Asker :(

Derinseda

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
64
2
13
Beni bilirsiniz erkek arkadaşım askerde ve normalde her gün arar nadiren bir gün aramadığı olur,ozamanlarda da beni merak etme ben bi şekilde ulaşırım der.telefonu zaten yok bozuk kullanmıyo hep arkadaşlarından arıyor.ama bu gün 2.gün bitti aramadı çok korkuyorum ve merak ediyorum içim sıkılıyo nolur bana iyi şeyler söyleyin 3 gün sonrada zaten izne gelicek inşallah 4 ay geçti askere gideli..20gün yanımda olacak ama sesini ilk defa duyamadım içimde fırtınalar kopuyo us ediyorum hep

canım hemen kötü düşünme..nöbet saati değişmiştir komutan bişey gelecektir bi hazırlık vardır yok arama yapmışlardır arkadaşının telini almışlardır bitmez oralarda bu tür şeyler.. denk gelmiştir.. eşim de sahaya gitmişti pat diye 3-4 gün çadırda kalmışlar arayamamıştı.. olur böyle şeyler.. birliğini arasan.. ben çok merak edince aratırdım annemi teyzesiyim derdi çağırırlardı:)

Benim erkek arkadaşım yemin töreni hazırlıı cart curt derken 6 gün arayamamıştı :) için rahat olsun iki güncük arayamamış yarın arar merak etme

İnşallah hala aramadı dün alt devrelerinin gelme günüydü inş onlarla ilgileniyodur hasta değildir bünyesi çok zayıf

Canim benim erkek arkadasimda gecen yil askerdeydi ve oyle cok konusamazdik 2-3 hatta 1 haftada bir olabiliyor bazen. Komutan geliyordur arama v.s oluyordur alt devreler gelince yogun olunuyorr üzülme arar :))

merhabaa ... benimde sevgilim dun acemi birligi icin kutahaya gidiyo biliyom ilk gunden ariyamiyacak ama cok merak ediyorumm iyi mi diye... Sabah gizli numarayla arayan oldu ama o mu bilmiyorum acamadim

haklisinisdir ama siteden bisey anlamiyorumki kusura bakmayin... nerye sorabilirim peki ?

merhabaa ... benimde sevgilim dun acemi birligi icin kutahaya gidiyo biliyom ilk gunden ariyamiyacak ama cok merak ediyorumm iyi mi diye... Sabah gizli numarayla arayan oldu ama o mu bilmiyorum acamadim

Benim sevdiceğim şuan orada asker.. Kısa dönem sanırım şimdi kısa dönemler gidiyor da. Merak etme canım iyi bi yer yani. askeriye işte her yeri aynı.. Gizli numara çıkmıyor çünkü telefonlar ankesörlü.

onu yaptim herhalde cvp yazan yok..... ya sadece cok merak ediyorum birilerden bilgi alabilsem yeter....

kutahyada mi oda? ya kusura bakmayin acemiyim burda turkcemde fazla iyi degil....

ahhh cok sevindim dunden beri senin gibi birini ariyorum osaman...... turkceyide sevgilim ogreti peki acemi birligi sirasinda seni ariyabiliyormuydu ? tanistimizi memun oldum bu aradaa

İnşallah hala aramadı dün alt devrelerinin gelme günüydü inş onlarla ilgileniyodur hasta değildir bünyesi çok zayıf
Alt devreler geldiyse curcuna olmuştur orası. Sonucta yatak düzeeriz yemek duzenleri nobet duzenleri hep degiscek. Hem simdi yeni gelenler telefonuda kuyruk yapmışlardir arayamamistir. Meraklanmaa. Ee ana kucagi değil asker ocağı hersey her an olmuyor. Emin ol o da aramak istiordur da firsat yaratamiordur. Eşim askerdeyken cezaevinde jandarmaydi.son konusmamizda bir araba dolusu sapık mahkumla Isparta'dan istanbula gidicekti mahkemeye. Ne zaman ararim bilemem dedi. 3gun sonra yabanci bir numaradan sadece iyiyim yazan bi mesaj geldi o da o mu degilmi ne bilem. Aradan 2gun daha geçti aradi iyiyim merak etme dedi. Dur kapatmam lazim dedi kapadi. Ertrsi gun aradi anca. Yok iste ist gitmisler biseye firsat bulamamis. Yemek bile yiyememislerz mahmeme uzamis orda kalmislar döndüğünde alt devreler gelmis ortalik fenaydi dediydi. Anlicaan raat ol. Gönlünü ferah tut. Ona kavuşcagin ani düşün mutlu ol:-D

Yoğundur , hele yeni gitmiş ise veya yeni asker geldiyse daha bir yoğundur..
Elinizde santralin numarası varsa akşam üstü orayı arayın, siz ulaşın..

yok bir Numara bende ilk firsaa ariyacani solemisdi bekleyim en iyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…