Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanında olmaya çalış az kaldı biticek bunlarda geçicek gibi şeyler söyle onu bekledğni her frsatta syle :)
ahh ahh o sorun hepimizde var tatlım yaa sevdiğini askere gönderen her hatunda var asker ocagında kırılgan oluyorlar alıngan oluyorlar ufacık minicik şeye çok büyük tepkiler gösterip telefonu suratına kapatabiliyor mal gibi kalıyorsun tlfnun diğer ucunda sen![]()
yani demem o ki şimdi bnm basımda da var aynı sey alttan alacaksın çok fazla olumsuz şeylerden bahsetmemeye dikkat edeceksin yani 460 gün kendini paralayacaksın valla
hala direniyorum ben kendi adıma
ama sevdiğin için katlanıyorsun her şeyine geçici bir süre olduguna inandırıp kendini
şafak kaç tatlım senin
ben herseyı konusuyorum o bıraz da karsınızdakı kısının kısılıgıne askerlıkten ne kadar etkılendıgıne baglı. ama mutlaka her konusmamızda onu cok sevdıgımı, bekledıgımı, guzel gunlerımızın gelecegını her konusmada soylerım. mutlaka guzel hıtaplarda bulunurum askım sevgılım vs. ses tonum her zaman duzgundur neselıdır. uzgunken kesınlıkle konusmam ya da hastaysam. onu her aradıgımda sankı cok guzel bı haber verecekmısım gıbı gulumseyerek ararım. kotu seylerı o anı yasarken soylememeyı tercıh edıyorum. mesela hasta olmustum hastaneye kaldırıldım vs. bunları o asamada deıl de ustunden gectıkten sonra onun da keyfı yerındeyken soylerım. soylememın nedenı baskasından duyar vs benden duzgunce duysun. hıcbıseyı saklamam ama soyleme tarzımı yumusatırım her zaman. bunun gıbı.![]()
nasıl bır ceza almıs yaaaallah sabır versın yaa zaten yeterınce uzun
boyle rısklı durumlara sokmasınlar kendılerını. ben hep soyluyorum uyarıyorum.
![]()
özlediğinden fln bahset...
asker sonuçta o da kendini yalnız hissediyodur şimdi orda...
tartışma çıkmayacak konularda günlük şeylerden bahset..
derin muhabbetlere girme..
ne kadar güzel :) biz o kadar fazla konuşamıyoruz tartştığmız zaman çok konuşuruzo bızde de oluyor bu ara bısey konusmasak da telefon acık kalsın dıo. tek ıletısımımız telefon sonucta, onlar ıcın cok sey ıfade edıyor. ben gunluk olanları anlatıorum komsu soyle dedı sunu gıydım vs. ona da soruorum haftasonu cıkınca ne yapacaksın plan yapın vs. kıtap okuyabılır bos kalıosa sıkılıodur. ılerıye donuk konusuyoruz ne zaman evlenelım gelınlıgımız damatlıgımız nasıl olsun vs. konu cok yanıaralıksız 3 saat telefonda konustugumuzu bılıyorum.
![]()
teşekkür ederim :) evet ne olursa olsun hep alttan alıyorum sakinleştrmeye çalışıyorum.sürekli gülüyorum olumsuz şeylerden bahsetmiyorum sabredyorum sevince katlanlıyo herşeye :) aslında şubatta gtti ama ceza aldığı içn 457 gün var dahaa![]()
sen sanşlısın yanına gidebiliyormussun bende o da yok çarşı flnda yok tek iletişim tlfnla oluyo![]()
canım konuşulacak çok şey oluyo bende asker yolu gözlüyorum ,hiç konuşacak birşey bulmazsak birbirimizi özlediğimizi sevdiğimizi söylüyoruz
evlilikten hayaller kurulabilir
geçmişteki güzel anılardan bahsedilebilir
ama herşeye rağmen daha hassas oluyorlar o yüzden alttan almak lazm
bide arada ufak sevndirecek hediyeler yollanabilr(tabi orayada uygun)