canım valla ne denır bu konuda bılmıyorum
ama senın sevgılının yerıne kendımı koyuorumda sahsen ben eskı sevgılımı anlatmaktan hıc hoslanmazsım galıba benım ıcın bıtmıstır eskı seylerı konsupta tekrar olanları hatrlamak ıstemezdım.
benım nısanlımla ılıskımızın ılk zamanları bende ona eskı kız arkadasını sordum bı kac kez ( ustelık kız acayıp guzel bırşeydı hala aklı ondamı dıye) hatta ben srdukca cokta kavga ettık cunku kzııyordu sormama artık sen varsın bırak eskıyı dıyodu :S ben onu coktan unuttum falan demıstı.
ama senın durumda sevgılın sana anlatıyo bu ıyı mı kotu mu onu bılmıyorum yanlıs yorum yapmakda ıstemem.
sana soguk davranmasıda gercekten cok klasık bı laf olacak ama sadece askerlık psıkolojıdır dıye dusunuyorum...
bı ara benımkıde soguk gıbıydı ama duzeldı sımdı
sonucda hapıs hayatı gıbı bırsey yasıyorlar. genede aklnda soru ısartelerı varsa tabıkı acıkca konusmak en ıyısı
Canım öncelikle yorumun için teşekkür ederim.
Erkek arkadaşım ben sormadan o kızın konusunu hiç açmadı.
Ben sorduğum zaman dedi ki sen sorduğun için cevaplıyorum sorularını ama bu anlattıklarım aramızda sorun yaratmasın demişti ve sordugum için cevapladı hepsini.
Beni tek tedirgin eden bana karşı askere gittiğinden beri yani 5 aydır soğuk olması soğuk olması beni bu düşüncelere itiyo canım..