• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekliyorsun geldiğinde terk ediliyorsun .. Neden ?

gbgbgb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
53
0
36
Almanya
Asker yolu bekledim 3 yıllık beraberdik herşey yolundaydı. Ama sağdan soldan askerden geldikden sonra değişiyorlar diye sözler duyuyordum bende X e aktarıyordum. O da tabiki kulak tıka onlara beni ailene anlat babana söyle gelince tanışmak istiyorum hatta havalimanından abin karşılasın beni diye bisürü söz söyledi bende hepsini yaptım .. Askerden geldi bana hediyeler almış onları verdi ve birsüre sonra ayrıldık nedeni ilgisizlik.. aradan 7 ay geçti hala dönmedi sadece arayıp ihtiyacın varmı diye soruyor onda da tersliyorum zaten.. Peki her kadın asker yolu bekleyemez bi erkek için onun yollarını gözleyen kadını bianda silip atmak kolay olur mu? ya da değeri nedir kadının.

bu erkeler boyle
daha hakedilen degeri bileni gormedim
benim bu konuda umidim kalmadi canim
takma degmezz:19:

benimde birçok arkadaşım asker yolu bekleyip, sevgilileri askerden geldikten sonra terkedildiler. sanırım askerlik bunlara güven getiriyor anlamıyorum ki. bence senin için doğru bir erkek olsaydı böle yapmazdı cnm. takma kafana. yapcak bişey yok.

seven insan sevdiğini yarı yolda bırakmaz.sen sonuna kadar bekledin sevdin ama karışıdaki insanda bu cesaret yokmuş.hem sen bilmiyor musun canım benm;Erkekliğin 10 da 9 u kaçmaktır...erkkler çok seveni sevmez.değerli olmak için her zaman acı çektirmek,süründürmek gerekiyor ben bunu çok iyi anladım.biz hep sevdiğimizi çok belli etmekle hata yapıyoruz.bence önüne bak zor olsada unutmaya çalış.zaman her şeyin ilacı.Allah hayırlılarıyla karışlatırsn bizleri..

Zaman herşeyin ilacı ben unuturum kovalamam sadece beni aileme karşı zor durumda bıraktı onun öfkesi var içimde aşka sevgiye gelince Herşey olacağına varır.. Severse Döner kalbimde yer varsa.. Unutmuşsam da artık farketmez

konu eskelikle ilgili olunca ben de bişeyler yazmak istedim..askerlik kimisi için iyi bir ders oluyo kimisi için de rahatlık..en iyisi ayşenin dediği gibi yapmak.çünkü ne kadar değer verirsen o kdar kıymetsiz oluyosun malesef.boşver hiç arama istiyosa o koşsun peşinden.beni terkeden insan da şuan yoklama kaçağı 5 aydır.ayrılırken çok atıp tuttu yok yurtdışına kaçıcam ne kadar kaçarsam iyidir falan...beni de arada şeytan dürtüyo ihbar et şunu görsün günün 15 ay nasıl çekiliyomuş diye ama ben böle bi insan deilimki...siz olsaydınız bu durumda napardınız..her şeyi akışına mı bırakırdınız..böle düşünce geçer miydi sizin aklınızdan...????

konu eskelikle ilgili olunca ben de bişeyler yazmak istedim..askerlik kimisi için iyi bir ders oluyo kimisi için de rahatlık..en iyisi ayşenin dediği gibi yapmak.çünkü ne kadar değer verirsen o kdar kıymetsiz oluyosun malesef.boşver hiç arama istiyosa o koşsun peşinden.beni terkeden insan da şuan yoklama kaçağı 5 aydır.ayrılırken çok atıp tuttu yok yurtdışına kaçıcam ne kadar kaçarsam iyidir falan...beni de arada şeytan dürtüyo ihbar et şunu görsün günün 15 ay nasıl çekiliyomuş diye ama ben böle bi insan deilimki...siz olsaydınız bu durumda napardınız..her şeyi akışına mı bırakırdınız..böle düşünce geçer miydi sizin aklınızdan...????

:47: :47: valla canım beni çok çileden çıkarmışsa yapardım belkii :52:
aman herşey olacağına varır aklı sıra askerliği,işi erteleyip bizim gelecekle ilgili sorular sormamızı,planlar yapmamızı engellemek istiyorlar bence :22:
bu erkekler çok adi yaratıklar yaaa :84: Allah bildiği gibi yapsın ne diyim ben ayrılmıştım ya mutluyum valla inşallah konu sahibi arkadaşta içinde acıları unutup tekrar gülümseyebilir :92: :92:

:47: :47: valla canım beni çok çileden çıkarmışsa yapardım belkii :52:
aman herşey olacağına varır aklı sıra askerliği,işi erteleyip bizim gelecekle ilgili sorular sormamızı,planlar yapmamızı engellemek istiyorlar bence :22:
bu erkekler çok adi yaratıklar yaaa :84: Allah bildiği gibi yapsın ne diyim ben ayrılmıştım ya mutluyum valla inşallah konu sahibi arkadaşta içinde acıları unutup tekrar gülümseyebilir :92: :92:

:):1:işte gidip geliyo düşüncelerim karar veremiyorum...ama hakediyo gerçekten çokk çektirdii...biraz da o çeksin dimi...kolay değil tabi 15 ay bide..bakalım zaman göstericek...kararsızım...:26:ama zaman her şeyin ilacıı artık eskisi gibi ağlamıyorum üzülmüyorum..allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz...

:):1:işte gidip geliyo düşüncelerim karar veremiyorum...ama hakediyo gerçekten çokk çektirdii...biraz da o çeksin dimi...kolay değil tabi 15 ay bide..bakalım zaman göstericek...kararsızım...:26:ama zaman her şeyin ilacıı artık eskisi gibi ağlamıyorum üzülmüyorum..allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz...

kesinlikle haklısın tatlım kimsenin ahı kimsede kalmaz :31: gönlünü ferah tut hakkından hayırlısı dile herşeyin :34:

bence ihbar etmelisin akıllları başlarına geliyor . Ya da sadece 15 ay sürede insan oluyorlar sonra kimisi devam ediyor insanlığına kimiside sapıtıyor artık askerlik gibi sıkıntı kalmadi diye. benim erkek arkadaşım çok fena bi insandı çapkındı sorumsuzdu vurdumduymaz ukalanın tekiydi çocukluk aklımla kabullendim boyun eğdim askere gitti köpek gibi pişman oldum herşey içn senden özür diliyorum diye telefonda ağladığını biliyorum. Askerde beklediğim o günleri bile özledim 15 değil 15 yıl askere gitseler içinde yoksa adam olmuyorlar.

ben de öle düşünmeye başladım...ikilem yaşıyorum ama kararım etme yolunda:)artık her şeyin hayırlısı.geröekten askerlik onları farklı bir psikolojiye sokuyor..emin ol seninki de pişman olucak er ya da geç...sakın sakın üzme kendini.yüreğini ferah tut....

ben pişman olacağını biliyorum çünkü her kadın bekleyemez ben onu gözümle bile aldatmadım şehir dışında okuyorum ben sürekli maddi manevi sıkıntın varmı diye soruyor ama beni en çok üzen şey 3 yıllık ilişkimizin yanında 1,5 yıl askerliini beklememe ramen başkasıyla olması hakeden bendim halbuki :( . Ama şunu söyliyim eğer askere gider de senı ararsa sende kabul edersen yeniden başlamaya o gunlerini çok iyi değerlendir . Çünkü insan o günleri bile özlüyor. İz bırakanlar unutulmaz.:(

Geri dönse,pişman olsa nolacak ki.Her şey eskisi gibi mi olacak? büyüsü bozulduktan,seni umursamadıgını,yalnız bırakabildigini,arkasını dönüp gidebildiğini gördükten sonra güvenebilir mi insan?tadı olur mu hiç?kendine geldikten sonra cıkıp gelip "seni seviyorum çok pişmanım"dese kaç yazar?ben de beklemeyecegim artık kimseyi.Kimi beklediysem elim koynumda kaldı.İlk vazgeçilen ben oldum.Ah etmekten beddua etmekten sıkıldım artık.Hüzün dolu satırlar yazmaktan bıktım.Defterler dolusu mutluluk anlatmak istiyorum ama erkekler söz konusu olunca bu biraz zor görünüyor.Öyle benciller ki.Rabbena hep bana diyorlar da başka bir şey demiyorlar.

Allah yardımcın olsun.Ailene de rezil etmiş seni.Neyse evlenmeden yol yakınken gercek yüzünü göstermiş kaybolmuş ortadan ya evliyken karnında cocugun varken yaşasaydın bir de bunları.Hakkında hayırlısı olsun.Telefonunu falan da değiştir bence sana hiç ulaşamasın.Aarada sırada arıyorum nasılsa diye vicdanını bu şekilde rahatlatmasına izin verme.

benimde 3 yıllık bir ilişkim var sevgilim askerde 3 ayımız kaldı herşey yolunda çevremde bir çok kişi askerlik onuda değiştirir ilgisizleşir vs. diye bir çok şey duydum ama hiç de öyle olmadı hala birbirimize deli gibi aşığız şafak 96:) tabi erkekten erkeğe değişir:37:

