- 31 Mayıs 2016
- 36
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi Alewalew89
-
Arar m.etme bizde ilk gittiginde 8 gun konusamamistik.Merhaba arkadaşlar, bir konu hakkinda fikrinizi almak istiyorum.. erkek arkadaşım Mayıs ta asker e gitti. Acemisinde telefon soktuğundan dolayi hergün konusabiliyorduk.. yemin törenine ailesi geldiğinden dolayi ben gidemedim (ailesi henüz bizi bilmiyo) .. o günde konuştuk. Evci çıkmıştı cumartesi birliğine teslim olması gerek ama en son cuma günü konuştuk. ... bir daha telefonuna ulasamadim 4 gündür de hiç bir şekilde aramiyousta birliği neresi bir bilgimde yok.. aklıma kötü şeyler geliyo. Benden vazgeçmiş olabilir mi? Yoksa bir şekilde arar miydi?
Merhaba arkadaşlar, bir konu hakkinda fikrinizi almak istiyorum.. erkek arkadaşım Mayıs ta asker e gitti. Acemisinde telefon soktuğundan dolayi hergün konusabiliyorduk.. yemin törenine ailesi geldiğinden dolayi ben gidemedim (ailesi henüz bizi bilmiyo) .. o günde konuştuk. Evci çıkmıştı cumartesi birliğine teslim olması gerek ama en son cuma günü konuştuk. ... bir daha telefonuna ulasamadim 4 gündür de hiç bir şekilde aramiyousta birliği neresi bir bilgimde yok.. aklıma kötü şeyler geliyo. Benden vazgeçmiş olabilir mi? Yoksa bir şekilde arar miydi?
Usta birligine telefonu goturememis olabilir.
Facebook adresini filan biliyorsan mesaj at ordan carsi izininde gorebilir eger bir kafeye gitmek aklina gelirse.
Bende 3 hafta haber alamamistim. Facebookta eşimin ozaman sevgilimdi. Soyadi tutan herkese mesaj birakmistim :) amcasi geri donus yapti. Meger askerde hirsizlik olmis carsi izinlerini iptal etmisler ama 3 hafta neden haber alamadim onu bilmiyorim. Ona soruyorum oda 3 degil 1 diyor. Bilemedim. Cevap bulamadim hala kafami kurcaliyor :)))
Boyle birseyde olmus olabilir. Askerlikte her turlu aksiklikler olabilir. Sıkma canini. Bana kalirsa bahsettigi arkadaslarinfalan yokmu facebook uzerinden onlara sorabilirsin.
Umarim öyledirhemen kotu dusunme mutlaka bırsey olmustur... askerdekı erkek her zamn oldugundan daha fazla ıhtıyac duyuyo sevgılısıne... belkı de telefonunu yaklatmıstır... bekle bır sure :)
Himm. Bekleyeceksin ozaman ama aklima bir ihtimal daha geliyor.Erkek arkadaşım aşırı kıskanc hiç bi arkadaşına soramam( en büyük korkum benden vazgeçmis olması
Telefon götürdü biliyorum demin 44 sn anca konuştukHimm. Bekleyeceksin ozaman ama aklima bir ihtimal daha geliyor.
Eger usta birligine telefon goturemediyse telefon numaranizi ezbere bilmiyor olabilir
Oo iyi.. en azindam iyi oldugunu biliyorsun. Belki aileside merak etmistir.askerlik bu biraz sabir etmen gerek.Telefon götürdü biliyorum demin 44 sn anca konuştukoda beni dinlemedi bile iyiyim dedi bizimkilere aramam lazım ben sana yazıcam dedi telefonu komple kapattı noldu hiç bişey anlamıyorum ( gerçi gittiğinden beri telefonu bugün anca 1 2 dk açabildi
Orası öyle haklısıniz inşaallah arar aklım hep ondaOo iyi.. en azindam iyi oldugunu biliyorsun. Belki aileside merak etmistir.askerlik bu biraz sabir etmen gerek.
Askerlikte olur boyle seyler. Kisa donemmi uzun donem mi yapacak askerligi? Müsait oldugunda yazar yada arar. Canıni sıkma iyi olmasi icin dua et.
Iyi oldugunu ogrenmis oldun en azindan.
Niye askere gidince senden vazgeçsin ki?Erkek arkadaşım aşırı kıskanc hiç bi arkadaşına soramam( en büyük korkum benden vazgeçmis olması
Bilmiyorum konuşmayı nca onu kaybetmekten çok korktum galibaNiye askere gidince senden vazgeçsin ki?
Ne alaka?
Askere gidiyor adam ayol başka bir yere değil!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?