- 13 Ocak 2017
- 64
- 99
- 3
- Konu Sahibi mavifeslefen
-
E sen de git o zaman yanında askere. O zaman soğumamış uzaklaşmamış olur.
Bu ne demek oluyor? kendimi kötü hissettiğim için sizin görüşlerinizi merak ettim. böyle bir cevaba şaşırdım.
ben asker yolu bekledim, bana daha çok bağlandı.
oradaki dengesiz insanlar psikolojisini bozarken bende dinlendi.
bazen ona da diyorum keşke askerde olsaydın benimle daha çok ilgileniyordun o zaman diye
Eşimi bekledim ben kısa dönemdi skinti olmadı telefonla konusuyodk sürekli çarşı izinlerinde goruntulu konuşuyorduk. Aldatma işi kişilik meselesi eğer boyle biseyi askerliği bahane edip yaparsa evlenmeden tanıdığın için mutlu olmalısın.
Hiç asker beklemedim zaten beklemek de bana göre değil beklemezdim.
Ayrıca araştırma boş yere askere giden ne ara aldatacakmış acaba? Çok saçma, yapan yanında da yapar ruhun duymaz.
tabi biraz da karakter meselesi ama hiç canını sıkma seni gerçekten seviyorsa sadece sana sığınır. hiç uzaklaşma ve soğuma olmadı aksine daha çok bana yöneldi inşallah siz de öyle olursunuz.iyi ki yazdın, içim rahatladı çok teşekkür ediyorum. :) daim olsun ilişkiniz inşaallah. hiç senden uzaklaşma ve soğuma gibi bir durum olmadı değil mi? şimdi bana 1 yıl dağ gibi geliyor, ne güzel sizin geçip gitmiş. :)
Şimdi ben doğru mu anladım, askerdeki erkek sevgilisini mi aldatır diyorsun sen?
Çarşı izninde masaj salonları vs varmış. Ayrıca topluca o uygunsuz yere giderlermiş. Ayrıca artık telefon kullanılabildiği için facebookdan bir sürü kızlarla konuşurlarmış. daha neler neler. tabi doğruluğunu bilemiyorum, o kadar çok şey okudum ki.. son cümlenize katılıyorum, çok haklısınız. teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için. :)
Ben esimi bekledim. Bizde sogumayi gec tam tersiydi. Askerdeyken telefonlara bakiyodu. Gece sabaha kadar konusuyoduk. İnanirmisiniz onun yuzune hep uykusuz kaldim. Biseyde diyemiyodum. Haddinden fazla ilgili oldu benimki. Tabiki herkes bir degil. Korkmayin hersey olcana variyo eninde sonunda. Allahim hayirlisia gidip gelmeyi nasip etsin. Ankara etimeskuta kardesim acemi birligini orda yapti. Kapisina kadar yolladim. Senden sogumasini falan dusunme dua et. Simdi hic birimizin guvenligi yok. Allah askerime polisimize yardim etsin isallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?