Askerdeki Sevgilinizin size göre olmadığını anlamak ?????

Bırakmak isterse bıraksın canımm =) Bu çocuğu önceden de tanıyodum zaten çevresinde kız çok vardı, sonra bana bağlandı ama askerdn sonra değişmicek die bişey yok.. bekleyip görücez canım tek yapabileceğimz şey beklemek..

anladığım kadaıyla senin kafanı karıştıran öncekiler boşver öncekileri ya eğer bırakırlarsada bıraksınlar sen şimdi o yanında olduğu için tadını çıkar

anladığım kadaıyla senin kafanı karıştıran öncekiler boşver öncekileri ya eğer bırakırlarsada bıraksınlar sen şimdi o yanında olduğu için tadını çıkar

boshayallersmile tabi canımcımm öle valla 15 ay bekliyoruz diye illa bişey olucak değil. Ama canım seninde geçmişinde kötü bi ilişkn olmuş benmde aynen öle bi ilişki oldu, temkinli davranmak istiorum bu sefer kırılmak istemiyorumm bilmiyorumkismile

boshayallersmile tabi canımcımm öle valla 15 ay bekliyoruz diye illa bişey olucak değil. Ama canım seninde geçmişinde kötü bi ilişkn olmuş benmde aynen öle bi ilişki oldu, temkinli davranmak istiorum bu sefer kırılmak istemiyorumm bilmiyorumkismile

tabi canım sonuçta pek fazla tanımıosun o 3,5 ay içinde çk önceden beri tanıosun ama uzaktındı şimdi sevgilin olduğu için başka olur hakkımızda hayırlısı ne ie o olsun canım

ewet canım ilk konuştuğum insandı ve 4 yıllık bi ilişkimdi ve bn hiç hayal kurmuodum o bana izine geldiğnde ciddi bişeler olmucağını belirrtti.ama nedense 1 aylık tanıdığım insan için ne hayaler kuruorum görmelisin:utangac:

valla canım 3 aylık bir iliskiyse ben cok fazla kaptırma kendini derim soyle evlenmek istiyor bu askerlik psikolojisinden de olabilir olmayabilirde geldigi zaman bu kararının cok fazla uzerine dusmeyebilir belki zamana bırak o evlilikten bahsetsin sen sesini cıkarma zaten evlilik 3 ayda cok erken geldikten sonra en azından bir sene falan bekle bakalım dusunceleri aynımı baktın hala evlilik konusuyor ozaman bu cocuk gercekten evlenmek istiyordur

Bırakmazdım demeyin. Bırakılmaları lazımsa bırakın. Ben bırakırdım, keşke bıraksaydım. Belki geldiğinde daha uslu olurdu. Aklı başında olurdu. Kıymet bilirdi. Askerden geldiği anda bana yüz çevirdi. Bana, düşünebiliyo musunuz? Annesinden babasından bütün ailesinden çok ben ilgilendim onunla. Bütün kahrını, sıkıntısını ben çektim. Askerde eşya lazım oldu. Geceleri çalışmak zorunda olduğu için gündüz uyuyabiliyodu. Gözüne güneş girdiği ve uyuyamadığı için uyku bandı istedi, fellik fellik dolaştım genede 1 tane bulamadığım için vicdan azabından ölüyodum. Mektubumu, ilgimi esirgemedim. O açken bende aç kaldım. Her türlü kötü sözüne kulak tıkadım. Ama gelince bana yapmadığını bırakmadı. Askerden geldikten 7 ay sonra adam olabildi, aklını toplayabildi. Ama yinede askerde onun yanında olduğumu inkar etti. Nankörlük etti. Terkeden, yüzüstü bırakan herzaman kıymetli oluyo ya arkadaşlar :umursamaz:

Bırakmazdım demeyin. Bırakılmaları lazımsa bırakın. Ben bırakırdım, keşke bıraksaydım. Belki geldiğinde daha uslu olurdu. Aklı başında olurdu. Kıymet bilirdi. Askerden geldiği anda bana yüz çevirdi. Bana, düşünebiliyo musunuz? Annesinden babasından bütün ailesinden çok ben ilgilendim onunla. Bütün kahrını, sıkıntısını ben çektim. Askerde eşya lazım oldu. Geceleri çalışmak zorunda olduğu için gündüz uyuyabiliyodu. Gözüne güneş girdiği ve uyuyamadığı için uyku bandı istedi, fellik fellik dolaştım genede 1 tane bulamadığım için vicdan azabından ölüyodum. Mektubumu, ilgimi esirgemedim. O açken bende aç kaldım. Her türlü kötü sözüne kulak tıkadım. Ama gelince bana yapmadığını bırakmadı. Askerden geldikten 7 ay sonra adam olabildi, aklını toplayabildi. Ama yinede askerde onun yanında olduğumu inkar etti. Nankörlük etti. Terkeden, yüzüstü bırakan herzaman kıymetli oluyo ya arkadaşlar :umursamaz:

