• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerdeki sevdiğinize özel günlerde ne gibi hediye gönderdiniz yada düşünüyorsunuz ?

cnm bnm çook az kalmış sizn maşallah :nazar:gelnce versende olur tabi....bnde süpriz yapcktım ama sordum gene de kıskanç birazda :oklava: dedki sakn bişey gönderme dedi aynı senn dediğin gibi çalarlar faln kötü olurum dedi sen al gelnce verrsn dedi..ama ben ördğüm atkıyı yollucam genede zemuszemus

çok şükür canım yaaa 420 bitti kaldı 40 bir kaç dakka sonra 39 olacak inşallah...
yolla canım yaa parfümünü sık üstüne oh nasıl moral olur askerine....
orda çalma olayları biraz fazla oluyormuş o kısmı rezalet sinir bir durum ama üstüne basa basa arkadaşlarına desin böyle böyle sevdiğim yolladı die heralde o zaman şerefsizlik yapıp el emeği göz nuru hediyeye kimse el uzatmazz uzatmamalıda zatennn

aahh cnm hemde nasıl insanlar varmış ya..cüzdanını çaldılar 1 ay fln oluo ehliyetide varmış ya dio para yı fln alda dio ehliyet ne işe yarıck diyip durdu...cakmak bile çalıolrmış cnm...işte bide bana ait bişey gttimi varya yıkar ortalığı...tamm cnm bn diyim onada desin ordakilere tabi ne kadr anlar orası mechul...:kızgın:

insanlık bu kadar düştü maalesef...
benimki 35 kişilik jandarma karakolunda olduğu için burda pek cesaret edemiyorlarmış malum az kişi hemen bulunur diye...
ama acemilikte kıyafet silah cart curt götüren götüreneymiş...
Sen sıkı sıkı tembih et istemesse yollama derse gitme üstüne...
gelince verirsin birde orda onun derdine düşüp olay çıkarıp ceza almasın...
benimkide çok sinirli asabi böyle birşey olursa gözü komutan dahi görmez...
mecbur üstüne gitmiyorum...
herifimin huyunu suyunu bildiğim için opuyorumnanaktan

benim eşim askerdeydi bugun bitirdi yarın inş evimizde olacak ben ona bikaç ay önce bi koli hazırladım yaprak sarması börek poğaça kurabiye çerez gibi orda yiyemeyeceği şeyleri yapıp koydum çok hoşuna gitmiş..kargoda bozulurmu bayatlarmı diye düşünmeyin 2 günde kuru yiyeceklere bişey olmaz..hem havalarda soğuk zaten..kolinin içinede bir mektup koyduım...

bende yazın yollamıştım kek ve zeytinyapşı yaprak sarması mektup yazıp resim yollamıştım...
pazartesi vermiştim kargoya salı öğlen 3 gibi falan almaya gitmişti...
aşkımın özel siparişleriydi :kedi:
ikisinide çok seviyo çünkü...
çok beğenmişti ve dediği lafda ardından şu olmuştu testi geçtin aşkım evlene biliriz..:1closedeyes:
gülsem mi ağlasam mı yarabbim yaa kaydirigubbakcemile3
sonra çevir gazı yanmasın hesabı şaka bebemm şaka demişti bilmiyorumkismile

benim eşim askerdeydi bugun bitirdi yarın inş evimizde olacak ben ona bikaç ay önce bi koli hazırladım yaprak sarması börek poğaça kurabiye çerez gibi orda yiyemeyeceği şeyleri yapıp koydum çok hoşuna gitmiş..kargoda bozulurmu bayatlarmı diye düşünmeyin 2 günde kuru yiyeceklere bişey olmaz..hem havalarda soğuk zaten..kolinin içinede bir mektup koyduım...

