Ya bu çarşı ziinlerini ben dört gözle beklerdim. Şimdi seninkinin çarşı izninide bekliyorum içini rahatlaması için. İyi haberlerini bekleyiyoruz canım. İnş herşey yoluna girer.
kusenim hiçbişey yapmıyor.zaten oda sabah caldırıyormuş sonra bişey yapmıyor oda kuzenim bana söylicek die yapıor bence. haber vermek anlamıyla.. konusmuyorlar tatlım evet ben tanıştırdım hepbirlikdeydik zaten sorularına cvplar geldii :)
evet tatlım icim icimi yiyor. bende arayamıyorum ki ewden cıkamıorum bu yağmurlardan dolayı. telefona illaki gelir zaten aramamı oda bekliyor bence. unutulmak değil bnimki saten unutmak gibi bi hata yapamaz. acemideyken böle değildi zaten.usta birlikdeyken bence herşey üstüste geldii zaten ordayken pek bişey düşünmüorum diordu ama genede düşünmekten alıkoyamaz kendinicanım yaa senin için ne kadar zordur..
benim aşkım da bi keresinde 10 gün aramamıştı beni acemideydi o zamanlar ama nedeni vardı yanii anlayışsızlık yapamazdım.. :1no2:
o da hafta da 3-4 kere arıyordu. bi ara sitedekileri çok sorun ettim sevgilileri her gün arıyor diye kıskandım da ama sevmek aramak değil anladım bunu da..
bu hafta dağıtım iznindeydi öyle güzel günler geçirdimm kii şükürler olsun Rabbime binlerce kez, değişmemiş aşkım, eskisinden daha da sıcaktı..:asigim:
bugün usta birliğine teslim oluyor bakalım bundan sonra konuşmalarımız nasıl olcak.
aslında özlediğim için huysuzlanıyordum çok yoksa beni unutur diye değil.. sevgisinden şüphem yok inşallahta hep böyle oluruz hep..:Saruboceq:
sende bence ara canım askeriyeyii eninde sonunda ulaş telefona gelmek istemiyosa da, kendini başka biri olarak söyle öyle çağırttır..
off inan seni çok iyi anlıyorum.. o kadar zaman aramaması gerçekten üzücü.. sakin olmaya çalış. eninde sonunda konuşcaksınız..
şimdi için içini yiyodur. :çok üzgünüm:
offf bugün çarşıı iznineee cıkmamışşkonusamadıkk yanii ... 1 hafta daha böle giderr sanırım. rüyalarımda görüorum inşallah bşey yoktur
inşallah düzelir canım yaa..
benim de aşkım arayamıyorum vaktim olmuyo falan diyodu ki öyle. ben arardım saat 9- 9.30 da bile ders çalışıyo olurlardı. molalarını yakalamaya çalışırdım..
inşallah bugün arar..
kontorun olsa cepten arasan dicem de çok gider tabii
evet canım cepte kntur var ama cok gidiyorr. ya bende musait oldugum zaman arıyorum sonra eğitimde diyorlardı. bu 16gün içerisinde hiç arayamadım.inşllh arar canım. seninki neredeydi ?
yok aramadı canım yatelaşlanmamak elimde değil rüyalarımda görmek istemiorumm
tam tersi seni aramak için yanıp tutuşması gerekirdi,
askerlik değiştiriyor evet ama bu mana da değil, benim gözlemim, askerden döndükten sonra daha agresif olabiliyolar:hulya:
benim nişanım 5 ay yaptı ve o beş ay sadece bir gün arayamadı onda da kontrlü kart kalmamış o yüzden abartısız her gün aradı son 2 ay kala cep teli soktu o şekilde konuştuk yani
aramamsı hele 14 gün aramamsı düşündürücü canım evet
daha çok araması gerkir
nişanlım beni aramak için dakikasaydığını o askerikte tek moralin mutluluğu benim verdiğimi söyler ve aramak için sabırsızlanırdı
üstelik bazen ev müsait olmadığında cebimi aradı 50 kntre 5 dak konuşurduk oyy canım aşkım benim maddi krize uğramıştır çocukk
canım aşkım seni çok seviyorum
teşekkürlerr.. yorumların için. ama dediğim gibi neresi nasıl rahat bilemem ama bayburt da böle bi rahatlık yok canım. oda istiyor iceri sokmak ama işte.. saten suanda sokmasına grrek yok martda siiirte gitcek :umursamaz: bilmiorum zaman neyi gösterecek...:çok üzgünüm:şöle diyim sana ozaman benim sevgilimde asker şu an ve acemiliğini ısparta merkez de yaptı ve her akşam elinden geldinde aramaya çalışıodu 5 dak mı oda yeter diodu ordan gitti hatay iskenderun a ordada benimle konuşmak için tel soktu bilmem ne baya bi uraş oldu ve şu anda şafak 173 ve her hafta yani çarşıda beni sabahın köründe 8 de kaldırıo ve direk msn e girio görim konuşalım die rahat rahat askerdeymiş falan mıs faso fiso onlar insan ulaşmak istese 5 dk bile değil 1 dak bile olsa sesini duyar hafta sonları çıkıomus cam açmıomus bence bunda başka bişey var sor konuşun bence bu konu üzerinde benden sana ark tavsiyesi asker yolu beklemek çok zorrrrr gerçekten zor bide onun böle yapması seni daha çok yıpratır üzülmemeye çalıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?