• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerden döndüğünde kapanmamı istiyor

tatlım şimdi erkeklrin askerlik psikikolojileri bi tuhaf oluyor ya.bence senin onu ne kadar sevdiğini anlamaya çalışıyodur.bence kesinlikle böyle.oda düşüne düşüne''ben ona böyle bir fikir atayım gerçekten seviyosa yapar''fikrini aklına yerleştirmiştir.bakalım bunu yapabiliyosa çok seviyodur falan diye düşünmüştür.sen ona onu ne kadar çok sevdiğini konuşarak anlat.ve sakın kesinlikle tartışma biraz sabırlı ol hemen parlama 1 ay kadar zaman geçsin sana ne zaman telafuz etse bu durumu sabret.şu an onun psikolojisi normal değil bence bide konu şırnak yani.Hayırlı tezkereler Allah kavuştursun diyelim canım.

inanın şuana kadar yapılan tüm yorumları ben 2 aydır her saat düşünüyorum her açıdan düşünmeye çalışıyorum zaten ailesiyle tanışıyorum herkes olurmu öyle şey pskoljisi bozuktur gelince düzelir konuşuruz diyorlar ama bilmiyorum kapanmazsan biter demesi beni çok kırdı hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum ama 4 yıllık bir sevgi var gelmesine de 1 hafta kaldı ben 1 buçuk yıl yanlışım olmadan beklemişim bu ne şimdi?

ne istediğini en iyi sen bilirsin.
kapanmak başkasının isteğiyle olmaz.
sizin açık olduğunuzu bile bile başladı sonuçta.
seviyorsunuz diye her dediğini yapmanız gerekmez.
içinizden gelirse kapanırsınız.

inanın şuana kadar yapılan tüm yorumları ben 2 aydır her saat düşünüyorum her açıdan düşünmeye çalışıyorum zaten ailesiyle tanışıyorum herkes olurmu öyle şey pskoljisi bozuktur gelince düzelir konuşuruz diyorlar ama bilmiyorum kapanmazsan biter demesi beni çok kırdı hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum ama 4 yıllık bir sevgi var gelmesine de 1 hafta kaldı ben 1 buçuk yıl yanlışım olmadan beklemişim bu ne şimdi?

tamam işte tatlım onun senden böyle bi beklentisi var aklı sıra senin onu ne kadar sevdiğini ölçüyor.sende bırakıp gitsen sanki sana geri dönmücekmi dönecek.aklı sıra seni sınıyo ama sende seviyosan tatlım her seferinde onu ne kadar sevdiğini tatlı tatlı söyle.öpüyorum seni olur böyle şeyler hayat o değil sadece takma kafana:34:

tamam işte tatlım onun senden böyle bi beklentisi var aklı sıra senin onu ne kadar sevdiğini ölçüyor.sende bırakıp gitsen sanki sana geri dönmücekmi dönecek.aklı sıra seni sınıyo ama sende seviyosan tatlım her seferinde onu ne kadar sevdiğini tatlı tatlı söyle.öpüyorum seni olur böyle şeyler hayat o değil sadece takma kafana:34:

ben bu zamana kadar hep anlayışlı olmaya çalıştım onun için elimden geleni yaptım ben ama bu sefer direticem gerekirse bitsin diycem bakalım napıcak?

Evlilikte de her insanın özel bir alanı olmalı bence yani ortak alanlar ve özel alanlar karıştırılmamalı... bazı kararlar ortak alınır evet ama bunun gibi kararlar değil! kapanmaya kendi hür iradenle karar vermiş olman lzm eşin bu konuda sana sadece fikrini byan edebilir, dayatma yapamaz :50:

Bazı erkekler evlendiklerinde hanımların duygu ve düşüncelerini de teslim aldıklarını sanıyor hala...Sen düşünme ben ikimizin yerine de düşünüyorum :27:

Kapanmak güzel şeydir. Sokakta gördüğüm bazı kişilere çok da yakıştırırım.
Ama içinizden gelmedikten sonra sırf sevgiliniz istiyor diye kapanmanız doğru olmaz.
O sizi böyle görmüş beğenmiş. Sırf kapanmadınız diye ilişki mi bitirilir ? Sevgi bu mdur ? :20:
Sinir oluyorum şöyle erkekleree.. :47:
İstemeyerek kapanırsanız, kendinizi kötü hissedersiniz.

