maddiyat die düşünüyorum ben ya. ben şifrelerimi vermediğim için oda bana vermez. karşılıklıdır bizim herşeyimiz. güvenimi sarsacak bişey yapsaa hayatında birdaha hiç olmucağımı bildiği için yanlış bişey yapmaz gibi geliyor. bi konuda tartışmışdık en son. belki ondandır ben ara verdim demişdim biara ama ondan sonra gene konsmuşduk .canım emin ol bu bir bahane o zor zamanları ben çok iyi bilirim ki sen düşün çarşı izin bile yok şırnakta 5 ay kafanı bile çıkartamıosun sen bunun ve terörün verdiği baskıyı düşün ona ragmen nerdeyse her dk arıcak iyiyim merak etme diyee bazen yemeğe geç çıkıyor ozaman uzun konuşabiliyoruz
insan aramak isterseee (maddiyat kısmını bilemem) kesinlikle ne yapar eder arar bunun şart falan alakası olmaz canımm 15 gün abartılı bir süreee sen burda sana söylenenleri göz ardı etme canımm...sende eğer şifrelerini biliyorsan bir kontrol et derim bencee
ve unutmaaaa bu hayattaa hiç ama hiç kimseye güvenmiceksin bir pay hep bırakıcaksınkii sonraaa hayal kırıklığında okadar büyük olmasınn..
inşşşş seni aramamasının mantıklı bir sebebi vardırrr...
pardonnn ben onun kuzeniylee zannettimm sizin kuzeniniz olduğuna dikkat etmemişim ozaman laflarımı geri alıyorumm hiççç insan kız arkadaşının kuzenini araarda arkadaşını aramazmı yokk bunda bi saçmalık var canımm ve neden kuzenini arıyorki bukadar sıkk senin önüne geçcek kadar rahatsız olmuyormusunn??
eski benimkide öyleydi ölürdü yoluma üniversitede çok kıskanılan bi çifttikk öle güzeldi herşey prens le prenses gibiydikk.ben sadece işin bu tarafı olduğunuda göstermek istedim sana.aynı şey olacak die birşey yok tatlımm.değildirde zatenn allah sana hayırlısı neyse onu versin çünkü bana şimdi en güzelini verdi..iyikide böle olmuşşşş diyorummm
ya o beni aradığında nasıl konusuorsa bende öle konusuordum.mutluysa mutlu üzgünse üzgün.. inat olunca durur canımm..
2yıl 8ay lık beraberliğimiz var canım. ben değiştin dediğimde değişmedim dior. adaşızz buarada
ya okadar şanssız bi olay oldu ki izindeyken ikimizinde knturu yoktu. askerdeyken tel kullanmadığı için burda hiç aklına gelmiordu. izine geldiğinde sadece 1 kez görüşebildik başları güzel sonu kötü bitti..sorun var mı bilmem ama inadından yapıorr bende onu aramıorum
hım senın adına üzüldüm canım ya. 5 yıllıık bi birliktelikte bunlar olduysaa vayy halimee.. ya ne bileim benden daha cok güveniyorum ona. böle bişey yapmaz ya. aldatmak felann. o en cok isteyen kişi benii.. peşimde koşan oo ne bileim yapmaz sanırım öle bişey :uhm:
inat mıdelikafadulden 2 yıl 8 ay olmuş. çocuk gibi inatlaşmanın ne alemi var. kaç yaşındasınız fisfisfis
ciddi bu konuda cocuk gibi inatlaşıorsunuz dior herkesss ama işte huylu huyundan vazgeçmez. ben 19 o ise 21 yaşında :)
eskiden peşinden koşmuş olabilir ama şimdi şartlar değişmiştir belki.
14 gün dile kolay. merak da mı etmiyorsun?
1 dk bile yeter . 1 dk da kaç kontor gider ki maddiyattandır diyorsunuz
bana bi garp geldi durumunuz. tam aktaramadığın şeylerde vardır eminim ama seven insan aramaz mı merak etmez mi:bbo:
okadar cok rahatsız oluyorum ki sinir oluyorum ozaman ona hiçbişey yapasım gelmiyor. Sinir olduğumu bildiği için inadına caldırıyor bence.
düşüncelerin gerçekten hoşuma gtti teşekkür ediorum. aramasıını bekliyorum bende yada yarın carşı iznine cıkarsa konusucamm herşeyi soruları sorunları.Askerlikte sevdigi degisenlerdenim bende maalesef, okumussundur zaten..oraya da biseyler yazmissin :)
herkes bir degil elbette, askerlige gidipte sevgisi daha da artan insanlar var.
