• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askerdeyken kavuşmayı bekleyip geldiklerinde ayrılanlarr...

chimchime

kısmet değilmiş....
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
212
1
96
İzmir
kızlar daha önce bu konu acıldımı bilmiyorum aradım bulamadım...
burasıda bizlerin yeri olsun...
aylarca bekleyip hayallerinize kavusmaya bir adım kala ayrılanlar.buyrun dertleşelim...

cok kötü bir durum.
yani askerden önce veya sonrasi hic farketmiyor, insanin sevdigi insandan ayrilmis olmasi gercekten cok aci, düsüncesi bile beni ürkütüyor.
Allah sevenleri ayirmasin diyorum bu nedenle..
Umarim hersey gönlünüzce olur..

evet malesef..gercektende psklojileri bozuluyomus bu askerlerin...tabi onların sayelerinde bizimde bozuluyo

allah kolaylık versin düşünmesi bile acı veriyor insana 460 gün yan tutuş neyse allah sabır versin arkadaşlar

evet malesef..gercektende psklojileri bozuluyomus bu askerlerin...tabi onların sayelerinde bizimde bozuluyo

canım daha yeni geldiydi ona zaman tanı kafasını toparlasın yine beraber olursunuz inanıyorum ben buna ya.

hala oranın psikolojisini atamadıysa üstünden biraz daha anlayışlı ol ve bekle derim.
o arıycaktır seni.. umarım istedigin gibi olur cnm.

ben zaten üstüne gitmiyorum.ayrılıktada sucum yoktu asla demiyorum.ama o kendini tamamen sucsuz sanıyor.ben yinede ona barısmak istedigimi söyledim o bana "ama bitt-tii" dedi.üstüne basa basa hemde.cok canım yandı.ben 460 gün bekledim onu.tunceli gibi biyerden aldım onu.hergün dua ede ede.yinede bekliyorum...umarım o da arar.şimdi düşünüyorum yeni bi insan yeni huylar yeni baslangıc offf imkansız gibi geliyor..hergun dua ediyorum barısmak icin.ama zor ve küçük bi ihtimal...:( dualarınızı bekliyorum kızlar.güzel bi iş bulduktan sonra nişanlanıcaktık.yüzdük yüzdük kuyruguna geldik..bukadar yaklasmısken kaybetmek istemiyorum..

ben zaten üstüne gitmiyorum.ayrılıktada sucum yoktu asla demiyorum.ama o kendini tamamen sucsuz sanıyor.ben yinede ona barısmak istedigimi söyledim o bana "ama bitt-tii" dedi.üstüne basa basa hemde.cok canım yandı.ben 460 gün bekledim onu.tunceli gibi biyerden aldım onu.hergün dua ede ede.yinede bekliyorum...umarım o da arar.şimdi düşünüyorum yeni bi insan yeni huylar yeni baslangıc offf imkansız gibi geliyor..hergun dua ediyorum barısmak icin.ama zor ve küçük bi ihtimal...:( dualarınızı bekliyorum kızlar.güzel bi iş bulduktan sonra nişanlanıcaktık.yüzdük yüzdük kuyruguna geldik..bukadar yaklasmısken kaybetmek istemiyorum..

hakkında hayırlısını iste belki karşına çok i biri çıkıcak imkansız diye bir şey yok canım barışmak istediğini sölediğin halde o nasıl bitti dedi ya genelde bunu kızlar söer sizdeki tam tersi olmuş ama dediğim hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım üzülme desem saçma olucak ama kendini çok yıpratma buda geçer hayatımdan neler geçmiyorki anlamıyoruz bile canım çok yanlış yapmış yani.

hakkında hayırlısını iste belki karşına çok i biri çıkıcak imkansız diye bir şey yok canım barışmak istediğini sölediğin halde o nasıl bitti dedi ya genelde bunu kızlar söer sizdeki tam tersi olmuş ama dediğim hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım üzülme desem saçma olucak ama kendini çok yıpratma buda geçer hayatımdan neler geçmiyorki anlamıyoruz bile canım çok yanlış yapmış yani.

haklısın cnm ama ne biliim ya off.dedigin gibi hayırlısı neyse o olsun..

haklısın cnm ama ne biliim ya off.dedigin gibi hayırlısı neyse o olsun..

takma kafana herşeyi akışına bırak gerçekten bak benimde sevgilim saat 4 drn beri konuşmuyoruz ortada hiçbişe yok üstüne düşücrem sinir oluyorum ama kendime hakim olmak zorundayım gerçeken haketmiyoruz bunları. allah gönlüne göre versin canım ne diyim.

Umudunu kirmak istemem ama bende ayni duruma dustum, oda tuncelideydi bekledim cok sabir etttim ama o daa bana baglanicagina askerdeyken bana karsi cok tepkili oldu sinirini benden cikartti neyse dedim aldiris etmedim, siniri bozukdur zor falan filan diye kendimi ikna etmisim meger!!! Askerden geldikden sonra benle daha az ilgilendi neyse ayrildi benden ve daha sonrasinda yeni bir sevgili buldu kendine tabi bir kac ay onunlaydi taki kiz onu aldatana kadar :)) sonrasinda nemi oldu bana donmek istedi yavardi yakardi bende o zamanki aklimla neden kabul ettiysem aptal gibi devam etttik ama ben kizi gordum yazismalarini gordum bu yuzden biriktir hersey sonunda ayrildik... Daha sonrasinda yine BASKA BIR ERKEKLE TANISDIK Ne umutlarla baslamisdim oysa cok guvenmisdim ONA ben hayallerim vardi :14: ama suan onun acisini cekiyorum o ayri mesele tabi gercekden cok ama cok kirici siz ona deger verip kendinizden cok fedakarliklar yapiyorsunuz o ise sizi hic yerine koyyyo.... Neyse umarim hersey gonlunce olur.. :) paylasmak istedim sadeece:)

