ne güzel canım ya..nekadar şansılısın..belkide ilk başta karsa çıktı diye üzülmüşsündür ama belki daha yakın biryere gitseydi bukadar rahat görüşemicektiniz..ilk gün telefon ve sim kart götürmeside büyük cesaret..benimki hayatta götürmez ilk gün yakalanma korkusundan..demekki gerçekten gideceği yere bağlı bu tür olaylar...
kızlar bir haftadır çok kötü bir psikoloji içine girmiş durumdayım..
erkek arkadaşım 5 gün sonra askere gidiyor, fakat nereye gideceği ayın 10 unda belli olucak..büyük olaılıkla inş. kısa dönem olucak.
merak ettiğim şey şu,bazı arkadaşlarım acemi birliğine ilk teslim olduğunda bir hafta filan arayamadıklarını söyledi,doğrumu bu,bukadar zormu askerdeyken aramak..hep böylemi devam edicek,acemi birliğiden sonra arayabiliyorlarmı mesela günde kaç defa arayabiliyor..of çıldırıcam ya bir hafta nasıl aranmaz ki aklım almıyor..
1 hafta ne yahu çıldırırdım heralde ohaoldumsmile bizim acemiliğimiz dün bitti daha, hatta şu an askerimi bekliyorum:) bilecikte yaptı nişanlım acemliğini ve hiç abartmıyorum ilk gün de dahil hergün en az 5 kere aradı a.s riske girmemek için ankesörlüyü tercih ettik tabi fazlasıyla kart gittiacemiliğimiz 75 gün sürdü çok şükür bazı günler saatlerce konuştuk
korkma yani illaki arar :teselli: ilk gün işlemler var diye arayamayabilir ama 2.gün kesin arar a.s bizim işlemlerimiz çok kısa sürmüştü hemen aramıştı ne ağlamıştım :gitme: Allah kavuştursun şimdiden opuyorumnanaktan
ya kızlar bu ankesörlü telefonlar ne oluyo ben anlamadım...her askeriyede var mı bu telefonlardan?..kartmı almamız gerekiyo o gitmeden..nerden alıcam o kartaları..
canım bu sıkıntıyı çekmiş biri olarak hemen anlatım kaydirigubbakcemile2 ankesörlü telefon sokaklarda mevcut olan kulubeli telefon oluyo askerin kesinlikle yanında bi iki tane tekefon kartı bulundursun ilk günler çok lazım olucaktır eminim. cep teli işi ilk girişte risklidir çünkü bilmediği bi yere gidicek bu riski göze alması mantıklı değil . ilk gün işlemleri olucak saç kesimini beğenmezlerse saç kesim işi kayıtlar vs. gittiği yere göre bu işlem süresi uzayabiliyo. benim askerim ankara türkiyenin en büyük ve kalabalık tümeninde acemilik yapınca sabahtan akşama kadar kuyruk sırası vs. uzadı baya ve ben tam bir hafta konuşamadım çok kötü günlerdi:gitme: morelin bozulmasın benim durum biraz farklıydı tabi ben heran müsait olamadığım ve anneme yakalanmamak adına arayamıyodu. ama babasını abisini falan iki gün içinde aradı. yani ankesördü askeriyenin her yerinde var yeterki sıra olmasın:hulya: cep tel işini de biraz alıştıkdan sonra halleder heraldesempatiksalakcinni doğuda olması bu konuda daha karlı olacağı anlamına gelir bunuda unutmayın hayırlı teskereler şimdidena.s.
ben de doğuya gitmesinden korkuyorum aslında ama demek doğuda daha rahat aranıyor belkide doğu olduğu için
daha çok gözardı ediyolar....
ben gitmeden yanına kartları depolayım en iyisi..
aslında o şöyle demişti bana ben seni ararım sende çıkan numaradan sen hemen beni ararsın,
bana şu aylık sınırsız olan faturalı hatlardan aldı,
normalde kontörlü bizim hatlarımız,
ama o aradığında numara çıkarmı bilmiyorum..
her ihtimale karşı sizin tecrüblerinize dayanıp ilk işim bu hafta içi telefon kartı almak..
bir hafta aramamak ne demek ya ben kesin kafayı yerim..
zor günler beni bekliyor of şimdiden dert etmeye başladım..
haftaya bugün kim bilir nerede olucak benim aşkım senağlama
bu telefonların askeriyenin her yerinde olmasına çok sevindim canım..
ama inşallah arayacak vakti bulabilir..
ya ben gözümde öyle farklı hayal ediyorumki şu askeriye ortamını..
sanki telefon yok , olsada arayacak vakitleri olmayacak gibime geliyo.
o yüzden bukadar tedirginim sanırım :1no2:
numara çıkıyo tatlım sen geri arıyabiliyosun sınırsızsa hiç problem yok demektir sen meşgule atıp ararsın askerini
ya askerlik psikolojik olarak zor bi ortam düşünsene sevdiklerinden ayrılıp bilmediğin bi yerde bilmediğin insanlarla hele ilk günler onnların hali perişan biraz amiyane tabirle harbiden mallaşıyolarsempatiksalakcinni bunuda göz önünde bulundur biraz saf davranışları olabilecektir ama sonra öle bi cin oluyolarkiolumunekankayizsmile
Hem biz az öncede kamradan gördük.
Çarşı izninde internet cafeye gitmiş dee.
Takma kafana olurmu hiç öle 1 haftaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?