• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerden dönen eş

Haklısınız bakalım gelince güzelce konuşuruz zaten o da diyor bulaşıcı olduğunu umarım alınmaz
Çok evham yapmışsınız bir sakin olun.
Alınmaz elbette, üzülür sadece. Bakın siz de üzgünsünüz sonuçta, kim bir ay sonra eşini böyle problemlerle kucaklamak ister?
Elinizde olmayan şeyler için kendinizi yıpratmayın derim.
Bunlar da geçecek. En azından süreçte birlikte olacaksınız, birbirinize moral-motivasyon sağlayacaksınız, iyi taraflarından bakın.
E o da bunları sizin kadar düşünmüştür muhakkak. Yeri geliyor, insan dokuz ay bekleyip doğurduğu bebeği günlerce kuvözden seyrediyor. İçi yanıyor kucaklamak istiyor ama olmuyor. Neden? Çünkü bebeğin sağlığı ilk düşünülecek şey. Aynı mantık.
İkinize de şifalar diliyorum.

Çok evham yapmışsınız bir sakin olun.
Alınmaz elbette, üzülür sadece. Bakın siz de üzgünsünüz sonuçta, kim bir ay sonra eşini böyle problemlerle kucaklamak ister?
Elinizde olmayan şeyler için kendinizi yıpratmayın derim.
Bunlar da geçecek. En azından süreçte birlikte olacaksınız, birbirinize moral-motivasyon sağlayacaksınız, iyi taraflarından bakın.
E o da bunları sizin kadar düşünmüştür muhakkak. Yeri geliyor, insan dokuz ay bekleyip doğurduğu bebeği günlerce kuvözden seyrediyor. İçi yanıyor kucaklamak istiyor ama olmuyor. Neden? Çünkü bebeğin sağlığı ilk düşünülecek şey. Aynı mantık.
İkinize de şifalar diliyorum.
Çok teşekkürler 🙏🙏

Havlu kullanmayın kağıt peçete koyun lavobolara sil at tek peçeteyle yüzünüzü silmeyin yani bir gözünüzü sildiğiniz peçeteyi diğer gözünüze değdirmeyin

Arkadaşlar merhaba biraz garip bir konu ile karşınızdayım. Eşim 1 aylığına askere gitmişti çarşamba günü dönüyor. Fakat askere gittiğinden beri hasta. Dün de göz enfeksiyonu kapmış ve çok bulaşıcıymış belki bilenleriniz vardır konjonktivit. Gelince direkt doktora gideceğiz zaten. Benim de bu aralar bağışıklığım düşük ve haftaya yirmilik diş ameliyatı olacağım. Eşimden bana hastalık geçmesin diye maske takayım birkaç gün uzak durayım diyorum ama alınır gücenir mi emin olamıyorum. Bulaşmaması için ekstra napabikirim acaba bu saatte kafama takıldı 🥲
Yalnız güzel bir dille anlatın ve davranışlarınız samimi olsun.Askerdeyken acaba birşey mi oldu neden uzak duruyor düşüncelerine kapılmasın.Çünkü erkekler askerlik ne kadar kısa ilursa olsun bu ayrılığa takıntılı

Kendisi ile telefonda konuşmuyor musunuz,
O bu duruma ne diyor.

Belki sizden önce kendisi haftaya ameliyatın var dikkat edelim diyecektir .

Eşlerimiz en samimi şeffaf olduğumuz insanlar olmalı.

Açık açık ;
kocişşşim , :KK53:naaapcaaaz yaaaa seni de çok özledim haniii ❤️😍
Büyük kavuşma ileri tarihe mi kalcak ne diyorsun🔞💥🔥🔥 diye samimi bir konuşma .

Olur bence.
Olmalı 😊

Yalnız güzel bir dille anlatın ve davranışlarınız samimi olsun.Askerdeyken acaba birşey mi oldu neden uzak duruyor düşüncelerine kapılmasın.Çünkü erkekler askerlik ne kadar kısa ilursa olsun bu ayrılığa takıntılı
Rvet zaten askerde olmasa bu kadar takmazdım çünkü normalde çok anlayışlı birisi. Ama askerden dönüş psikolojisi nasıl olur bilemiyorum

Rvet zaten askerde olmasa bu kadar takmazdım çünkü normalde çok anlayışlı birisi. Ama askerden dönüş psikolojisi nasıl olur bilemiyorum
Uzak durmanızı farklı bir sebebe yorabilir o yüzden tensel olarak olmasa bile gerek sözlerle gerek davranışlarla samimi olduğunuzu hissettirin yakınlığınızı görsün.Başarılar🙂🙂

Ay ne abartmissiniz ben cok sık geciririm bu hastaligi kisisel esyalarinizi ayri tutatsaniz sikinti yok.

Ay ne abartmissiniz ben cok sık geciririm bu hastaligi kisisel esyalarinizi ayri tutatsaniz sikinti yok.
Haftaya hem alt hem üst gömülü diş ameliyatı olacağım hanfendi belirttim yukarda da. Ve diş ağrısı çekiyorum neden durduk yere bir de bu eklensin ki? Ayrıca ben de daha önce geçirdim ve ağır geçirdim herkes bir değil . Yorum yapmadan önce düşünün biraz kendinizle kıyaslamayın hemen!

Haftaya hem alt hem üst gömülü diş ameliyatı olacağım hanfendi belirttim yukarda da. Ve diş ağrısı çekiyorum neden durduk yere bir de bu eklensin ki? Ayrıca ben de daha önce geçirdim ve ağır geçirdim herkes bir değil . Yorum yapmadan önce düşünün biraz kendinizle kıyaslamayın hemen!
O zaman niye burada konunaciyorsunuz ki zatwn cevap belli

Back
X