• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerde olan sevgilim....:(

sabah uçağım 6:45te daha erkende yoktu :KK43: 7:45te izmir merkezde olabilirim ordanda 1 saat yolum var.. foçada.. askeriyeye gidicem ama bulamazsam diye korkuyorum yool bilmiyorum iz bilmiyorum.. aramakta istemiyorum onu bulabilirmiyim orada diye endişeleniyorum amaa ne yapsam bilmiyorumda :KK43:

inşallah geç kalmazsın. ama içini rahat tut sen 9 da cıkmaları daha büyük ihtimal. neyse gitmeden netten iyice araştır havaalanı foça arası mesafeye ne bileyim otobüslerin nerden kalktığına. hangi araçların oraya gittiğine bunları araştırki biraz bilgin olsun.

inşallah geç kalmazsın. ama içini rahat tut sen 9 da cıkmaları daha büyük ihtimal. neyse gitmeden netten iyice araştır havaalanı foça arası mesafeye ne bileyim otobüslerin nerden kalktığına. hangi araçların oraya gittiğine bunları araştırki biraz bilgin olsun.

herşey kontrolum altında... hazır herşey tek endişem dediğim gibi sabah cıkısı :( umarım herşey iyi olur... en kısa sürede nasıl ulaşırım arastırdım... bilenlere sordum... herşey inşallah güzel olur... teşekkürler tekrar... buraya yazıcam hemen gelince.

evet bizdede aynı sorun var.. 2.defa telefon çalmamalı hemen kurmaya baslıyor kafasında ilk çalışta açmalıyım.. amaa gece aradıgında acarsamda ne yapıyorsun bu saatte uyanıksın işte diyip triplere giriyordu.. telefonu yanımdan ayırmıyorum hiç.. evet gerçekten fedakarlık yapmak gerekiyor birde üstüne gitmemek gerekiyor.. :KK43: ben o yanlışı yaptım ve bunaltarak bitmesine sebep oldum.. :KK43: inşallah bizde senin gibi oluruz arkadasım herşey bizim içinde iyi olur... hayırlı olur.. Allah sizinde birlikteğinizi bozmasın inşallah..

Amin canım inşallah. Ne yazık ki o şuanda bunu düşünecek durumda değil senin fedakarlık yapman senin çabalaman gerekicek.Ve zaman geçtikçe ne kadar doğru bir kişiyle birlikte olduğunu anlayacak erkek arkadaşın. Ve sana daha çok bağlanacak. Çünkü zor zamanında yanında sen olacaksın. Şuan bitirmiş olmasına takılma emin ol senden daha çok üzülüyordur. Şuanda doğru düşünemiyordur.. Seviyorsan sakın pes etme.. Zor zamanında ona destek ol.. Çünkü o hiç olmadığı kadar yalnız orada.. İnşallah her şey gönlünüzce olur :)

Amin canım inşallah. Ne yazık ki o şuanda bunu düşünecek durumda değil senin fedakarlık yapman senin çabalaman gerekicek.Ve zaman geçtikçe ne kadar doğru bir kişiyle birlikte olduğunu anlayacak erkek arkadaşın. Ve sana daha çok bağlanacak. Çünkü zor zamanında yanında sen olacaksın. Şuan bitirmiş olmasına takılma emin ol senden daha çok üzülüyordur. Şuanda doğru düşünemiyordur.. Seviyorsan sakın pes etme.. Zor zamanında ona destek ol.. Çünkü o hiç olmadığı kadar yalnız orada.. İnşallah her şey gönlünüzce olur :)

cok teşekkür ederimm güzel dileklerin için.. Amin inşallah dediğin gibi olur... :/ iyi düşünücem ve iyi olucak inşaallah..

Asker psikolojisi bambaşka ya, giden ayrılıyor... Ana kucağından o kadar hanzonun arasına düşmek vs. Zor... Umarım gittiğin için sinirlenmez iyice. Ben buralardayım kafana göre takılıyorsun triplerine girmez. Heyecanla bekliyoruz.

Canım benim öncelikle Allah kavuştursun. bende asker bekliyorum ve innan gerçekten gittiğinden beri tanıyamaz hale geldim çok saçma şeylere takılıp çok çabuk sinirlenebiliyor. Gitmeyi düşünüyorsun sanırım yanına hangi gün çarşıya çıktığını biliyormusun. çünkü çarşıya çıktığında sormuştum herkes aynı günmü çıkıyor diye bazıları pazar bazıları cumartesi demişti o açıdan sordum :/

Seviyorsa neden ayrılsın ki? Severek ayrılanlar gibi bir hikaye var ve ben o hikayeyi hiç sevmiyorum,yok öyle bir şey.Seven insan öyle de böyle de sevdiğinin yanında olur,olmalı.

Canım benim öncelikle Allah kavuştursun. bende asker bekliyorum ve innan gerçekten gittiğinden beri tanıyamaz hale geldim çok saçma şeylere takılıp çok çabuk sinirlenebiliyor. Gitmeyi düşünüyorsun sanırım yanına hangi gün çarşıya çıktığını biliyormusun. çünkü çarşıya çıktığında sormuştum herkes aynı günmü çıkıyor diye bazıları pazar bazıları cumartesi demişti o açıdan sordum :/

amin canım teşekkür ederim.. evet çarsı gününü biliyorum.. herkes aynı gün cıkmıyor evet ama sözlüm hangi gün cıktıysa hep o gun cıkıyor... oyuzden değişiklik olmuyor... cıkmazsa bile giderim askeriyede ziyaret ederim ama birşekilde gidicem :) Allah sanada kolaylık versin.. evet cok değişiyorlar gerçekten.. en küçük şeyleri bile kocaman hale getirip burda düşünecek cok vaktim var a getiriyorlar lafı.. sanki yanlış birşey yapmıssın gibi :( buda üzücü bir durum malesef :(

Asker psikolojisi bambaşka ya, giden ayrılıyor... Ana kucağından o kadar hanzonun arasına düşmek vs. Zor... Umarım gittiğin için sinirlenmez iyice. Ben buralardayım kafana göre takılıyorsun triplerine girmez. Heyecanla bekliyoruz.

inşallah öyle birşey olmaz... bende korkuyorum ama gitmezsemde içim rahat etmicek oyuzden keşke dememek için gidicem. :(

Seviyorsa neden ayrılsın ki? Severek ayrılanlar gibi bir hikaye var ve ben o hikayeyi hiç sevmiyorum,yok öyle bir şey.Seven insan öyle de böyle de sevdiğinin yanında olur,olmalı.

cok haklısın ama işte onu orda düşünemiyorlar sürekli senin onun yanında olmanı istiyorlar. cunku gerçekten başka bir psikoloji orası.. :(

cok haklısın ama işte onu orda düşünemiyorlar sürekli senin onun yanında olmanı istiyorlar. cunku gerçekten başka bir psikoloji orası.. :KK43:
Seni sevdiğinden gerçekten eminsen bırakma derim.

Back
X