• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerden döndüğünde kapanmamı istiyor

evet kızlar bitti bendeki eşyalarını istedi götürmeye gittiğimde aynı şeyi söyledi dedim bende insan sevdiğini buyüzden bırakmaz die millet ne kadar seviyoda neleri göze alıyo bu sebeple ayrılıkmı olur hiç. zaten çok baskıcıydı makyaj yapma oje sürme saçını uzatma internete girme bunlar hep sorundu onda dar giyme etek giyme elbise giyme çok gezme çok fazla arkadaşın olmasın kız arkadaşınla dışarı çıkma hep böyleydi yani çok bile dayandım belkide hayırlısı bu yani ve ben onun için çok şey yaptım ailelerimiz giç uymuyodu düzensiz bir hayatı vardı hiç birşeyi sorun etmedim ben yüzüne vurmadım yeni yeni dank ediyo kafama

seni sen oldugu için sevmemis yada kabullenmemis mi ki seni istedigi kalıplar içerisine sokmaya calısıyor...
hayatımda en sinir oldugum erkek profili ''kendi istegi uzerine bir bayanı kapatmaya calısan''
eger sen kapanmak tesetture girmek istiyorsan bunu bence Allah için ve inancların iiçin yapmalısın
simdi erkek arkadasın için kapanıp Allah korusun diyelim ayrılmıs olsan acılacak mısın ???
bence kararlarını gelecegini ve kendini dusunerek ver...

evet kızlar bitti bendeki eşyalarını istedi götürmeye gittiğimde aynı şeyi söyledi dedim bende insan sevdiğini buyüzden bırakmaz die millet ne kadar seviyoda neleri göze alıyo bu sebeple ayrılıkmı olur hiç. zaten çok baskıcıydı makyaj yapma oje sürme saçını uzatma internete girme bunlar hep sorundu onda dar giyme etek giyme elbise giyme çok gezme çok fazla arkadaşın olmasın kız arkadaşınla dışarı çıkma hep böyleydi yani çok bile dayandım belkide hayırlısı bu yani ve ben onun için çok şey yaptım ailelerimiz giç uymuyodu düzensiz bir hayatı vardı hiç birşeyi sorun etmedim ben yüzüne vurmadım yeni yeni dank ediyo kafama

Bitmesi iyi olmuş yoksa hayatını zindana çevirirdi senin.

iyiki de şimdiden söylemiş. düşünsene bir de evlendikten sonra kapan da kapan diye tuttursaydı, gerçi sinyalleri vermiş. denize girme oje sürme vs, ne yapman gerektiğini ondan öğrenecek değilsin. oh olsun ona. bi kukla bulsun kendine onu oynatsın.

bu ne saçma bir şey? hala böyle diretmeler var mıdır? sen istemiyorsan kapanmazsın. istemiyorsa senden bir tane daha bulsun bakalım kapalı, aynından. bulabilirse helal olsun zaten ama kıymetini anlayıp gerisingeri dönmesi daha olası. :63:

evet kızlar bende sizin gibi düşünüyorum 4 yıla bakıyorum da boşuna geçmiş evet mutlu olduğum zamanlarım oldu ama ağladığım günler daha fazlaydı

okuyunca benim ilişkime benzettim aynısı bendede oldu.çok baskıcıydı sonra terkedildim.8 ay sürdü sözlüydüm çok sevmiştim fakat dediğin gibi mutlu olduğum günler çok azdı.sürekli dert sıkıntı iyice bunalmıştım şimdi diyorum da iyikide terketmiş beni :S yoksa evlendkten sonra çok mutsuz olurdum heralde...bu arada bişey soracağım askerden sonra seni ilk defa orada gördü değil mi bakışları nasıldı seni özlemiş gibmiydi??hiçbi değişiklik yokmuydu??

boşver canım bende aynı seyden yakınıyordum aynı senin durumundaydım ama bitti hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum artık
bitmesi en doğru karar..

