• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerde olan sevgilim....:(

tashtush

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
21
1
1
36
arkadaslar merhaba... Sevgilim 2,5 aydır asker... Ve askere gittiğinden beri psikolojisi normal değil... bendeen ayrıldı... NE yapmam gerekiyor. beni sevdiğini biliyorum ancak bana böyle davranması beni çok üzüyor ve mutsuz ediyor... Eğer böyle bir durum yaşayan arkadaslar varsa yardımcı olabilir mi ? çarsı iznine gitmek istiyorum ama daha cok kızarmı sinirlenirmi bana bilmiyorum... Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim..

teşekkürler.

:110::110:
Haber vermeden git . Kizmaz hosuna gider

daha önce yapmıstım böyle birşey.. bastan kızdı ama sonra ayrılamadı... telefonda birdaha böyle birşey asla yapma diye uyardı.. :( ama ben yinede istiyorum gitmek.. ona iyi gelecek diye düşünüyorum.. ama işte kararsızım uyarısını rağmen gidersem diye.. Birde çarsıya kaçta cıkıyorlar sabah acaba o bilgide yok bende.. baska bir şehire gidicem günü birlik.. egerr ben gitmeden oraya o cıkmıs olursa bulamayacagımda

Imkanın varsa git. Benim bile psikolojim bozuldu nişanlım askeri personel korkuyorum ona bişey olacak diye. Kendisine bişey olacağından korkuyodur sizide üzmemek için böyle bişey yapmış olabilir

Tanidik bi arkadaşı yokmu veya askeriyesinin numarasi ordan ulaş öğren .
yüzyüze konuşmak daha etkili olacaktır telefonda ne kadar halledebilirsiniz. Bi askerdryken çok fazla tartışma yaratip strese sokmayin orda tek basina .s

Imkanın varsa git. Benim bile psikolojim bozuldu nişanlım askeri personel korkuyorum ona bişey olacak diye. Kendisine bişey olacağından korkuyodur sizide üzmemek için böyle bişey yapmış olabilir

zaten gittiği yer sıkıntılı biryer... izmir foçada.. sürekli bahsediyor sorunlu insanlar cok.. cok fazlaa psikolojisi bozuk durumda.. bende üstüne gittim biraz farkında olmadan... zaten burası sıkıntılı senide çekemeyeceğim dedi ve bitirdi. :(

bı ınsan sevdıgını karsısında gorunce neden kızsın anlamam anlamadım hıc anlamıcamda... ayrıldıgına gore vardır bır bıldıgı bosuna degıldır.. cekındıgı bırseyler mı varkı senı ansızın gormek ıstemıyor? sankı bana oyle gıbı geldı

Bence üzerine gitme belki de gerçekten ayrılmak istiyordu askere gitti diye sevgisi mi bitti

bı ınsan sevdıgını karsısında gorunce neden kızsın anlamam anlamadım hıc anlamıcamda... ayrıldıgına gore vardır bır bıldıgı bosuna degıldır.. cekındıgı bırseyler mı varkı senı ansızın gormek ıstemıyor? sankı bana oyle gıbı geldı

biraz fazla üstüne gittim... bunalttım... birde ona ulaşamadıgımda arkadasını arıyordum bunada sinirlendi herşey üst üstede gelince patladı sanırım :( farkındayım yaptıgımın ancak düzeltmek içinde birşey yapamıyorum suan... :(

biraz fazla üstüne gittim... bunalttım... birde ona ulaşamadıgımda arkadasını arıyordum bunada sinirlendi herşey üst üstede gelince patladı sanırım :KK43: farkındayım yaptıgımın ancak düzeltmek içinde birşey yapamıyorum suan... :KK43:

O zaman gitmen daha fazla sinirlendirmez mi? Biraz zaman ver kafasını toparlasın yokluğunu hissedince kendisi arayacaktır.

zaten gittiği yer sıkıntılı biryer... izmir foçada.. sürekli bahsediyor sorunlu insanlar cok.. cok fazlaa psikolojisi bozuk durumda.. bende üstüne gittim biraz farkında olmadan... zaten burası sıkıntılı senide çekemeyeceğim dedi ve bitirdi. :KK43:

2 gün sonra arar üstüne gitme :)

Asker de diye herşeyi yapma lüksü yok canım maalesef insan böyle bir durumda daha çok sarılır sevdiğine.
Bekle bence. Hiç bir şey yapma

şu askerdeki gençlerin derdini bir türlü anlayamıyorum, abartmasınlar artık yani senden ayrıldıysa da seni sevmiyodur o kadar basit. buranın psikolojisi vsvs diye maval okumasın

şu askerdeki gençlerin derdini bir türlü anlayamıyorum, abartmasınlar artık yani senden ayrıldıysa da seni sevmiyodur o kadar basit. buranın psikolojisi vsvs diye maval okumasın
Asker de hiç tanıdıginiz olmadı sanırım.

biraz fazla üstüne gittim... bunalttım... birde ona ulaşamadıgımda arkadasını arıyordum bunada sinirlendi herşey üst üstede gelince patladı sanırım :KK43: farkındayım yaptıgımın ancak düzeltmek içinde birşey yapamıyorum suan... :KK43:
hıımm ozaman ayrı tabııı cok sıkmıssınız

Gorusmeye gidince herseyi goze almalisin kirilmamak icin...

1. Belki gercekten ayrilmak istemis ve ayrilmistir..

2. Seni karsisinda gorunce ya tepkisiz kalir , ama diger ihtinalde azarlar felan kovar..

Yani bunlati dusun oyle git ...

arkadaslar merhaba... Sevgilim 2,5 aydır asker... Ve askere gittiğinden beri psikolojisi normal değil... bendeen ayrıldı... NE yapmam gerekiyor. beni sevdiğini biliyorum ancak bana böyle davranması beni çok üzüyor ve mutsuz ediyor... Eğer böyle bir durum yaşayan arkadaslar varsa yardımcı olabilir mi ? çarsı iznine gitmek istiyorum ama daha cok kızarmı sinirlenirmi bana bilmiyorum... Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim..

teşekkürler.

genelde erkekler askerdeyken sevdiklerine daha bir bağlanır
onun tam tersini yapmış olması anlamsız geldi
tabi eğer askerlik sonrasına bırakılan gelecek kurma planlarında sen yoksan orası ayrı
malum artık gelecek kurma planlarının ilk adımına başladı
belkide bu sürecin sonunda
sana daha fazla ümit vermek istemiyordur
karşına alıp konuşman gerek
çarşı izninde karşısına çıkman iyi bir fikir değil
gittiğin zaman seni neler bekliyor önce bir konuşarak tahminde bulunman lazım

Bırak biraz yalnız kalsın sonra kendisi arayacaktır .

yalnız bırakıncada üzülüyorum.. hep onu kaybetmekten cok korkuyorum... herşey güzelken nasıl böyle birşey olabilir diye... evet cok zor özgür olan bir insanın orada birinin boyundurugu altına girip onun kurallarına göre yaşaması ama işte umarımm eskisi gibi olur.. birde sözlüyüzz ailelerimiz biliyor.. yüzük taktık gitmeden önce.. kıskanç oldugu için..

Back
X