Herkes aşşağı yukarı aynı noktada yorum yapmış
Başkası istedi diye kapanamazsın
Kapanırsan da bu zorlama ile olan durum ilerde sende soğukluk yapacaktır.

Aslında dikkatimi çeken konu 4 yıllık ilişkinizi bu kadar basitçe ağzına alabilmesi.
Bu kadar basit istediğimi yaparsan seninleyim yoksa herkes yoluna.
Herşey benim istediğim gibi olmazsa bak çeker giderim tavırları.
Bular seni çok yıpratabilir.

evet kızlar hepinize katılıyorum benim içim rahat 4 yıldır hep yanında oldum hep onun istedikleri olur ama bukadar yeter

klasik erkek tipi senin başına gelen önce gezer ve senin başka türlü olduğunu sanırrrrr bakarki kazın ayağı öle değilllll karşımdaki tam eş olacak insan eşim olsun bi benim olsun kimse saçının telini görmesinnnnn anlayışı aileme böylesi yakışırr iş arkadaşlarım böyle evlendilerrrrrrr ailesi zorşa kapattı oda afedersin aptal gibi kabul etti ama şimdi alıştı o cendereye sanıyoki herkes böleee yok arkadaş karıştırma o allah rızası kapanmakk kapanırsan yine allah rızası için kapannnnn anan baban dahil kimse giremezz allah kul arasınaaaaa o seni sen nasılsan öle kabul etmeyi yada etmemyi öğrensinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:72:

bu gibi nedenlerle biter diye alttan şantajlı konuşma yapıyorsa ben onun size olan sevgisinden şüphe ederim açıkcası..siz inancınız için yapacaksınız, bir kul istiyor diye değil..erkek arkadaşınız bunun farkına varmalı..sakın yapmayın derim bu benim fikrim yani..madem bitecek diyor hiç demesin bırakın yapsın yani yolu açık olsun..bu gibi şeyler ne ana baba için ne sevgili için yapılır..ne için yaşıyor kime inanıyoruz farkına varsın..

bncede zorla güzellik olmaz yanii
bnce onun öyle demesi yanlış sonuçta seni böyle sevmiş böyle almışş :63:

cnm benim sevgilimde kapanmamı istiyor ama o ailesi gereki yi çünkü sevgilimin ailesi hepsi kapalı yaşadığı ortamda aynı şekilde benim de öyle olmamı istiyo daha kesin bir şey yok şimdilik sorun yok zaten çok açık saçık yiyinen biinsan değilim evlenirsem kesin kapalı olacaksın diyor

cnm benim sevgilimde kapanmamı istiyor ama o ailesi gereki yi çünkü sevgilimin ailesi hepsi kapalı yaşadığı ortamda aynı şekilde benim de öyle olmamı istiyo daha kesin bir şey yok şimdilik sorun yok zaten çok açık saçık yiyinen biinsan değilim evlenirsem kesin kapalı olacaksın diyor

sen ne düşünüyosun peki kapanıcakmısın?

Bunca zaman aklı nerdeymiş peki,madem böyle düşünüyor kendi inançlarına göre bir kız arkadaş bulsaymış..

Kimse kimsenin hayatına karışmaya hakkı yoktur,heleki böyle bir hassas konuda..

Bugün zoraki kapan diyorssa yarın kimbilir neler isteyecek senden.

canım benm hakkında hayırlsı olur ins diyelim..
nişanlının bu tutumu normal geldi bana açıkçası. yani isteye bilir. ama olmazsa ayrılırım demesi hoş olmamaış şart koşmak olmamış.
bugun bunla ilgili bi kaç sohbet dinledim. burda kullanmak nasip miş demekki.
kapanmak güzel şeydir. edep yerlerimizi kapatır. islamiyete uygun giyinmemize ssebep olur.
erkekler namaz kılarken niyet ettiği zaman elini kulağının arkasına götürüp niyet eder,
bayanlar üse elini göksünün üstüne götürerek niyet eder. ve hoca diyorki" ALLAH koltuk altımız görünmesin diye bayanların niyet çeklini öyle belirlemiş." ALLAH görmek istemiyoken bunu biz neden dıaşrda gösterelimki..

konu saptımı bilmiyorum.. yorumumu yapim. erkek arkaşına anlat derdini. dinimiz hoşgorü dinidir. ALLAh demişki oruç için."kimseyi zorlamayın oruç için benm kimsenin orucuna ihtiyacım yok. bana inanan tutar die" hani bunu türbana dökersekte öyle. rabbim kendimiz için kapanmamızı istiyo. başkası için değil. bunu erkek arkadaşına belirtmelisin. zorunlu olması ayrı isteyrek olması ayrı... bu ikisini ayırt edebilsin..

