Beni bilirsiniz erkek arkadaşım askerde ve normalde her gün arar nadiren bir gün aramadığı olur,ozamanlarda da beni merak etme ben bi şekilde ulaşırım der.telefonu zaten yok bozuk kullanmıyo hep arkadaşlarından arıyor.ama bu gün 2.gün bitti aramadı çok korkuyorum ve merak ediyorumiçim sıkılıyo nolur bana iyi şeyler söyleyin 3 gün sonrada zaten izne gelicek inşallah 4 ay geçti askere gideli..20gün yanımda olacak ama sesini ilk defa duyamadım içimde fırtınalar kopuyo us ediyorum hep
Beni bilirsiniz erkek arkadaşım askerde ve normalde her gün arar nadiren bir gün aramadığı olur,ozamanlarda da beni merak etme ben bi şekilde ulaşırım der.telefonu zaten yok bozuk kullanmıyo hep arkadaşlarından arıyor.ama bu gün 2.gün bitti aramadı çok korkuyorum ve merak ediyorumiçim sıkılıyo nolur bana iyi şeyler söyleyin 3 gün sonrada zaten izne gelicek inşallah 4 ay geçti askere gideli..20gün yanımda olacak ama sesini ilk defa duyamadım içimde fırtınalar kopuyo us ediyorum hep
Senlik bir şey yok sanırım. Konu eski konu. 8 Haziranda açılmış. Arkadaş onu kastetmiş anladığım kadarıyla. Konu hortlamış yani :)anlamadim yanlis birseymi yazdim ?
Site içinde konu araması yaptır. Uygun bir başlık bulmaman mümkün değil. Olmazsa kendi konunu açarsın.haklisinisdir ama siteden bisey anlamiyorumki kusura bakmayin... nerye sorabilirim peki ?
merhabaa ... benimde sevgilim dun acemi birligi icin kutahaya gidiyo biliyom ilk gunden ariyamiyacak ama cok merak ediyorumm iyi mi diye... Sabah gizli numarayla arayan oldu ama o mu bilmiyorum acamadim
kutahyada mi oda? ya kusura bakmayin acemiyim burda turkcemde fazla iyi degil....Benim sevdiceğim şuan orada asker.. Kısa dönem sanırım şimdi kısa dönemler gidiyor da. Merak etme canım iyi bi yer yani. askeriye işte her yeri aynı.. Gizli numara çıkmıyor çünkü telefonlar ankesörlü.
kutahyada mi oda? ya kusura bakmayin acemiyim burda turkcemde fazla iyi degil....
Alt devreler geldiyse curcuna olmuştur orası. Sonucta yatak düzeeriz yemek duzenleri nobet duzenleri hep degiscek. Hem simdi yeni gelenler telefonuda kuyruk yapmışlardir arayamamistir. Meraklanmaa. Ee ana kucagi değil asker ocağı hersey her an olmuyor. Emin ol o da aramak istiordur da firsat yaratamiordur. Eşim askerdeyken cezaevinde jandarmaydi.son konusmamizda bir araba dolusu sapık mahkumla Isparta'dan istanbula gidicekti mahkemeye. Ne zaman ararim bilemem dedi. 3gun sonra yabanci bir numaradan sadece iyiyim yazan bi mesaj geldi o da o mu degilmi ne bilem. Aradan 2gun daha geçti aradi iyiyim merak etme dedi. Dur kapatmam lazim dedi kapadi. Ertrsi gun aradi anca. Yok iste ist gitmisler biseye firsat bulamamis. Yemek bile yiyememislerz mahmeme uzamis orda kalmislar döndüğünde alt devreler gelmis ortalik fenaydi dediydi. Anlicaan raat ol. Gönlünü ferah tut. Ona kavuşcagin ani düşün mutlu ol:-Dİnşallah hala aramadıdün alt devrelerinin gelme günüydü inş onlarla ilgileniyodur hasta değildir bünyesi çok zayıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?