Askere gidecek sevgili.. (n'olur yardım edin)

umarım inşallah dediğin gibi olur. en azından içimi rahatlattın, bu bana yeter bile. ankaraya 5 saat uzaklıktayım. gitmek aslında çok iyi olur dediğin gibi. :) çok teşekkür ederim. :)

Of konu tam zamanında geldi. Bende kararsızlardayım. Yapabilir miyim uzakta diye. Aldatma olayı farklı bunu yapan her koşulda yapar. Özgürken yapmayan orda neden yapsın.

Askerlik psikolojisi oradaki emir-komuta zincirine ayak uyduramamaktan ötürü yaşadığı stresi nazının geçtiği kişilere yansıtmak. Genelde sevgili oluyor bu kişi de. Olacağı varsa yine olacak. Askerde yanında olamayacağınıza göre bu şekilde tasalanmak gereksiz. Böyle stresli olduğunu hissettiğiniz zamanlarda destek olacaksınız, anlayışlı davranacaksınız, gerekirse alttan alacaksınız. Yapacak başka bir şey yok. Aldatması ya da terk etmesi genelde insanların kendi karakterlerinden kaynaklı, ben askerliğe pek bağlamıyorum bunu.

Kıbrısta mı yapmış yoksa? Bu konuya rastlamam da çok güzel oldu şu an

Evet. Çarşı izinlerinde bu aldatma olayları çok oluyormuş. Masaj salonları ve uygunsuz yerler ve artı internet üzerinden. Bir yerde okudum, askerken sevgilisini aldatanlar yazmış. iyice paranoyak oldum okudukça..
Yanlış anlama, saçmalayan gördüm de bu kadarını görmedim.. Son zamanlarda açılan konular içerisinde en saçma seninki.

Askerlik ile ilgili bildiğim tek bir şey var. Askere giden erkek çok değişiyor , olumlu ya da olumsuz.

Eşimi bekledim ben de, kısa dönemdi gerçi ama bahsettiğiniz gibi bir uzaklaşma durumu olmuyor. Çarşı izinlerinde de buluşacakmış gibi giyinir, süslenir kamera karşısına geçerdim zaten Tüm izinlerini birlikte geçirdik sayılır. Karakter meselesi bahsettiğiniz şeyler. Sivilde de öyle biriyse devam eder. Değilse de olduğu gibi kalır.

Baslikta başlık yani askere mi gondermeyelim napalım .. gidicek gelecek ne olacak yahu mesleği askerlik olan adamların esleri napsın ? ? dogudalar zor şartlar altinda

korkutmak istemiyorum ama aynı tedirginlik bende de olabilir biliyorum benimki de daha gitmedi askere:/
bunu ben de çok duydum
askerdeki bir arkadaş söylemişti hatta eşi olan sevgilisi nişanlısı olanlar hep kadınlara gidiyormuş toplanıp çarşı izinlerinde
ama aldatmak gerçekten karakter meselesi işte
güvenmiyorsanız hiç uğraşmayın...

Son düzenleme:
umarım inşallah dediğin gibi olur. en azından içimi rahatlattın, bu bana yeter bile. ankaraya 5 saat uzaklıktayım. gitmek aslında çok iyi olur dediğin gibi. :) çok teşekkür ederim. :)
için rahat olsun canım güzel güzel atlatacaksınız bu dönemi, o duyduğun şeyler de herkes için geçerli değil yapacak mı yapar mı diye zihnini boşuna bulandırma.
ben sabaha karşı 5te otobüse biner iki otobüs değiştirip 9da sevdiğimin yanında olurdum, her şeye değer :)

Zerre şüphem yokken okudukça okuyunca içime bir şüphe geldi. Yoksa 7 yıldır tanıdığım insan, tabiki de güveniyorum. Yersiz oldu sanırım böyle düşünüyor oluşum. Senin de dediğin gibi bende öyle şeyler okudum maalesef, hatta aldatanlar yazmış bizzat. çok teşekkür ediyorum görüşünü yazdığın için. :)

Baslikta başlık yani askere mi gondermeyelim napalım .. gidicek gelecek ne olacak yahu mesleği askerlik olan adamların esleri napsın ? ? dogudalar zor şartlar altinda

Ben size öyle bir şey demedim. Amaç sadece sizin fikrinizi almak.. tabi ki onların durumu bin kat daha zor. Allah yardımcıları olsun Allah hepsini korusun. sadece üzüldüğüm bir konuyu paylaştım, bu kadar. rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın yine de..

Ben taze asker yareni olarak aklındaki soruları elimden geldiğince yanıtlayayım.
Senin yaptığın aynı şeyi bende yaptım araştırdım ve aynı sonuçları gördüm. Sadece internet değil çevremde ki bir çok kişi olumsuz şeyler söyledi. Her insan bir değil ama benim erkek arkadaşım daha çok bağlandı. Diğer aldatma meselesine gelince açıkcası bu karakter meselesi yapacak olan her yerde yapan ve karşındaki insana güveniyorsan gerisi boş tıka kulaklarını ve boşa moralini bozma. Ama şu var ki asker psikolojisi gerçekten çok zor kolay olmuyor geçen süreyi atlatmak tek çare sabır ve karşılıklı anlayış.
Öncesen bir üye de yazmış ismini unuttum kusura bakmasın. Asker yarenlerinin şafak sayma topiği var orayada bekleriz

dert etme diye dedim güven problemin mi var ki sevgiline aldatma mevzusu falan donmus çok okumadım da çocuk karakterli ise askerliği yapar gelir iletisimde artık eskisi kadar zor değil huyu suyu değişirse kendi kaybeder kimse kimseyi çekmek zorunda değil bende bunu anlamiyorum derdi tasi sevgili alır götürür neden uzaklasirki insan.. garip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…