Buna bende sahidim, beni seven bir cocuk vardi. Askerlige gitti, izne geldi aradi beni falan. Sonra gün geldi
askerligi bitti, annesine babasina anlatmis beni ne kadar sevdigini ve evlenmek istedigini. Bu cocuk beni 2 yil
boyunca sevdi, düsün..hala da duyuyorum, unutamadigini..
Iste böyle tatlim, demem o ki inanki herkes farkli.
Degisecegi varsa degisiyor zaten.. Bu 14 günlük bi süre bana da abes geldi, cok uzun bi süre bencede.
Maddiyattan oldugunuda pek zannetmiyorum, sonucta seni 2 dk bile arasa bu bile sana kafi gelirdi eminim.
Ne zaman arar seni bilmiyorum, cok üzüldügünde asikar..seni aradigi vakit sakin olmaya calis, ne kadar zor olsada.
Sorularin varsa bile suclayici olmadan aklindaki sorulari sor derim. Insallah en yakin zamanda ararda yine eskisi gibi sevgi dolu davranir tatlim..bu kuruntularimiz da ortadan kalkar böylelikle. yerimseniben
Bak ben bu rüyalara inanırım. Rüyamda aşkımı bana mesaj atar görünce ( tabi küsken) mesaj atmazdı. Ama gene rüyamda bana mesaj atmadığını, bana küs olduğunu gördüğümdeyse bilirdimki beni arayacak ve barışacaktık. Öylede olurdu. Şimdiyse sabahları aşkımın bana mesaj attığını görüyorum rüyamda ve bi kaç dakika sdonra mesaj atıyo. Galiba hissediyorum kaydirigubbakcemile3
düşüncelerin için teşekkür ediorum. yarın carşı iznine cıkarsa konusucam herşeyi derdi neymiş anlıcamm ilk adımı atıcam bakalım neler olmuş ben yokken hayatında:s yazacam buraya zaten..merakın gidermiş olur :)Benim aşkım askere gittiği ilk gece başladı zırt pırt aramaya. Gittiği her eyrden haber evriyordu. Acemi birliğinde ona ulaşabilmem için bir numara vermişti ama kırkağaçta ulaşmak pekde mümkün olmuyordu. Acemi birliğinde yemeyip içmeyip hem para biriktirirdi hemde beni aradı. Dağıtım iznind eyanıma gelmişti opuyorumnanaktan Usta birliğinde çok sık arardı. Günde 5 kez aradığı bile oldu. Ailesini ise benim zorumla o da haftada1 ya da 2 kez ancak arardı. Bazen olurdu ben sevgilimin ağzıyla çıkar abisiyle konuşurdum gayet iyi gibisinden. Ama tabii abisi çok bozulurdu. Bir ara aramayı aksatmaya başladı, ben çok sık aradım. Sonrasında yine düzeldi. Amt nöbetlerinde wc ihtiyacını gidermek için izin aldığında arardı mutlaka. Arama saatleri dakiakası dakikasına asla değişmedi askerden gelene kadar. 9 şehitin verdildiği gün komutanından telefonu alarak ilk bana haber verdi iyi olduğunu ve ailesine söylememi rica etti. Anlıcan canım benimkinde de bu tür bir değişiklik olmamıştı ve askerlik bize çok iyi gelmişti. Sen ara bence koğuşunu ve telefona iste. Adam akıllı bir konuşun. Dertdi neymiş acaba çok merak ettim ben de bilmiyorumkismile
hiç böyle birşey olabilirmii inat için kuzeninizi çağrı atıyor sizden çokk bu tarz oyunlar tehlikeli gelir bana senin yerinde olsam bende çok rahatsız olurdumm arasn isterse saatlerde konuşsun ama gerektiği zaman gerektiği yerde asla kuzenimden haber almayı yakıştıramam kendimede onada..
bence siz bunu konuşun rahatsızmışsınz peki kuzeniniz ne diyor bu durumaa??
o ona çağrıı attığında arayıp konuşuyorlarmı
kuzeniniz onun önceden arkadaşımıydı yoksa siz mi tanıştırdınız
ayy ne çok soru sordum ama konu ilgimi çektii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?