her gün arıyo işte çocuk daha ne istiyosun.. o sevgi sözcükleri söylemiyosa sen söyle.. belki etrafı kalabalıktır (ankesörden falan arıyosa) pek rahat konuşamıyodur.
benim askerimde beni günde 1 defa arardı.. hatta bilirsiniz asker topiğinde az mı ağladım günlerdir beni aramadı neden aramıyor falan diye.. ama fırsatı olduğunda mutlaka aricaktır canım. bende çok üstüne gittim aramıyosun falan diye fırsatım olduğu an arıyorum seni zaten aşkım diyodu. arayamadığım günler olabilir sen yine de ben aramışım gibi ol için rahat olsun diyodu...
benim askerimde gideli 5 ay oldu ve bazen günde 2-3 kez aradığı da oluyo. belki işi vardır ne bileyim telefon sırası oluyodur vs..
birde geçenlerde bende askerime sordum eski sevdiği kızı... sevgilisi bile değillmiş sadece aşık olmuş ama onu etkilemiş baya.. benim de içimde kalmıştı...
geçenlerde kaç tane sevgilin var dedim hatırlamıyorum ki dedi.. o kadar çok yanii dedim kurcaladım.. hayır tabiki ama hatırlamıyorum dedi... -ki hayatına giren 3 kızı biliyorum ben. 1i platonik, 1i ile zorla sevgili olmuş, 1i doğru düzgün hayatına girmemiş bile.. ilk ciddi ilişkisi benim.
irdeledim karıştırdım eskiyi.. sonradan pişman oldum, çünkü konuyu değiştirmek istiyordu. üzüldüm birde..
sonraki konuşmamızda özür diledim geçmişini karıştırmak haddim değil dedim ve bana güzel bir açıklama yaptı..
herkesin hayatına birisi girer, bişeyler yaşar ama unutulmicak şeyler değildir. herşey bir gün unutulur bu herşey için geçerlidir. bi süre sonra insanın içinde kül olur bir rüzgar fırtına alır götürür dedi.
ayrıca merak ettiklerin varsa cevaplarım hatta cevabım yeterli gelmezse tekrar sor dedi.
ben sadece seni seviyorum, seni özlüyorum, seni istiyorum dedi... senden başkasını gözüm görmez diye de klasik bi laf söyledi üstüne kaydirigubbakcemile3
birdaha sorarmıyım sormicam tabikii..
bence sende üsteleme.. o güzel sözler söylemiyorsa sen söyle canım
aşkımmm çoookk özledim seni diye haykır :asigim: