Yorumlar için tekrar teşekkürler...
Herkese tek tek cevap vermek istiyorum..
Zeynep_ncc
Haklısınız 19 çok erken 20 yaşına basınca askere gidecek evet oda erken bir yaş askere gidecek birisi için :) Ben kendime yeterince vakit ayırabiliyorum yaşayabileceğim herşeyi de onunla yaşıyorum bundan çok mutluyum..Okulumda da çok başarılıyım ve bunu onunlaykende devam ettirebiliyorum. Ben sadece ailem için üzülüyorum durum bu.. Umarım oda ikna olur bu duruma ama ben hiç sanmıyorum.. Çok kez konuştum allah onada bir çene vermiş maşalllah :)
seyyahalemi
Çok katısınız :) Ama ben hemen evlenmeyeceğim bu sadece aile arasında bir söz olacak..Annem biliyor. Sadece bunu aileme ve diğer üyelerine kabullendirmek çok zor.. Ben sizden yanlış bir şey yapmamak için yardım istedim. Dediğim olacak biri kesinlikle değilim her türlü görüşe öneriye açık biriyim. Teşekkürler.
gulcesme
İnan onu ikna edemiyorum.Sorun burda
Ailem diyorum. Bırak ben konuşayım diyor annemle de kaç kere konuştular :S Annem laflarını duyunca bana hak verdi ve ona askere ne zaman gideceğin belli olsun o zaman konuşuruz dedi. Bunu ne amaçla dedi bilmiyorum. Ama babam büyük bir sorun :)
melekayla
Ya doğrumu bilmiyorum ama ben çok güveniyorum ona böyle bir şeye ihtimal vermiyorum çünkü 3 senelik geçmişimiz var ilk gün nasılda bugunde el üstünde tutuyor. İlk gün nasılsa bugunde öyle sanırım bu yüzden :S Adımın çıkacağı bir çevrede yaşamıyorum. Çok cahilce bir düşünce bu :S Daha önce bırakmıştım ben bunu ve 9 ay ayrı kalmıştık. Sanırım bunun etkisi var ağlamasının nedeni de bu..
Eylul_Basak
Aynen öyle :S işte onu askerdeyken terketmemden korkuyor :S Bir de ablası var 21 yaşında ve oda sözlü. Sözlüsü daha askere gidecek üstelik bununda etkisi çok çok büyük :S
BassDrum
Yanlış tanı. Yanlış düşünce. Lütfen benim yerime koyun kendinizi...
cevapveriyorum
Teşekkür ederim. Olumlu bir mesaj görmek mutlu ediyor.Bir de söylendiği gibi kolay olursa herkes onaylarsa sıkıntı yok
GullNihall
Ben dediğim gibi onunla birlikteyken de hayatımı sürdürebiliyorum. Okulumda başarılıyım. Ve geniş çevrem var iş bulmakda sorun yaşamam. Fikirlerimin değişeceğine inanmıyorum ya :S
Herkese tekrar teşekkür ederim