Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar, 7 yıldır birlikte olduğum sevdiğim askere yeni gitti. Evlenmek için tek engel askerlikti, okullar bitti. Kısacası 7 yıl uzamasının sebebi yaş küçüklüğü, okul ve askerlikti.. Şimdi askerde ama benim psikolojim darma duman..
Kiminle konuştuysam, kime "sevgilim askere gitti" desem, cevapları şu oluyor: "askerde seni aldatacak zaten, ruhun bile duymaz. her askerin gözler fırıl fırıl olur, fırsat kollar. Bu kişi dini bütün olup imam gibi olsa dahi illa ya gözüyle ya bedenen aldatacak " gibi cevaplar alıyorum istisnasız. Bazı arkadaşlarım ise "tek düşündükleri kız olur askerlerin, çarşı izinlerinde kafesten çıkmış kuş gibi olurlar" gibi şeyler söylüyor.
Artık psikolojim o kadar bozuldu ki, her boş vaktimde internette askerde aldatmak ile ilgili şeyler okuyorum, ve çoğu aldatır veya aldattı yönünde cevaplar okuyorum. Kendime zehir ettim günlerimi, sevgilim mesaj atmasa aramasa hemen "kesin değişti, kesin soğudu, kim bilir neler düşünüyor şimdi" gibi şeylerle yiyip bitiriyorum kendimi. Bir de askerde kantinci bir "kız"mış. Düşünün halimi....
Bende ki bu şey hastalık.. İnternette ki askerlikle ilgili her şeyi kurcalaya kurcalaya, arkadaşlarımın da katkılarıyla paranoyak oldum. Güvenmiyor musun sen hiç diyeceksiniz, ona kendimden çok güvenen bir insandım. Ama birden bire gaflete düştüm.
Hanımlar nolur yardım edin..
Bu hastalıklı düşüncelerimden nasıl kurtulurum? Sanırım kafayı yiyorum, kendime şaşırıyorum. Bana bunları söyleyen arkadaşlarımla dahi görüşüp konuşmayı kestim. Dedikleri doğru mu sizce? yine sorguluyorum her zamanki gibi..
Nolur yargılamadan yardımcı olun bana..
Çok çok rahat bir insandım oysa ki ben..
Kıskançlığımda çok çok azdı.
Hepinize okuduğunuz için çok ama çok teşekkür ediyorum.
Ben 1.5 aylık evliyken kocamı askere yolladım emin ol zerre şüphe etmedim. Sen güveniyorsan gerisi boş. Kendini bilmez insanların laflarına kulak asıp da canını sıkma hiç
İyi sacmalamis öyle diyenler. Herkesin sevgilisi bir değil askerde aldatacagini düşündüğün adamı da birak gitsin. Sizde sevgilnize pek güvenmiyor gibisiniz
Kızlara bakacak olsa askerden önce de bakıyordur, gelince de bakacaktır. Rahat tut içini. Bak 7 senedir birlikteysen artık hem iyi tanıyorsundur, hem de güveniyorsundur. Ben de teşekkür ederim, Allah tez zamanda kavuştursunNe güzel hiç şüphe etmemişsiniz, benim beynim öyle dolu ki.. Herkes böyle şeyler söyleyince doğru olduğuna inandım. Her şeyden şüphe eder oldum. Çarşı izinlerinde kızlara bakar mı, içinden ne geçirir diye bile düşünüyorum. Yorumunuz için çok ama çok teşekkür ediyorum, çok sağ olun, Allah daim etsin yuvanızı..
Tez teskereler dilerim .Hiçbir doğruluk payı yok mu diyorsunuz?
Vakit ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim..
Askere giden erkekler konusunda en büyük korku nedir biliyor musunuz? Terkedilmek ve hatta aldatılmak. Bunu yaşayan bir sürü arkadaşım oldu. O yüzden askerdeyken psikopata bağlayan, ben burdayken dışarı çıkma mini giyme diyen bir de askerden önce en azından bir yüzük takalım diye baskı yapan çok erkek gördüm burada da okudum.
