Askerdeyken size değişmiş gibi geliyor mu?

esmerimm

herşey yolunda..
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2006
399
0
96
33
Zonguldak
ya arkadaşlar benim sewgilim 19 ağustos 2009da Isparta acemiliğe gitti. Gİtdikden sonra haftada 2_3 kez arardı.sonralarda 1e düştü sonralarda haftadan haftaya.neyse geldi izne.sonra usta birliği BayburT cıktı. gitti ordaykende aynı soğuklukk.. nete geliyor ilk başlarda güzel konusuoruz sonra soğukk.. Özellikle Hep ailesiyle,iş arkadaşlarıyla Camdan konusuor. ben acalım demiorum ama dediğim zamanlar ilk önce aile sonra beN.neyse çook uzun zamandır hiç camdan konusmadık zaten.Telden de konusmuoruz.14gündür hiç sesini duymadım naptığını duymadım.konuşmuoruz die 2hafta cumartesi gnleri kuzenimi caldırıormuş. kötükedihüso yane ben çok üzülüyorum bilmiorum askerlikk sewgilimi değiştirdiiiiiiiiii sanırım yha

o aradığında ona karşı nasıl davranıyordunuz? neler söylüyordunuz? yani olumsuz,moral bozucu bi hava mı verdiniz?
sonra bu tavrını ona sordunuz mu?
bir erkek 14 gün sevgilisini aramadan durur mubilmiyorumkismile

Bazılarını değiştiriyormuş evet ama benim erkek arkadaşımda olmadı böyle bir durum şükür..
Ne kadar sürelik birlikteliğiniz var canım?

çok şaşırdım 14 gün aramamak ta ne demek ..
hadi arayamamasının sebebi vardır desem kuzeninizi çaldırıyormuş.
sanırım gerçekten sevgilin değişiyor yada başka bi sorun mu var..

o izindeyken açık açık bunları konuşsaydınız iyi olurdu

belki sizi çaldırmak falan garip geliyordur utanıyordur yani herşey olabilir bir sorsanız??
kuzeninin size bunu söylemesi hiç hoş değil..
kayınvalidemler bana sürekli sorarlar konuştunuzmu diye ben bazen onları benim kadar sık aramadığını bildiğim için yokk konuşmadık derimm..
gittiği yerde askerlik belki çok kötüdür ondandır dicem ama benim nişanlım dahada kötü şırnakta..

Canım yolunda gitmeyen bişeyler olduğu kesin.
Seni üzmek için söylemirum, ama benim sevgilim Kıbrıs'ta yaptı askerliğini ve orada telefonla konuşmak inanılmaz pahalı yutdışı sayılıyor. Buna rağmen hergün 2-3 kere muhakkak arardı. Hatta ailesini aramaz ben onları haberdar ederdim. Merkez 2 saatlik uzaklıktaydı msnde görüşmek için yollarda gecirirdi gününü.
Demem o ki sevgilinin bir problemi var. Çünkü gurbetteyken daha bir üzerine düşmesi lazım.
Askerlik kolay değil ama insan sevdiğinden güç alır. Sen ona daha cok destek olmaya çalış yanında ol. Baktın değişmiyor sende ona göre bi yol çizersin.
Hakkınızda hayırlısını dilerim.

seven adam değişirmi allah aşkına ya!sesini duymadan rahat edermi sevdiği kadının...
onun değişiceği varmış askerlik bahane!

tanricaya katiliyorum degisecegi varmis askerligi bahane.
seni aramiyosa kimi ariyor bir de onu dusunmek lazim? asker adam mutlaka birilerini arayacak edecek yani bos zamanlari oluyor aksamlari cunku..

ya o beni aradığında nasıl konusuorsa bende öle konusuordum.mutluysa mutlu üzgünse üzgün.. inat olunca durur canımm..

ya okadar şanssız bi olay oldu ki izindeyken ikimizinde knturu yoktu. askerdeyken tel kullanmadığı için burda hiç aklına gelmiordu. izine geldiğinde sadece 1 kez görüşebildik başları güzel sonu kötü bitti.. sorun var mı bilmem ama inadından yapıorr bende onu aramıorum

kuzenimle cok iyi anlaşıyor bi abisi gibi. beni caldırmadığı zaman anlıordum onu caldırdığını. bugünde sordum caldırmamış bugün izne cıkammış.yane ben soruorum kuzene caldırdı mı die. utanmak felan değil gurur meselesi de olabilir.