ben sordum yiyecek geliomu sor bi diye sordumu bilmiorum ama hayır demişti ...ama kurye olduğundan bnde göndermeyi düşünüorum dışarda yer zemuszemus ....bu arada Allah bida ayırmasın btmiş ne güzel boshayallersmile

bende yazın yollamıştım kek ve zeytinyapşı yaprak sarması mektup yazıp resim yollamıştım...
pazartesi vermiştim kargoya salı öğlen 3 gibi falan almaya gitmişti...
aşkımın özel siparişleriydi :kedi:
ikisinide çok seviyo çünkü...
çok beğenmişti ve dediği lafda ardından şu olmuştu testi geçtin aşkım evlene biliriz..:1closedeyes:
gülsem mi ağlasam mı yarabbim yaa kaydirigubbakcemile3
sonra çevir gazı yanmasın hesabı şaka bebemm şaka demişti bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3demek evlene bilirz dedi kaydirigubbakcemile3 sende annem yaptı deseydin de görseydi kaydirigubbakcemile3

yok papatyacım bende madem öyle ben evlenmiyorum senle dedim sustu kaldı :umursamaz:
sonra aaaa aşkım ama ben şaka yaptım biliyosun erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer benide biliyorsun biraz fazla geçiyor yediklerim dedikaydirigubbakcemile3
Kendileri az biraz göbeklidirde yemek yemeyide sever hemdesırnaşık şey
canımmm benim yaa göbişli aşkım diye seviyorum bazen kızıyo deme öyle diyo başlıyo göbeene vurmaya pat pat erisin diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimkinde göbek bi ara 8 aylık hamile kadınlarla yarışıyodu neredeyse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
askerde ister istemez eriyo zaten ama olsun yaa ben o pofuduk göbekte yatmayı çok seviyorumopuyorumnanaktan

benim kocişte göbekli bir de bilgisayar başına vermişler artık ne hale gelir gelene kadar göbek önden gelir heralde... :) olsun çok seviyorum kocamın kocaman göbüşünü :)

benim kocişte göbekli bir de bilgisayar başına vermişler artık ne hale gelir gelene kadar göbek önden gelir heralde... :) olsun çok seviyorum kocamın kocaman göbüşünü :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bnde aşkımın göbişini çok seviyorum yatıyom yastık yapıp göbişi ohhh mis valla pofuduk pofuduk gerçi biraz yüksek ama boynum tutulmsA barii :roflol:sırnaşık şey

biz geçen hafta birlikteydik bursa istanbul arası yakın gittim.3 haftadır görüşememiştik.hemen saat 5 oluverdi yaa hiçbişey anlamadım...
bu arada kızlar kargoya izin verilyomu? mektup falan yazınca orda okuyolarmı?

canım çok şanslısın ne güzel zaman su gibi akıp gitsede görmüşsün sevdiğini....
benim sevgilime ben göndermiştim kargo ama askeriyeye teslimat yktu o da gitti kargo bayisinden aldı...
mektupları elbette okuyorlar malum bilgi sızdıran olabilir kaçmak isteyen sorunu olan falan fistan...
yani okunduğu için dikkatli yaz mektubunu güme gitmeyin yerimseniben

ya eğer sevgilileriniz çarşı iznine çıkabiliyorsa kargoyu şubeye yollayın çarşıya çıktığında alsın mektup çok önemli kesinlikle benim sevgilimin cep teli vardı sorun olmuyodu konuşmak ama ben yine de mektup yollamıştım am dediğim gibi kargoya veriyordum o da izinde şubeden alıyordu böyle yapabilirsiniz okunmasını istemezseniz özellikle hediyenizi ilk açan o olsun istiyosanız bence bu yolu deneyin :asigim:

minish 21 evt cnm okuyorlarmış mektupları..tel falan kullanıosa sakn bahsetme cnm kaydirigubbakcemile5

SEVDE788 bncde çarşıya çıkabiliyorlarsa kendileri alsınlar daha güzel olur hem..ben öle yaptım yani :asigim:

Back
X