askerdeki sevgilim

dertlikizz12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2016
42
3
1
29
askerdeki erkege nasıl davranılmalı bızım ilişkimiz cok yenı ve bu benım ilk ilişkim

Birbirinizi iyi tanımıyorsunuzdur ilişki yeniyse.
Anlayışlı ol sürekli trip atma bunaltma.
Bunun yanı sıra uyanık ol, sonuçta yeni tanıyorsun güvenilir biri mi değil mi bilemezsin.

uyanık ol derken napim yani mesela ?

Henüz arada güven oluşmadığı için önce tanımaya çalış.
İlgili mi olayım demişsin hayır normal davran dediğim gibi tanımaya çalış güven veren biri mi buna emin ol önce.

Askerde olan sevgiline eyerki cokk seviyorsan hep sevgini ilgini ozleminini belli etmelisin ben asker yolu gozleyen biri olaraktan soyluyorum bunu... cunki onlarin sadece bizden bekledikleri budurr uzaklik hasretde var sonuctaa

askerdeki erkege nasıl davranılmalı bızım ilişkimiz cok yenı ve bu benım ilk ilişkim

seni psikolojik destek ve stres topu olarak kullanabilir vede donunce senden ayrilir bana kalirsa hic bulasma direk ayril derim.
Madem ilk iliskin cok deneyimsizsindir hic ugrasma yani

Açık saçık resim atma bak asker diye yok israr etti, yok küstü diye sonra buralarda ağlarsın.

askerde ya hani normal den daha çok ilgili olimmi

iyi de sizin bir normaliniz yok ki ilişki yeni

ya senin ilgi dediğini adam bunaltma olarak anlarsa

telefonlaşma şekliniz nasıl

o mu seni arıyor vs

eşim beni çaldırırdı birilerinin numarasından ben ona dönerdim mesela

hiç az aradın diye trip atmadım

zira bizim zaten 3-4 yıllık bir ilişkimiz vardı belki de daha fazla

ama mesela o telefonundan beni çaldırdığı adamlardan biri bir kere beni aradı beni aramışsınız vs diye

ben de söyledim böyle böyle diye

yok öyle değildir

konuşalım modunda idi

kişiliğe bağlı bu işler

adamı bunaltma yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…