saol canım. parası olmadığı zamanlar da oluyor. ozamanlar ailesini caldırıyormuş onlar arıyorlarmış.benı aramıyor ama sorunlar olduğu kesin.. senin adına sevindimm

seven adam değişirmi allah aşkına ya!sesini duymadan rahat edermi sevdiği kadının...
onun değişiceği varmış askerlik bahane!

değişeceğinee hayatta inanmıordumm. ama konuşmalarıı ne bileim cok tuaf.. diyorum ki askerde olan tek sen misn veya askerdeyken tek anlaşamayan çift bizmiyiz diyorum. YOk öle yok bölee. bzen anlatıyor zor gecen zamanları.. onlarıda anlamak lazım. ama arayamadan nasıll dayanıyorrr onu anlamadımmmbilmiyorumkismile

tanricaya katiliyorum degisecegi varmis askerligi bahane.
seni aramiyosa kimi ariyor bir de onu dusunmek lazim? asker adam mutlaka birilerini arayacak edecek yani bos zamanlari oluyor aksamlari cunku..
canım bahaneyle alakası yokk bence.. ailesiini arıyor tatlım.

canım okurken kendi yaşadıklarımı düşündüm hemen hemen aynı olay.5 yıılık bi beraberliğim bitti bu yüzden.askere gitti çok soğuktu arasam erlere uyuyor dedirtiyorduu.. 1 ay konuşmadığımız zaman oldu .. neyse ben işgillendimm msn şifresini öğrendimm netine girdiğimde başka bi kızla karşılaştım.. onun mesajları onun resimlerii.netten tanışmışş aradımm böle böle öğrendim dedimm seni aldatmadım sadece msn de görüştük falan dedi ama ne yazışmlar.benle konuşmadığı günleri o kızla konuşarak geçirmişş..aldatmanın cinsi olmaz diyerekten 5 senelik aşkı bitirdimm.yalvarmalar yakarmalar ama nafile bitmişti....neyse şimdi ççok tatlı çook sevimli bi eşim varrr. ve çok mutluyummmmmmm...seninki böle bişey olmayabilir ama askerlikte değişenler de tuhaf bi durum oluyorr uyaarmak istedimm

hım senın adına üzüldüm canım ya. 5 yıllıık bi birliktelikte bunlar olduysaa vayy halimee.. ya ne bileim benden daha cok güveniyorum ona. böle bişey yapmaz ya. aldatmak felann. o en cok isteyen kişi benii.. peşimde koşan oo ne bileim yapmaz sanırım öle bişey :uhm:

eski benimkide öyleydi ölürdü yoluma üniversitede çok kıskanılan bi çifttikk öle güzeldi herşey prens le prenses gibiydikk.ben sadece işin bu tarafı olduğunuda göstermek istedim sana.aynı şey olacak die birşey yok tatlımm.değildirde zatenn Allah sana hayırlısı neyse onu versin çünkü bana şimdi en güzelini verdi..iyikide böle olmuşşşş diyorummm

pardonnn ben onun kuzeniylee zannettimm sizin kuzeniniz olduğuna dikkat etmemişim ozaman laflarımı geri alıyorumm hiççç insan kız arkadaşının kuzenini araarda arkadaşını aramazmı yokk bunda bi saçmalık var canımm ve neden kuzenini arıyorki bukadar sıkk senin önüne geçcek kadar rahatsız olmuyormusunn??

canım emin ol bu bir bahane o zor zamanları ben çok iyi bilirim ki sen düşün çarşı izin bile yok şırnakta 5 ay kafanı bile çıkartamıosun sen bunun ve terörün verdiği baskıyı düşün ona ragmen nerdeyse her dk arıcak iyiyim merak etme diyee bazen yemeğe geç çıkıyor ozaman uzun konuşabiliyoruz
insan aramak isterseee (maddiyat kısmını bilemem) kesinlikle ne yapar eder arar bunun şart falan alakası olmaz canımm 15 gün abartılı bir süreee sen burda sana söylenenleri göz ardı etme canımm...sende eğer şifrelerini biliyorsan bir kontrol et derim bencee
ve unutmaaaa bu hayattaa hiç ama hiç kimseye güvenmiceksin bir pay hep bırakıcaksınkii sonraaa hayal kırıklığında okadar büyük olmasınn..
inşşşş seni aramamasının mantıklı bir sebebi vardırrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…