• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerden dönen eş

Mavikelebenk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2021
1.234
868
73
Arkadaşlar merhaba biraz garip bir konu ile karşınızdayım. Eşim 1 aylığına askere gitmişti çarşamba günü dönüyor. Fakat askere gittiğinden beri hasta. Dün de göz enfeksiyonu kapmış ve çok bulaşıcıymış belki bilenleriniz vardır konjonktivit. Gelince direkt doktora gideceğiz zaten. Benim de bu aralar bağışıklığım düşük ve haftaya yirmilik diş ameliyatı olacağım. Eşimden bana hastalık geçmesin diye maske takayım birkaç gün uzak durayım diyorum ama alınır gücenir mi emin olamıyorum. Bulaşmaması için ekstra napabikirim acaba bu saatte kafama takıldı 🥲

Ayrı odalarda yatıp dip dibe durmayın madem bulaşmasın ama aynı evde her türlü bulaşır bence.

Alınan alınsın bulaşıcı ise önlem almak zorundasınız benim arkadaşıma biz küçükken aynı rimeli kullandık diye göz enfeksiyonu geçirdik birbirimize ben hafif o kötü atlattı korsan gibi gezdi kaç hafta. Ondan beri çok takığım göz vs olaylarında. 🤣😔🤲Allah korusun.

Alınan alınsın bulaşıcı ise önlem almak zorundasınız benim arkadaşıma biz küçükken aynı rimeli kullandık diye göz enfeksiyonu geçirdik birbirimize ben hafif o kötü atlattı korsan gibi gezdi kaç hafta. Ondan beri çok takığım göz vs olaylarında. 🤣😔🤲Allah korusun.
Benim de bir arkadaşımın göz kalemini kullandıktan sonra bulaşmıştı bana. Kaç gğn gözüm aktı yandı yıllar geçti ama acısını hala unutamadım

Sağ olun. Maske takarım o sorun değil de eşimi üzücem diye korkuyorum 🥹
Üzülebilir elbette fakat üzülse de size anlayış gösterecektir mutlaka.
Sonuçta kasten bir durum yok, sağlık bu.
Evlenirken iyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta diye söz vermiyor muyuz?
O kötü gün, bugün işte:)

Üzülebilir elbette fakat üzülse de size anlayış gösterecektir mutlaka.
Sonuçta kasten bir durum yok, sağlık bu.
Evlenirken iyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta diye söz vermiyor muyuz?
O kötü gün, bugün işte:)
Haklısınız bakalım gelince güzelce konuşuruz zaten o da diyor bulaşıcı olduğunu umarım alınmaz

Back
X