Bu bilgilerle sevgiliniz gelip size saçma saçma davransa hoşunuza gider mi?
İnternetten bir iki bir şey gördün, ya da falancanın filancası yapmış diye gelip bana hesap sorma hakkın var mı demez misiniz? Üzülmez misiniz size değil de sağdan soldan duyduğu bilgilere güvenmesine.
Her asker aldatır diye bir şey olabilir mi? Tabiki de her asker aldatmaz. Çoğu aldatsa bile ki bu bile yanlış bilgi bence sizin gene de hayatınızdaki insana güvenmeniz gerekir.
Her gün bdv okusanız psikolojiniz bozulur o zaman sizin. Her hafta en az bir aldatma konusu ve her konuda kesin aldatmayan erkek yok diyen 3 kişi var. Hayatınızdaki insana güvenin.
Bu arada kısa dönem mi yoksa uzun dönem mi? Asteğmen filan?
Belirtmiştim. Kendimden çok ona güvenen biriydim. Arkadaşlarımla son zamanlarda sık görüştüğüm için bu konuşmalar çok geçti aramızda.. beynim şüpheyle doldu. Her asker bedenen aldatmasa bile gözleriyle kızları yermiş çarşı izinlerinde, ya da sosyal medyadan gizli gizli kızlarla konuşurlarmış. bunları duyduğum için bu kadar şüphe.. şimdi de aldatır ama ruhum duymazsa diye korkuyorum. hastalıklı gibiyim. sizde haklısınız.. çok sağolun vakit ayırdığınız ve yorum yaptığınız için..
Çok haklısınız, her cümlenize katılıyorum. Maalesef dediğim gibi son zamanlarda bende kendimi tanıyamıyorum, sabahlara kadar uyumuyorum. Aldatırsa öyle bir şeref yoksunundan kurtulduğum için şükrederim ama ya ruhum duymazsa? şimdi de böyle düşünüyorum. Hastalıklı gibiyim. Dediklerinizi aklıma kazıyacağım. Çok çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp yazdığınız için..
yaa Allah aşkına askerdeki adam bir an önce bitirip dönmek derdinde oluyor.Hem kantinde kız olduğunu nereden öğrendiniz yahu ve olsa ne olacak abaza gibi herkes kıza mı atlayacak.Erkek arkadaşınızın nefsiyle alakalu bu ve hakim değilse askerde olmasa da aldatır yani. Çarşı izni dediğiniz şey de gez yemek ye dön ancak yani güvenmiyorsanız niye beabersiniz çok saçma.
Er ise onun başını kaşıyacak vakti bile olmayacak emin ol :)Uzun dönem..
Batı'da normal er..
Er ise onun başını kaşıyacak vakti bile olmayacak emin ol :)
Çarşı izninde de kafasına göre gezecek, hava alacak, askeriye yemeklerinden bunalacağı için güzel yemekler yapan yerler arayacak, internet cafeye gidip oyun oynayacak :)Çarşı izinlerinde peki?
Sabah 9dan akşam 5e kadar boş..![]()
Çarşı izninde de kafasına göre gezecek, hava alacak, askeriye yemeklerinden bunalacağı için güzel yemekler yapan yerler arayacak, internet cafeye gidip oyun oynayacak :)
Aynen aynen, bu düşüncenin sana faydası yokki. Askerlik psikolojisi çok farklı. İlla karı kız düşünecekler diye bi durum yok. Eşim hatta bana askeriyede yemeklere şap atıyorlar demişti. Erlere. Ne kadar doğru bilmiyorum :))Aiy ağzın bal yesin.
Aklımdan o tüm kızları çıkarmalıyım sanırım.
Kızlara bakar mı, eder mi derken on yaş yaşlanacağım yoksa..![]()
Benim de sevgilim askerde inan ilk gideceği zamanlar bazı densizler aynısını bana da dedi. İster istemez insan kötü oluyor ama kulak asma. Hem aldatan her yerde aldatır. Kendini böyle şeylerle üzme hiç. İnan hiç gerek yok.