Aynen canım bu sölediklerinden dolayı korkuyorum zatenn, herşeysini ben çekiyorum şuan ya gelince değişirse ? Aklımda koca bi soru işareti yazdığım yanlış anlaşılmasın askerde bırakmak gibi bişey geçmiyo aklımdan ama 15 ayda uzun bi süre, ve ben onu bekliyo olucam çevremdeki insanların neredeyse hepsi öğrendi. Ya hayal kırıklığı yaşarsam benm merak ettiğim sizin çiziceğiniz yoldu siz naparsınız demek istedim ama tabiki benim kararım BEKLEMEK VE GÖRMEK

tabi canım sonuçta pek fazla tanımıosun o 3,5 ay içinde çk önceden beri tanıosun ama uzaktındı şimdi sevgilin olduğu için başka olur hakkımızda hayırlısı ne ie o olsun canım

ewet canım ilk konuştuğum insandı ve 4 yıllık bi ilişkimdi ve bn hiç hayal kurmuodum o bana izine geldiğnde ciddi bişeler olmucağını belirrtti.ama nedense 1 aylık tanıdığım insan için ne hayaler kuruorum görmelisin:utangac:

Ben öncekiyle 1 sene çıktımm ama okadr büyük dersler aldım ki o ilişkiden, aynı hataları tekrarlamak istemiyorumm.

valla doğru sölüosun canım askere gitmeden öce ayrılırdık aramazdı dayanamayıp yine bn arardım:))
ama askerdeyken felan hep bni aradı nolur bidaha olmucak felan dediydi

seninkide çk nankörmüş be güzelim ya bna böle şeyler sölücek bn ayrılırdım yani ne demek ya ailesinden fazla kahrını sinirini çekicem geldiğinde böle sölücek ve bide yüz çeviricek vururdum tekmeyi
ama inş. başıma gelmez yani

busra'cım sen şimdi korkuyosun, çekiniyosun ama sakın bu korkunun ilişkinin önüne geçmesine izin verme. Ön yargılıda yaklaşma derim ben sana. Belki yaşın benden büyük, akıl vermek haddime düşmez ama kendi fikrim bu yönde. Normal devam ettir ilişkini. Araya soğukluk sokma ama her zamanda tetikte ol.

Ben öncekiyle 1 sene çıktımm ama okadr büyük dersler aldım ki o ilişkiden, aynı hataları tekrarlamak istemiyorumm.

TABİ CANIM insan bi ilişkiden çıkıpda diğer ilişkide daha düşünerek hareket edio nerelerde nasıl davranacağını daha ii bilio

Zor bi dönemden geçiyorsunuz. Ve böyle yeni ilişkiler bi taraf askerlik gibi mecburi bir ayrılığa maruz kalıyorsa gel-gitlerin yaşanması kaçınılmaz. Zamana bırakıp izlemelisiniz.

ayrılığı bırakın askerde olmasını,askere gitmesine 4 ay falan bile varken ayrılamam.hatta bi süre konuşmayalım görüşmeyelim bile diyemem ki diyemiyorumda,ona göre kavgayla dolu da geçse benimle geçirdiği zaman hazine gibi,

özellikle benim sevgilim gibi birini hayatta bırakamam ailesi bile ben olmuşum karnını ben doyuruyorum derdini ben dinliyorum üstünü ben giydiriyorum,yani sevmediğim biri bile olsa aklım kalır iyimidir hasta olmuştur şimdi kendine iyi bakmaz falan,üstelikte askerde hiç tarzın olmayan,anlaşamadığın,sana uymayan biriyle bile olsa konuşacak iki kelimeye muhtaç adamlar,aşkın sevginin onlar için kıymetini düşünün,

ama adamına bağlı yani biliyorumki eğer ben askerde ayrılırsam ondan psikolojisi bozulur ve önemli bölgelerde görev yaparsa hiç düşünmeden kendini tehlikeye atar amaan kaybedecek bir canım kalmış,zaten bu saatten sonra yaşasam nolucak diye düşünür,bunun sevgisiyle alakası yok insan kendini çok yanlız hissediyor ve anlık kararlar alabiliyor,sırf askerlik baskısına dayanamayıp intihar eden o kadar genç var,bunun bide terkedilmişini düşünün..

ama tabi böylesi de beklenmez,benim sevgilim böyle yapsa bırakırdım,yada aldatanlar oluyor falan,bazıları hiç asker psikolojisine girmiyor önceki hayatı nasılsa askerdede öyle,aynı hataları yapıyorsa gayet rahat bir şekilde ve ''ben askerim'' lafının arkasına sığınıp taviz bekliyorsa kusura bakmasın hiiç taviz gösteremem

Bazen bende düşünüorum onu. askere gidince değişti felan die ama ordaki durumu anlamadığımdandır die boşweriorum. 14 gündür hiç konusmuoruzZ. 2 hafta carşı iznine cıktı ama hiç konusmadık gercekden cok zor. Gurur ve inat var ikimizde. hangimizz adım atıcak merak ediorum bendee

Back
X