Umudunu kirmak istemem ama bende ayni duruma dustum, oda tuncelideydi bekledim cok sabir etttim ama o daa bana baglanicagina askerdeyken bana karsi cok tepkili oldu sinirini benden cikartti neyse dedim aldiris etmedim, siniri bozukdur zor falan filan diye kendimi ikna etmisim meger!!! Askerden geldikden sonra benle daha az ilgilendi neyse ayrildi benden ve daha sonrasinda yeni bir sevgili buldu kendine tabi bir kac ay onunlaydi taki kiz onu aldatana kadar :)) sonrasinda nemi oldu bana donmek istedi yavardi yakardi bende o zamanki aklimla neden kabul ettiysem aptal gibi devam etttik ama ben kizi gordum yazismalarini gordum bu yuzden biriktir hersey sonunda ayrildik... Daha sonrasinda yine BASKA BIR ERKEKLE TANISDIK Ne umutlarla baslamisdim oysa cok guvenmisdim ONA ben hayallerim vardi :14: ama suan onun acisini cekiyorum o ayri mesele tabi gercekden cok ama cok kirici siz ona deger verip kendinizden cok fedakarliklar yapiyorsunuz o ise sizi hic yerine koyyyo.... Neyse umarim hersey gonlunce olur.. :) paylasmak istedim sadeece:)

Seni çok dertli gördüm kuzucan :)

cok kötü bi durum bide bunu yasasam deliririm heralde.ben anlayamıyorum zaten bu erkekleri.mesela bana o bitt-ti dedgi gün biz ayrı oldugumuz halde bana laf saymak icin aradı beni yok facebookundaki o kim su kim bunu neden ekledin niye samimisin tarzında sorular sordu kıskanclık krizinin dorugundaydı resmen.öle sinir olmustuki anlatamam.hiç bi dedigimi dinlemiyodu.onun üstüne ben barısalım dedim işte aptal gibi.o hayır dedi.sonra bi daha aramadım.ama o beni aradı.bi cd vardı onu bana vercekti.aradı cdini nezaman veriyim dedi.bende verme istemiyorum dedim hıı vermiyimmi dedi kalakaldı.ve ayrılmadan 1 hafta öncesinde abisinin sevgilisiyle ilgili bazı sorunlar yasamıstım.ayrılmak istemiştim hayır sana cok asıgım sorunları asarız yeterki yanımda ol falan demişti.ama ah işte ah ogunku ayrılık ve ettigim agır laflar onu benden ayırdı..ama madem ayrıldı neden facebookumla iligli hesaplar soruosun be adam dimi ?pff bilmiyorum kafam cok karıısık...

bizde ayrılmıstık geldikten bir hafta sonra..barıstık daha sonra yine ayrıldık barıstık:9: umarım bir daha olmaz ama:19:

Son düzenleyen: Moderatör:
Okurken bile tüylerim diken diken oldu..Allahım kimseye göstermesin. Çok zor bir durumdur... 15ay bekleyip hayaller kurup tam kavuştun derken hayallerin bitmesi gerçekten çok acı.. Allah sabır versinn..

Askerdeyken her kaprisine dayandım, onun için kılıktan kılığa girdim ama gelince benden kötüsü olmadı. Birşey söyledim ona. Konu neydi hatırlamıyorum. Ama birşey hakkında bi suçlama yaptım ona karşı. Yani başka birisi hakkında bana çıkıp daha iki gündür tanıdığı insanı savundu ve benden kanıt istedi. O kadar alçaldı işte.. Yani askerden gelince 7 ay ayrı kaldık biz. Tam kendisini toparladı derken gene üşüttüü.

Okurken bile tüylerim diken diken oldu..Allahım kimseye göstermesin. Çok zor bir durumdur... 15ay bekleyip hayaller kurup tam kavuştun derken hayallerin bitmesi gerçekten çok acı.. Allah sabır versinn..

beni bukadar iyi anlatan olmamıstır sanırım...

ben suna inaniyorum kizlar,
eger askerlik gibi bir dönemi iliskiniz hasar almadan atlatabiliyorsaniz o zaman baska birsey yikamaz sizi. cünkü bu zaman ikinizinde olgunlugunu, iliskinize bakis acinizi tamamen ortaya sergiliyor.
ama cogu erkek askerim ben benim piskolojim normal degil bana yalvar, beni pohpohla senin ne yasadigin cok önemli degil evindesin sen zaten ben burda emir altindayim, istedigimi yapamiyorum, yorgunum, bunaldim diye bahanelerle sevdiklerini yipratiyor..yaptiklari aslinda kendi akillarinca naz, daha fazla ilgi görmek, ama farkinda degillerki bu tür davranislar sogutur insani birbirinden, biz kizlar öyle hemen sogudum ondan birakacam felan demeyiz, diyemeyiz ama onlar belkide hic istemeden kendilerini bu konuma getiriyorlar..

CagLo<<< cok haklisin ama suda bir gercek aslinda kacan kovalaniyor derler ya aynen oyle ben kovaladim o kacdi , ben kacdikca da o kovaladi sonunda nekadar pes etti bilmiyorum tabi arada baska konularda olmadi degil... aama konu sahibi bence seninki sana geri donecek gor bak demedi deme :)) cunki askrden gelince sudan cikmis baliga donuyolar sanirim sasanliyolar bi naz bi tavir alip gidiyo baslarini aile icindede elbette pofpoflaninca nazi sana geciyo ee herseyin bir suresi var biraz gun gecdikden sonra doner gibi geliyo bana canikom :):6:

Back
X