Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Askerdeki sevgilimle ayrıldık..artık ona ulasabilecegim numara da yok :S
Çok kötüyüm gunlerdir depresyona girdim
.ağlıyorum sinirleniyorum agresif oldum iyice..hiç.mi merak etmiyor neden aramıyor
..belki de gerçekten bitti ve bia aramayacak..
Ordayken sana ihtiyaci olmasi lazim aslinda daha çok aramasi lazim yerini dolduracak biri yoktur insallah ayrolik sebebini tam bilmiyorum ama bu kdar üzülüyorsan bi sekilde ulas bence
cnm telefona cagirttiricaksin kim oldugunu bilmicek,gelir telefona. ..hm nie bu kdr kötü dusunuyosun aranizda cok kotu bisi olmamis konusur tabiki sennle
Acemilikte konuşmak zordur daha sıkı olur ama usta birliğinde ulaşmak daha kolaydır ve haftada bir izne çıkarlar genelde bilgisayar cafelerinde vakit geçirirler. Yani sosyal medyadan ulaşmayı dene derim. Annesiyle aran iyiyse ara sor haber alamadım merak ettim de. Çok seviyosan asker sevgilini sakın yalnız bırakma korkutmak istemem ama izin günlerinde askerlerle flört etmek isteyenler azımsanmayacak kadar çok malesef hangi şehre gitti? Kara deniz hava hangisinde asker?
ailesini ara madem, ben X'e bi türlü ulaşamadım. verdiği numarayı da kaybettim. siz hangi no'dan konuşuyosunuz bana verirseniz sevinirim de. sonra ara telefona çağırttır.
Bilmiyorum ki...arayacağını sanmıyorum zaten 2 haftadir çok nadir ariyordu ihmal ediyordu beni..zaten tartışmaya da bu sebep olmuştu..aramadı kaç gündür bitti sanırım :s