Açık birini sevdi diye onu suçlayamazsınız.. Kapanmasını istiyor çünkü kapanmasına vesile olmak ıstıyor.. Aynı durum bendede var .. Bende istiyorum ama zamana ihtiyacım var, o da bunu hoşgörüyle karşılıyor .. Kapanmasını istemesi bi suç değil bence.. Ama ayrılmak istemesi de hoş değil.. Kendi fikrim .. Ne yani Açık diye onu sevmeyecekmiydi ?..

arkadaşım sorun sevgi aşk değil ki yani açığı kapalıyı sevmiş olması değil...sorun bu konudaki baskıları..bu konuda kimse karışamaz..fikrini kendinde saklamalı geç kalanlar..yani herkesin aklı fikri var kapanmak istese o kişi zaten kimse demeden yapar bunu erkek idrak edebillmeli..yani fikrinize lafım yok siz dinler yada dinlemezsiniz sevgilinizi o size kalmışta hani niye sevmesi suçmu gibi konuşmuşsunuz ya ondan yazmak istedim..

okuyunca benim ilişkime benzettim aynısı bendede oldu.çok baskıcıydı sonra terkedildim.8 ay sürdü sözlüydüm çok sevmiştim fakat dediğin gibi mutlu olduğum günler çok azdı.sürekli dert sıkıntı iyice bunalmıştım şimdi diyorum da iyikide terketmiş beni :S yoksa evlendkten sonra çok mutsuz olurdum heralde...bu arada bişey soracağım askerden sonra seni ilk defa orada gördü değil mi bakışları nasıldı seni özlemiş gibmiydi??hiçbi değişiklik yokmuydu??

evet ilk o gün gördü seviyo yine ikna etmeye çalıştı ama istemedim

açıkcası kendine köle istemiş,bunun arkasında hiç bir sevgi bulunamaz...sakın kabul etme seni belkide ilerde eve kapatıp belkide bağlayıp işe giderdi...böyle yaratıklar tecavüz bile yapardı...istekleri çok korkunç...normal insan olamaz bu....önünde okadar zaman varki ,merak etme daha çok iyi insanlar karşına çıkacaktır.sanki dünyada kendisi tek erkek....böylesi sevgiyide hak etmiyor.yolun açık olsun.....kurtulduğuna sevin......

açıkcası kendine köle istemiş,bunun arkasında hiç bir sevgi bulunamaz...sakın kabul etme seni belkide ilerde eve kapatıp belkide bağlayıp işe giderdi...böyle yaratıklar tecavüz bile yapardı...istekleri çok korkunç...normal insan olamaz bu....önünde okadar zaman varki ,merak etme daha çok iyi insanlar karşına çıkacaktır.sanki dünyada kendisi tek erkek....böylesi sevgiyide hak etmiyor.yolun açık olsun.....kurtulduğuna sevin......

insan sevince farkına varamıyo bazı şeylerin yada kabullenemiyor

Hiç kafana takma :) Köpek gibi geri gelecek. Ama kabul etme. Seni sen olduğun için sevmeli. Şunu yapma bunu yapma, o zaman ayrılmayız, seni severim mantığındaki biri, kendini seviyordur seni değil.

Dinen bunun olması gerekiyor,evet.Ama keşke bunu 'kapanmazsan biter' şeklinde değilde neden olması gerektiğini,nasıl yapabileceğinizi tatlı dille anlatarak yapsaymış.Böylelikle sizde kapalılığa kötü bir şey gibi bakmazdınız.Ama böyle diretmekle olunca farklı oluyor.Yanlış cümleler kurmakta istemiyorum din çok hassas bir konu.Ancak şu var ki dinen evlendikten sonra kadın bu konularda erkeğin sorumluluğunda.Böyle bir şeyi istemesi ayıp ya da saçma değil.İfade etme biçmi yanlış bana göre.Bunu da uygun dille anlatmayı deneyin siz bence.

Sonradan gördüm bitmiş sanırım.Hakkınızda hayırlısı olsun.Diğer baskılarını da yazmışsınız.Evet,böylesiyle çok zor olurmuş gerçekten.​

Son düzenleme:
Dinen bunun olması gerekiyor,evet.Ama keşke bunu 'kapanmazsan biter' şeklinde değilde neden olması gerektiğini,nasıl yapabileceğinizi tatlı dille anlatarak yapsaymış.Böylelikle sizde kapalılığa kötü bir şey gibi bakmazdınız.Ama böyle diretmekle olunca farklı oluyor.Yanlış cümleler kurmakta istemiyorum din çok hassas bir konu.Ancak şu var ki dinen evlendikten sonra kadın bu konularda erkeğin sorumluluğunda.Böyle bir şeyi istemesi ayıp ya da saçma değil.İfade etme biçmi yanlış bana göre.Bunu da uygun dille anlatmayı deneyin siz bence.

Sonradan gördüm bitmiş sanırım.Hakkınızda hayırlısı olsun.Diğer baskılarını da yazmışsınız.Evet,böylesiyle çok zor olurmuş gerçekten.​

evet canım diğer baskılarınıda yazmıştım önceki sayfalara hep onun istekleriydi onun için üniversitye gitmek bile suçtu böyle biriydi :( çok sevdim ama hakettiğim değeri göremedimm

Back
X