Askerden gelen sevgili ?

Babasi şöyle diyormus bi işe girdiginde oradan cikip şuraya mi gorecek ordan oraya suraya felan mi hani bi bakalim calismasina düzenlk calisabiliyomu sıkılıp yoksa işi birakirmi caliskanmi ney diye de babami bi sekilde idare ediyorum elimden geldigi kadar diyo

Aynen arkadasimda siz gibi diyo dusunuyo geldigimde isimde gucumde olacagim direk demiş iş bulanada iş çok ama benimki iş beğenmiyo seçiyo diyo

Arkadasimda aynen oyle dogru diyo bu 2 ay bana 2 yil gibi geldi bizde cok tartistik tartisiyoruz geriliyorum agliyorum yipraniyorum iş lafini agzina anmiyo anca gezip tozuyo iş çıksada beğenmiyo tartisip duruyoruz bende ruhen bedenen yiprandim simdiden 2 ay da diyo sizinkidemi 7 aydir işe girmedi iş bulmadi ?

Aynen arkadasimda siz gibi diyo dusunuyo geldigimde isimde gucumde olacagim direk demiş iş bulanada iş çok ama benimki iş beğenmiyo seçiyo diyo

Ben nedense uzun bir süre işsiz kalacak diye düşünüyorum çünkü iş beğenmiyor. Anladığım kadarıylada mesleği yok. Bu durumda da iş beğenmemezlik yapmayıp her türlü işe başvurabilir. İşi ciddileştirmek istemiş yana yakıla askerde babanla konuş demiş,ben ona göre yorum yapıyorum açıkçası. Bu şekilde evlenmek için can atan adam da gezmek tozmak yerine ilk bulduğu işe girer çalışır..

Evet 7 ay geçti hatta 8 ay olacak. İş aradığını söylüyordu ama sürekli gezdiği ve böyle bir çaba görmediğim için bu süreç yıpratıyor insanı. İnanın davulun sesi uzaktan hoş gelir derlerdi inanmazdım başka biri anlatsa bu da dert mi elbet düzelir derdim ama öyle olmuyormuş. Aynı süreçleri yaşadığımız için onu çok iyi anlıyorum.

Sevgili baştan aşağı hatalı madem sen de evlenmek istegi yok askerden gelince gezip tozmak istiyorsun ne diye kıza baskı yapıyorsun babana söyle söyle diye
Kızı babasıyla senin aranda bırakıyorsun

Bence arkadaşınız sevgilisine kendi içinde mühlet versin beş ay içinde ise girip işi devam ettirebilirse erkek arkadaşıyla devam etsin yoksa kendi de bıraksın babasına ayrıldım diye açıklasın

Bir adamın karakterini sözüne ne kadar bağlı kaldığıyla da alakalı
Madem sıkıştırılmak istemiyor kendi de zamanında kızı sıkıştirmayacakti

Kendisi askere gitti mi? Daha geleli 2ay olmus. Nereden bilecek asker psikolojisini. Savaslar silah sesleri ws... cocuk daha atamamistir bile dis dunyayi unutmusdur yeni alisiyordur. Kizda dursun 2dk ne o oyle agirdan satsin az. Kiz evi naz evi.

Askerdeyken terkedilmekten korkmuş o yüzden kız kendisine iyice bağlanmak zorunda kalsın diye söyletmiş babasına. Düşüncesiz işte. Şimdi de çılgınlık serserilik peşinde baskıcı bir ortamdan çıktığı için. Daha sürer bu. Mesleği de yok. Kızcağız ise anladığım kadarıyla senelerdir çalışan sorumluluk sahibi birisi. Onu haketmiyor. Babasına da beni kandırdı desin vazgeçsin derim.

Ne bicim bi tâbir bu yanmak ? Sizde bi bayansiniz evlimisiniz degilmisiniz bilemem ama o zaman sizde yanmissiniz baya birde bayansiniz dediginizden utanin bayan bayana bunumu der yaziklar olsun .
@Mune ilgilenir misiniz?
Derim valla erkenden koca derdine düşmeyin sizde

Baba da haklı damat adayı da

Baba diyor ki iş bulacağım kızı alacağım demişti hani iş, bir düzen kurdu mu

O da sorup soruşturacak

Damat adayı da haklı ha deyince iş yok anladığım kadarı ile belli bir meslek de yok evlilik vs de sıkıntılı iyi iş bulayım diyor

Sorulunca da geriliyor beni sık Boğaz etme diyor

Kız da haklı arada kalıyor

Tek yardımım Zaman versinler birbirlerini demek aceleye gerek yok

Belli başlı mesleği olanlar zor iş buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…