Acemi birliğinde çok sıkı eğitimler oluyor. Beden eğitimlerin yanı sıra teknik eğitimlerde veriliyor okuldaki dersler gibi. Bütyün anları çok yoğun geçer o yüzden. Ortama alışması nereden baksan 1 ayı bulur canım. Ama sana daha güzel bişey söyleyimnmi? İlk başlarda insan korkuyor iletişimimiz kopar, az görüşürüz bişeyler olur diye ama zaman geçtikce o özlemden zevk almaya başlarsın. Heran telefon çalacak heyecanını hiç bişeye değişmezsin. Keşke elimde olsada gene o günlere dönsem aşkımla birlikte. İçinde bulunduğun anın kıymetini bilerek yaşa ve korkma canım. Korksanda belli etme. Bir süre sonra alışırsın sende bu düzene.
Sakin oll. Benimkisi her mola yerinde arardı gidene kadar. O şimdi senin sevgine ilgine daha bi muhtaç olur yakana yapışır. Günde 5 kez arayacağı zamanlar bile olucak. Bıkma derecesine gelebilirsin benden demesi :)
benim eşimde flört döneminde askerdi aynı yerdeydik sürekli yüzyüze görüşüyoduk yemekhanedeydi kendisi dışarı çıkması sorun olmuyodu.gizli gizlide geceleri telefonla arardı.yakalanmassa müsait olduğu saatlerde görüşürsün.
Cnm benım askerım de dün gıtdı bırazdan teslım oluyor..aynı dertdeyım aramssa ılk 1 hafta çıldırırım ben mahvolurum ıns arayblır
Arar canım benim arar. Hatta ilk seni arar :) İçini ferah tut sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?