şey konusuna gelincede, madem kapalıyle neden çıkmamış. insanlar değişebilir. bazen ufacık die bi hikayeden bile wayy ve diyip biraz daha dine yönelmemize sebep oluyor. erkek arkadaşındada o olmuştur belki.. vaktinde normal gelen şeyler şimdi yanlış geliodur. vaktinde sevgilinin türbanlı olup olmaması problem değildir ama artık problemdir belkide..

nişanlınmıs evgilinmi unuttum:S ama konuşarak halledin.. kesinlikle yapmam etmem demelisin anltırken. zamanı gelince istekle olabilceğini anlatmalısın. tabi buna öncelikle sen inanmalısın..

rabbim yardımcınız olsun..

4 yıllık bir ilişkim var evlilik planları kurduğum adam 1 buçuk yıldır şırnakta askerde askerden geldiğimde seni kapalı görmek istiyorum yoksa biter diyor seviyorum ama bu düşüncesi çok saçma ne yapıcağımı bilmiyorum duygularıma yenilmek istemiyorum

mrb canm öncelikle sunu bilmek istiyorum sen hayatında hiç kapanmak istedin mi???? kapalılık güzel şeydir ama başkası için kapanacaksan asla kapanma derim ...benm eşimde kapanmamı ister ama bunu hiç bir zaman dile getirmez eğer bir gün kapanacaksamda bunu eşim istediği için deil kendim istediğim için yaparım .. başkalarının istekleri üzerine yaşamaya alıştırırsan kendini bakmışsın ki bambaşka biri olmuşsun kendi kişiliğin yok olmuş işte o zaman anlarsın yanlışlarını ama o zamanda çok gec olur ....zaten seviyorsa aldırmaz kapalı yada acık olmana sana ve kişiliğine saygı duyar ve seni olduğun gibi kabul eder değiştirmeye kalkmaz

sen sevgiline bi torba dolusu başörtüsü hediye et direk :D madem yanında seni değil başörtüsü görmek istiyor aman eksik etme...

4 yıllık bir ilişkim var evlilik planları kurduğum adam 1 buçuk yıldır şırnakta askerde askerden geldiğimde seni kapalı görmek istiyorum yoksa biter diyor seviyorum ama bu düşüncesi çok saçma ne yapıcağımı bilmiyorum duygularıma yenilmek istemiyorum

Senı begendıgınde sevdıgınde nasılsan sımdıde öyle sevıp sevmedıgını sor benım ıcınbu onemlı dıye ıfade et önce nişanlına !Sonra kendın kapanmaya hazırmı sın dıye sağlıklıca dusun ailenın bu konudakı bakıs acısını öğren oturun beraber degerlenddırın,snra fikirlerini nişanlınla tatlı dille kırıcı olmadan paylaş,bu şekılde o da hoşgorulu olsun diye kendısınden rica et konuşa konuşa karar verın işte.bence konusulupda karar verılmeyecek uzlaşılamayacak hıcbır konu yoktur dıye dusunuyorum gercekten sevıp sevıldıkten sonra....

ben anlamıyorum erkekler genellikle açıkları seçip sonra kapatmaya çalışıyorlar,kendisi kapalı kız istiyorsa neden tercihini kapalı kızlara yapmadı...eğer sen istemiyorsan kapanma derim kendinede kapalı birilerini bulsun....şimdi böyle emir veren ilerde ne yapacaktır onu düşünmek bile istemiyorum..üstelik sana sonrmadan emir verir gibi....benim kızımdada aynısı oldu....kapanmam dedikçe üzerine gitti...ve kızım tekmeyi koydu.....şimdide peşinden koşar oldu yok beni yanlış anladın....yok seni unutamıyorum.....kızım kararlı böyle biriyle asla barışmayacağını...senide zorlarsa içinden gelmiyorsa kabul etme derim......

Back
X