Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben anlamıyorum erkekler genellikle açıkları seçip sonra kapatmaya çalışıyorlar,kendisi kapalı kız istiyorsa neden tercihini kapalı kızlara yapmadı...eğer sen istemiyorsan kapanma derim kendinede kapalı birilerini bulsun....şimdi böyle emir veren ilerde ne yapacaktır onu düşünmek bile istemiyorum..üstelik sana sonrmadan emir verir gibi....benim kızımdada aynısı oldu....kapanmam dedikçe üzerine gitti...ve kızım tekmeyi koydu.....şimdide peşinden koşar oldu yok beni yanlış anladın....yok seni unutamıyorum.....kızım kararlı böyle biriyle asla barışmayacağını...senide zorlarsa içinden gelmiyorsa kabul etme derim......
bugün msj attı yoldaymış geliyormuş çok kararlı görünüyor bende kapanmadığım için biticek sanırım
erkekler namaz kılarken niyet ettiği zaman elini kulağının arkasına götürüp niyet eder,
bayanlar üse elini göksünün üstüne götürerek niyet eder. ve hoca diyorki" ALLAH koltuk altımız görünmesin diye bayanların niyet çeklini öyle belirlemiş." ALLAH görmek istemiyoken bunu biz neden dıaşrda gösterelimki..
namazı kısa kolluyla kılmıyoruz ki niye koltuk altı gözükecek diye olsun. kadınların oturuşu da farklı o neden öyle madem... hangi hoca bu merak ettim doğrusu... herkes kafasına göre birşey söylüyor.
herneyse dağıtmayayım... senin ondan vazgeçemeyeceğine emin demek ki "biter" diye resti çekebiliyor. bence de kesinlikle bunun saece sen istersen olacağını ve şu anda da istemediğini kesin bir dille söyle. madem neden 4 yıldır seninle berabermiş? bugün bunu isteyip rest çeker yarın başka şey ister öbür gün başka şey. kendine saygını sakın kaybetme ve SEN ne istiyorsan öyle yap. o istediği için değil. bırak biterse de biter belki hayırlısı olur. çok fazla düşünme ve kendi doğrularından şaşma.
ya sen örtünmenin veya örtünmemenin hesabını ALLAH'a vermeyecek misin? dinimiz saygı ve hoşgörü dini değil mi? sevgilinin seni dindar olarak göstermesi için illa örtünmen mi gerekiyor ayrıca kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ne kadar cahilce bir davranış şekli
burdaki hemen hemen herkes "örtünceksen ALLAH için örtünmelisin" demişler onlara aynen katılıyorum insanoğlu inançlarıyla yaşar başka birinin istekleriyle yaşayamaz...
arkadaşım bugün örtün diyen kişi yarın sanki ALLAH'mış gibi (hâşâ) namaz niye kılmıyorsun oruç niye tutmuyorsun gibi laflar da eder
sen sıkma tatlı canını umarız nişanlın yaptığı hareketin ne kadar mantıksız olduğunu anlar
örtünmeyi tatlılıkla tane tane anlatmak yerine tehdit aracı olarak kullanan nişanlın için de diyebileceğimiz çok şey olduğunu sanmıyorum herkesin inancı kendine ahirette bunun hesabını zaten hepimiz verecez yüce dinimizi bu kadar basitleştirilmesini ben doğru bulmuyorum önemli olan kul hakkı yememek ve dürüst olmaktır bunu herkes bilir