Askerdeki sevgilim

11 saatlik yolda kimseye soylemeden senin ne isin vardi? Ya basina bir is gelseydi? Bak zaturre de olmussun.

Ben kimseye benim icin 11 saat gel diyemem yani sacmalik. Sevgilin icin yazilacak sifatlari yazmiyorum.

Gonlunu falan almana gerek yok, zaten 20 gun sonra terhis olacaksa gizli kapakli isler cevirmenin bir alemi yok. 2 hafta beklesin olmez. Aklin yolu boyle, gonul almalik bir kabahat goremiyorum.

Şaşırdım gerçekten belli ki uzun süredir ayrısınız hiç mi özlemedin hiç mi görmek istemiyorsun. karşındaki sevgilin yahu normal bir arkadaşın değil. hani çok gitmek istiyorum çok özledim ama imkanlar el vermiyor desen anlarım da yaz okulun bitecek memlekete döneceksin sevgilin de yakın mesafede olacak önceki zor şartlar olmayacak. ama sen sanki onun sevdiği kadar sevmiyorsun bir şeyleri bahane ediyorsun gibi geldi

11 saat yol gidip zaturre olmus, daha ne yapsin canini mi versin konu sahibesi?

Benim erkek arkadaşım yeni askerden geldi sayılır. Bende birkaç kez ziyarete gittim, tabi ki ailemdeki herkes biliyordu. Erkek arkadaşımda benim ziyarete gideceğim günleri düşünerek hep hayal kurardı, günlerini öyle geçirirdi. Öyle zor bir yerde ve ortamdaydı ki. Sevdiklerini görebilmek için neler vermezler. O yüzden erkek arkadaşın o psikolojiyle ısrar ediyor, kötü bir niyet veya bencillik asla asla görmüyorum. Çünkü o psikolojiyi biliyorum. Tabi ailenden izinsiz gitme, sadece erkek arkadaşına kırılma kızma diye söylüyorum. Tatlı bir dille anlatmak tek çözüm. Ki zaten küslük vs yapamaz orada. Unutur bunu da.

Benim erkek arkadaşım yeni askerden geldi sayılır. Bende birkaç kez ziyarete gittim, tabi ki ailemdeki herkes biliyordu. Erkek arkadaşımda benim ziyarete gideceğim günleri düşünerek hep hayal kurardı, günlerini öyle geçirirdi. Öyle zor bir yerde ve ortamdaydı ki. Sevdiklerini görebilmek için neler vermezler. O yüzden erkek arkadaşın o psikolojiyle ısrar ediyor, kötü bir niyet veya bencillik asla asla görmüyorum. Çünkü o psikolojiyi biliyorum. Tabi ailenden izinsiz gitme, sadece erkek arkadaşına kırılma kızma diye söylüyorum. Tatlı bir dille anlatmak tek çözüm. Ki zaten küslük vs yapamaz orada. Unutur bunu da.

haklısınızdır ama yinede bencillik değil mi? tamam askerlik asla kolay bişey değildir. o piskolojiiy anlamaya çalışsakta asla tam anlamicaz ama Allaha dua edip sabretmeyi de öğrenmeli konu sahibinin sevgilisi.
bencillik çünkü herkesin hayatı devam ediyo. Sen askerdesin diye herkes kendini sana göre ayarlayamaz ki. Ayrıca kız param yok ve o kadar mesafe gitmek istemiyorum diyo. ki bi önceki gidişinde hastalanmış. Hani ailesi fln bilse belki neyse. ama bilmiyomuş ve onun stresi de ayrı bişeydir. ki o tarihten sonra bi 15-20 gün kalıyomuş...

Ay sevgilisi ise sevgilisi. Nolmuş yani? İlla görüşülmeli mi? İmkanlar el vermeyince zorlamanın anlamı ne?
Benim sevgilim de şu an başka bi ülkede eğitim görüyor ama illa geleceksin, sen beni özlemiyo musun muhabbetine girmiyor.
Ayrıca sevgilisini düşünen insan zatürre olayından sonra gel demez, dememeli de zaten.

Merhaba. 9 aydır devam eden bir iliskim var ve erkek arkadasim askerde. Ben universite ogrencisiyim su an yaz okulu icin ankaradayim. Erkek arkadasimsa benim aileme cok yakin bir sehirde gorevini yapiyor su an. Daha once doguda bir sehirdeydi 1 kere onu ziyarete gittim param yoktu hic bilmedigim bir sehir 11 saat otobus yolculugu yaptim ve zaturre oldum. Simdi erkek arkadasim aileme yakin bir sehirde oldugu icin 20 gun sonra onu tekrar ziyarete gitmemi istiyor ama ben ailemle yasadigim sehirden kalkip gunu birlik oraya gidemem babamin haberi yok cunku sevgilim oldugundan ama bunu anlatamiyorum. Bana seni gormek istemekle bencillik yaptim kusura bakma falan diyor. Onu kirmak istemiyorum ama gidemem. Bir de bana ziyaretime gel dedigi tarihlerde teskeresine 15 20 gun kalmis oluyor zaten. Sizce nasil gonlunu alabilirim?
Ben de bi dönem her hafta sonu gitmiştim,hepsi de çok güzel anılar oldu şimdi,kimsesi olmayan askerler çok özeniyordu,bikaçı bahsetmişti erkek arkadaşıma o zaman,belki hem özlemiştir hem özenmiştir,şartları zorlayabilirseniz gidin,ben en son Şırnak’a bile gitmek istemiştim net olarak gelme dediği için bozulmuştum hatta ,iki yıl önce başka bi görev için gittim Şırnak’a,dünyadan haberim yokmuş öyle saf aşıkmışım,gidilecek yer değilmiş:deli:
Gidebiliyorsanız gidin derim:KK200:

haklısınızdır ama yinede bencillik değil mi? tamam askerlik asla kolay bişey değildir. o piskolojiiy anlamaya çalışsakta asla tam anlamicaz ama Allaha dua edip sabretmeyi de öğrenmeli konu sahibinin sevgilisi.
bencillik çünkü herkesin hayatı devam ediyo. Sen askerdesin diye herkes kendini sana göre ayarlayamaz ki. Ayrıca kız param yok ve o kadar mesafe gitmek istemiyorum diyo. ki bi önceki gidişinde hastalanmış. Hani ailesi fln bilse belki neyse. ama bilmiyomuş ve onun stresi de ayrı bişeydir. ki o tarihten sonra bi 15-20 gün kalıyomuş...
Annem iliskimi biliyor ama daha once onu ziyarete gittigimi bilmiyor. Tekrar gizli is cevirmek istemiyorum annemle konustum bu konuyu sizin yazdiklarinizin aynisini soyledi. Tesekkur ederim yorumunuz icin :)

• Beğen
Reactions: KV_
Annem iliskimi biliyor ama daha once onu ziyarete gittigimi bilmiyor. Tekrar gizli is cevirmek istemiyorum annemle konustum bu konuyu sizin yazdiklarinizin aynisini soyledi. Tesekkur ederim yorumunuz icin :)

rica ederim :KK200:

Back
X