askerde iletişim..

nekadar güzel böyle hissettmen canım ya...
ilk defa senden duydum bu sözleri ve tam sevgilisini askere gönderme arifesinde biri olarak çok iyi geldi bu sözler inan..
aslında askerliğin sevigyi daha bir körüklediğini duymuştum özlem olduğundan..
ama tam tersini söyleyenlerde olmuştu..
ama bende özlem olduğundan bağlılığın artacağı düşüncesindeyim...
inan bana çok korkuyordum canım hala içimde birşeyler var tabi hatta bazen,
abartıyorum ve bu kötü düşüncelerden resmen tansiyonum düşüyor,
ama yazılan yorumlardan sonra biraz daha iyim..
asıl nasıl olacağım bir kaç gün sonra belli olucak kızlar...=)

Sakin oll. Benimkisi her mola yerinde arardı gidene kadar. O şimdi senin sevgine ilgine daha bi muhtaç olur yakana yapışır. Günde 5 kez arayacağı zamanlar bile olucak. Bıkma derecesine gelebilirsin benden demesi :)

benim eşimde flört döneminde askerdi aynı yerdeydik sürekli yüzyüze görüşüyoduk yemekhanedeydi kendisi dışarı çıkması sorun olmuyodu.gizli gizlide geceleri telefonla arardı.yakalanmassa müsait olduğu saatlerde görüşürsün.

Sakin oll. Benimkisi her mola yerinde arardı gidene kadar. O şimdi senin sevgine ilgine daha bi muhtaç olur yakana yapışır. Günde 5 kez arayacağı zamanlar bile olucak. Bıkma derecesine gelebilirsin benden demesi :)

ya o arasında ben bıkmaya razıyım..
az önce konuştuk onunla bu arama meselesini..
merak etme her fırsatta arıcam dedi ..
molalarda da arıcak muhakkak tembih ettim..
teslim olmadanda oraya indiğim an ararım ve teslim olurum dedi..
ama tabi ondan sonrası önemli..
inşallah bende senin kadar şanslı olurum canım...

bizim burada bi askeriye var eve çok yakın keşke o da oraya çıksa diye çok içimden geçirmişimdir ama imkansız tabi..kaydirigubbakcemile2

sadece bir kaç saat kaldı sonuçların açıklanmasına
ooofff çok heyecanlıyım ya kalbim durucak sanki..

benim nişanlımda ilk gittiği günün akşamı aramıştı, bir iki gün kısa kısa konuşmalar olsada daha sonra akşamları 1 saate yakın ankesörden konuşuyorduk.Arayamamasının sebebi ya çok kalabalık olması yada acemi olduğundan pek rahat bırakmamaları.

gözün aydın canım..benimki otobüsten iner inmez aramıştı acemilikte..sonra akşam içeri girdiğinde ve sonra zaman zaman her fırsat bulduğunda aramıştı..usta birliğinde telefon kullanıcağımızı düşünüoduk...şafak 85 ankesörlüye devam..bu gidişle içeri hiç cep telefonu sokamıcak benimki heralde

canım dün ben götürdüm teslim ettim aşkımı birliğine..
döndüğümde tam otogarda inmiştim aradı..
saat 22.00 gibiydi..
daha yeni kıyafetlerimizi giydik dediçok üzüldüm..
o saatte kıyafet giymişler ya..
ama sesini duydum ya saatler sonra nasıl iyi geldi anlatamam..
şuan telefonun başında beklyorum..
ama bu saaatte arayamaz sanırım =(

Cnm benım askerım de dün gıtdı bırazdan teslım oluyor..aynı dertdeyım aramssa ılk 1 hafta çıldırırım ben mahvolurum ıns arayblır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…