Askerdeki sevgili :(

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.021
133
Merhaba hanımlar,

Benim 2 yıllık erkek arkadaşım 1,5 aydır askerde. Onu çok seviyorum ve döndüğünde ciddi düşünüyoruz. Biliyorum askerlikte yaşananları biz tahmin bile edemeyiz. Ancak yine de son zamanlarda deli gibi bunalmaktan kurtulamıyorum. Her gün bir kaç kere "benden soğudun mu" diye soruyor her seferinde en sıcak halimle açıkladım ancak artık aynı soruyu duyunca sinir gelmeye başladı. Ben telefonla konuşmayı çok sevmiyorum, önceden de günlük araşıp konuşma alışkanlığımız yoktu ancak oradayken her gün 3-5 kere arıyor artık konuşacak şey kalmıyor zaten aşırı kısık konuştuğu için duymuyorum her dediğini 3-5 kere tekrarlatıyorum sinir geliyor. Aradığı zamanlar da: işten geldiğimde çok yorgun olup uyuyor olduğum zamanlar, işyerimde herkesin içinde rahat konuşamadığım zamanlar, konuşurken iyice geriliorum. Onu kırmadan bu rahatsızlıklarımı nasıl dile getirebilirim gerçekten bunaldığımı hissediyorum? :KK43:

Çok teşekkürler

Müsait olunca ben ararım hayatım falan de tatlı dille.O da seni tartmak ve ilgisiz bırakmamak adına arıyordur.Zaten az kalmış sanırım.

Askere gidince daha bi nazlı oluyorlar
Psikolojisi de şöyle, kendileri askerlik durumunu abarttıkları için kendi kendilerine bozuyorlar psikolojiyi

Merhaba hanımlar,

Benim 2 yıllık erkek arkadaşım 1,5 aydır askerde. Onu çok seviyorum ve döndüğünde ciddi düşünüyoruz. Biliyorum askerlikte yaşananları biz tahmin bile edemeyiz. Ancak yine de son zamanlarda deli gibi bunalmaktan kurtulamıyorum. Her gün bir kaç kere "benden soğudun mu" diye soruyor her seferinde en sıcak halimle açıkladım ancak artık aynı soruyu duyunca sinir gelmeye başladı. Ben telefonla konuşmayı çok sevmiyorum, önceden de günlük araşıp konuşma alışkanlığımız yoktu ancak oradayken her gün 3-5 kere arıyor artık konuşacak şey kalmıyor zaten aşırı kısık konuştuğu için duymuyorum her dediğini 3-5 kere tekrarlatıyorum sinir geliyor. Aradığı zamanlar da: işten geldiğimde çok yorgun olup uyuyor olduğum zamanlar, işyerimde herkesin içinde rahat konuşamadığım zamanlar, konuşurken iyice geriliorum. Onu kırmadan bu rahatsızlıklarımı nasıl dile getirebilirim gerçekten bunaldığımı hissediyorum? :KK43:

Çok teşekkürler
Bence ona olumsuzluk yansıtma derim. Orda stres içinde seni arıyor. Onu anlamaya çalış derim

İş yerindeyken tatlı dille diyebilirsiniz müsait olmadığınızı. Sanırım gerildikçe konuşmaktan keyif de akmayacaksiniz. Böyle ikiniz de kötü hissedersiniz.
Konuşacak bir şey kalmasın aynı şeyleri söyleyin germeyin kendisizi yapacak bı şey yok sonuçta :)

askerlik olayı erkeklerin şımarıklığından başka bir şey değil. doğuda, savaş bölgesinde, sınırda falan değilse yemişim o askerliği... günde birkaç kez benden soğudun mu diye sormak nedir ya? şı-ma-rık-lık. koskoca adam, bir de erkek olacak. farklı bir ortam gördü diye dik duramayan bir erkeğe hayatta saygı falan duymam, sizin gibi duyabilenleri de hiç anlamıyorum. :) şımartmadan çözersin umarım.

Ben abarttığını düşünüyorum cidden. Kendi kendilerine çakmışlar beyinlerne “askerlik psikolojisi” diye. Yemeyin bu palavraları. Bende telefonda konuşmayı sevmem zaten konuşacak başka birşey kalmıyor. Ayrıldığım eski sevgilimde kısık az konuşurdu. “Lan bağırsana erkek dediğin bağırır kalın sesle konuşur o ne öyle mıy mıy duymuyorum” demiştim. Ama yok ı-h, olmadı yapı böyle olunca olmuyor.

Birazda şöyle düşünelim bizim doğum hikâyelerimiz onlarında asker hikayeleri yada yaşadıkları hep abartılır ya . Oda o piskolojiye girmiştir sonuçta sevdiklerinden uzak heryer mutsuz eder insanı. Belkide sizi kaybetmekten korktuğu için öyle düşündürüp daha ilgi göstereceğinizi düşünmüştür . Güzel bi dille anlatabilirsin bence kırmadan kırılmadan
. Allah kavuştursun.

Benimki de hic arayamazdi bende ilgi beklerdim ama beyfendinin askerlik problemlerinden bana sira gelmezdi. Boyle devam et birak o dusunsun dursun benden sogudumu diye

Canım kendini çok bunaltmışsın bunları düşünerek. İlk 3aydan sonra oda orda rahatlayacak. Tamam şımarıklık oluyor hangimizde olmuyor dönem dönem ama onunda şımaracağı bir askerlik var benim gözümde öyle düşünmek lazım. Zor olduğunu onu anladığını kısa süre sonra herşeyin daha iyi olacağını onunda bunaldığını seninde onsuzluktan bunaldığını ama döndüğünde askerlik engelinin önünüzden kalktığını ve daha up uzun bir yol için adımlarınızın hızlanacağını daha sağlam olacağını sadece şu zamanda sabretmeniz gerektiğini söyleyebilirsin. O kendini teselli etmeye çalışmaktansa teselli duymak ister.

Soğuyacak olsam bu zamana kadar soğurdum. Hazır olmasam bu duruma seni göndermezdim. Ne askerler var ne çileler çekiyorlar en azından sesini duyabiliyorum sesimi duyabiliyorsun bu bizi mutlu etmeli. Sen bana nasıl güvenip beni bırakıp askere gittiysen bende sana öyle güvenip yolcu ettim. Geleceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum. Fakat biliyosun benimde hayatım vAr burda seninki kadar zor olmasa her istediğimde seninle konuşup aynı modda olamıyorum affet beni elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyebilirsin.

Ne yatağında yatıyosun ne annen önüne sıcak yemeğini koyuyor ne istediğin saatte uyanıyorsun biliyorum çok zor olmalı ben olsam kafayı yerdim sen dimdik ayaktasın maşallah güçlü adamsın her zorluğa dayanırsın. Benden yana hiç şüphen olmasın bu soruyuda yasaklıyorum bi daha duymayayım diyebilirsin.

Uzun yazdım ve abartılı yazdım biliyorum ama bu işler böyle yürüyor

Back
X