• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerden Gelen Sevgili...

Fides_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
1.815
1
116
Kızlar, askerden geldikten sonra sevgilileriniz, eşleriniz nasıldı?
Benimkisi bi ara çok çok iyi sonra bi bakıyorum kızıp, öfkelenip bağırıyor. Dün ufacık bişeyden bağırdı. Akşamına özür diledi. Bugün ise çok iyiken akşam sert konuşuyordu. Kırıldım açıkcası. Bu arada pazartesi günü tezkere aldı. Normal mi bu dengesiz hareketler?

canım yaa seni anlıyorum dengesiz gibi oluyorlar hiç görmediğin hareketleri görebiliyosun sinirli oluyorlar..6 ay oldu benimki geleli anca düzeldi:D özellikle bir konuda çok fena olurlar askerlik dönüşü....onuda sölemim şimdi :1: anlayan anladı:1:
geçer canım az sabret şuan tek yapacağın şey sabır...

çok ağırıma gidiyor ama bir gün çok çok iyiyken bir sonraki gün çok kızıyor. çok kırıldım:50:

Merhaba tatlım şafak topiğinden sonra burda karşılaşmakta varmış :) Valla benmki ilg geldiğinde melek gibiydi..Beni sıkmasına o kadar alışmışımki o anki serbestlik canımıbile sıkmaya başlamıştı.. şu aralar biraz sinirli..yeni yeni düzeliyor diyeyim.. sinirli olmasını da sıkılmasına bağlıyorum çevresinde hiç arkadaşı kalmadı çünkü

Sanırım bir çok kişi böyle. dün 2. kez kızmıştı akşamına bir sürü açıklama yaptı özürler diledi. askerdeyken sanırım eski hayatlarını, evlerini çok fazla düşünüyolar ve bişeyleri gözlerinde çok büyütüyolar. o askeriyenin kapısından çıkabilmek özgür olabilirmek için 15 ay o kadar zorluk yaşadım, o günü bekledim ama çıktığımda ise ne olduğunu anlayamadım dedi. Hayal kırıklığına uğradım gibi hissettim, heyecan falan herşey bir anda yok oldu dedi. Ben bunun içinmi o kadar zaman hayaller kurdum o kadar zorluk çektim dedi...

Evine geldiği gün de bana "aşkım burda herşey aynı" demişti. değişen bişey olmaması doğaldı zaten, kendi evi ne değişebilir ki ama uzakta oldukları için gözlerinde bişeyleri çok büyütüyolar galiba. her şeyi aynı görünce gene bi garip hissetmiş. 15 aydır halıya ayak basmadım derken ...

çok garip hissediyorum içimde çok garip bişey var anlayamıyorum dedi. gülemiyorum bile dedi. arkadaşlar akrabalar bişeyler anlatıyolar herkes kahkaha atıyo ben sadece tebessüm ediyorum, o bile içimden gelmiyo ayak uydurmaya çalışıyorum dedi. bişeylerin siniri de senden çıktı bi kaç gündür filan dedi...

İnşallah kısa zamanda her şey düzelir...

Sanırım bir çok kişi böyle. dün 2. kez kızmıştı akşamına bir sürü açıklama yaptı özürler diledi. askerdeyken sanırım eski hayatlarını, evlerini çok fazla düşünüyolar ve bişeyleri gözlerinde çok büyütüyolar. o askeriyenin kapısından çıkabilmek özgür olabilirmek için 15 ay o kadar zorluk yaşadım, o günü bekledim ama çıktığımda ise ne olduğunu anlayamadım dedi. Hayal kırıklığına uğradım gibi hissettim, heyecan falan herşey bir anda yok oldu dedi. Ben bunun içinmi o kadar zaman hayaller kurdum o kadar zorluk çektim dedi...

Evine geldiği gün de bana "aşkım burda herşey aynı" demişti. değişen bişey olmaması doğaldı zaten, kendi evi ne değişebilir ki ama uzakta oldukları için gözlerinde bişeyleri çok büyütüyolar galiba. her şeyi aynı görünce gene bi garip hissetmiş. 15 aydır halıya ayak basmadım derken ...

çok garip hissediyorum içimde çok garip bişey var anlayamıyorum dedi. gülemiyorum bile dedi. arkadaşlar akrabalar bişeyler anlatıyolar herkes kahkaha atıyo ben sadece tebessüm ediyorum, o bile içimden gelmiyo ayak uydurmaya çalışıyorum dedi. bişeylerin siniri de senden çıktı bi kaç gündür filan dedi...

İnşallah kısa zamanda her şey düzelir...

canım seninkini biraz fazla etkilemiş askerlik...düzelir alıcaktır sivile merak etme

yaa çok geç oldu bu yazı biliyorum ama benim sevgilimde bugün çıktı askrden.. herkesin öyle mi oldu gerçekten dengesizleşiyorlarmı ?? sorun oluyor muu??

genellikle askerde çok yıpratıyorlar....iyi davranmıyorlar... psikolojileri bozuluyor.. dönünce de agresif oluyorlar....bence her askerden dönüp agresif olanlara bir psikoloji yardım almaları gerekiyor...benim açımdan..

geldıklerınde el üstünde tutulmak sevılmek istiolar en azından benımkı oleydı o sevgıyı bnde gorunce en cok bna baglandı askerden snr bna öle kıymet verdi ki elüstünde tuttu. bnm sevgılım böleydi bizim aramızdakı bag askerden snr daha da güçlendi herkesın karakteri farklı tabı bnm askım gelelı nerdeyse bı sene olcak hala askerlık anıları bıtmedı düşünün tuncelıdydı bnm balım ama ıstanbula geldıgınde bastıgı yere bkarak yuruodu mayın vAR mı die okadar etkılenmıstı kac kere operasyna gıtmıstı kac kere daglarda kalmstı onun etkısı hıc gıtmedi tabı anılarıda bitmedi:D

Back
X