Sanırım bir çok kişi böyle. dün 2. kez kızmıştı akşamına bir sürü açıklama yaptı özürler diledi. askerdeyken sanırım eski hayatlarını, evlerini çok fazla düşünüyolar ve bişeyleri gözlerinde çok büyütüyolar. o askeriyenin kapısından çıkabilmek özgür olabilirmek için 15 ay o kadar zorluk yaşadım, o günü bekledim ama çıktığımda ise ne olduğunu anlayamadım dedi. Hayal kırıklığına uğradım gibi hissettim, heyecan falan herşey bir anda yok oldu dedi. Ben bunun içinmi o kadar zaman hayaller kurdum o kadar zorluk çektim dedi...
Evine geldiği gün de bana "aşkım burda herşey aynı" demişti. değişen bişey olmaması doğaldı zaten, kendi evi ne değişebilir ki ama uzakta oldukları için gözlerinde bişeyleri çok büyütüyolar galiba. her şeyi aynı görünce gene bi garip hissetmiş. 15 aydır halıya ayak basmadım derken ...
çok garip hissediyorum içimde çok garip bişey var anlayamıyorum dedi. gülemiyorum bile dedi. arkadaşlar akrabalar bişeyler anlatıyolar herkes kahkaha atıyo ben sadece tebessüm ediyorum, o bile içimden gelmiyo ayak uydurmaya çalışıyorum dedi. bişeylerin siniri de senden çıktı bi kaç gündür filan dedi...
İnşallah kısa zamanda her şey düzelir...