Kızkardeşimin eski sevgilisi de askerden döndü 1 ay sonra hiç bir sorunları yokken ayrılık kararı aldı.Kızkardeşim neye uğradığını şaşırdı.3.5 senelik ilişkiyi tam nişanlanmayı düşünürlerken bitirmesine anlam veremedi.Haliyle mesajlar,aramalar..o ise;"bana mesaj yazarak kendini kücük düşürmesen iyi olur.yazdığın hiç bir şeyi umursamıyorum ve ilgilenmiyorum.bu iş bitti anla artık ve beni rahat bırak"dedi.Hepimiz şok olmuştuk.Annem zaten istemiyordu oğlanı pek memnun olmustu bu duruma sonra kızkardeşimin hayatına başka biri girdi.aylar sonra pişman oldu öteki.salya sümük kapıya dayanmalar,mesajlar,telefonlar,pişmanlık mesajları vs. kardeşim umursamadı.hatırlarsan bana bir şey demiştin şimdi aynısı senin icin gecerli bu acı senin acın ve beni ilgilendirmiyorsun,ne yaşıyorsan kendikendine yaşa beni de rahat bırak dedi.

geri dönüşlerden nefret ediyorum.benimki de dönmesin.pişman oluyorsa içinde yaşasın haberim olmasın,istemiyorum.pişman olup geri dönmesi,ortada sebep yokken gidişinden daha cok koyar bana.daha cok acı cekerim.istemiyorum.içimden bu ay ona fırsat tanıdım.bu ay adam gibi anlattı herseyi,ilişkisine sahip çıktı çıktı.gönlüm parcalanmıs olsa da affedebilirim ama sonraki aylarda ASLA...!

Bu işler nasıl yürüyor hiç anlamıyorum sanırım kaçan kovalanır şeklinde bi felsefe var ortada .. Kim daha fazla acı çektiriyorsa o insan kıymetli oluyor. Ben anlamıyorum evlenenler geçekten sevdikleri insanlarla mı evleniyor yoksa mantık evliliğimi yapıyorlar çünkü evlenenlere şaşırıyıorum kaçan kovalanıyorsa severek evlilikler nasıl oluyor :)

Herkes için geçerli değil çünkü kaçanın kovalanması vs.etrafımda güzel evliliklerde var ama bu evlilikte dikkat ettiğim husus;hem erkeğin hem de kadının birbirleri için özveride bulunuyor olması,anlayışlı davranmaları.İçlerinden birinin sorumsuzca davranması,karşısındakinin duygularını hiçe sayması,değer vermemesi,garip davranışlarda bulunması ilişkiyi alt üst ediyor.Herkes dengini bulmalı bence her açıdan.Mantık evliliği diye bir şeyi kabul etmiyorum ben kendi adıma.Aşık olmadığım adamla nasıl aynı yataga girebilirim ki.Öpmek bile gelmez içimden.Neden sırf evde kalmayım diye kendime bu haksızlıgı yapacagım?

Evet her iki tarafda fedakarlık ederse mutlu evlilikler olur .. Herşey olacağına varıyor zaten . Yalnız şöle bi durum var benim çevremde hiççç bir evlilik mutlu gitmiyor belki de bu yüzdendir bu endişem..

kizlar hepsi ayni 6 yildir birlikteydik askerden geldi 1 haftaliina tatile gittik ama bir durgunluk wardi tatilden 1 hafta sonra onun ilgisizlii yuzunden ayrildik :( 6 yil kizlar dusunun erkek olup yasadiklarinin arkasinda durmadi her iki tarafndda ailesi nisan hazirliklari icindeydi ama bitti...arada ama acmadim uzun sure sonra actigimda hala benle tartismada kendini hakli gormede gercektn erkeklere cok deger werince degersiz oluyorsun onlari yalvartmak lazimmis buda bana acida olsa tecrube oldu

ben pişman olacağını biliyorum çünkü her kadın bekleyemez ben onu gözümle bile aldatmadım şehir dışında okuyorum ben sürekli maddi manevi sıkıntın varmı diye soruyor ama beni en çok üzen şey 3 yıllık ilişkimizin yanında 1,5 yıl askerliini beklememe ramen başkasıyla olması hakeden bendim halbuki :( . Ama şunu söyliyim eğer askere gider de senı ararsa sende kabul edersen yeniden başlamaya o gunlerini çok iyi değerlendir . Çünkü insan o günleri bile özlüyor. İz bırakanlar unutulmaz.:(

canım inanırmısın dediğim şeyii zor da olsa yaptımm...aradımm adresini verdim yoklama kaçağı dedim.gidiceklerdi evine.bugün tekrar aradım noldu acaba gidildi mi diye.kanunlar değişti falan dedi.nasıl bişey bu anlamadım 5 aydır kaçoıyo daha ne kadar kaçıcak.ya gittiler ona gün verdiler dedi ya da evde bulunmadı..

Back
X