- 13 Ocak 2017
- 64
- 99
- 3
- Konu Sahibi mavifeslefen
-
tabi biraz da karakter meselesi ama hiç canını sıkma seni gerçekten seviyorsa sadece sana sığınır. hiç uzaklaşma ve soğuma olmadı aksine daha çok bana yöneldi inşallah siz de öyle olursunuz.
ankaraya yakınsan sık sık çarşı izinlerinde git yanına :)
Benim eşim bu pisliklerin gırla olduğu bir ülkede yapmış askerliğini ama hiç ilgimi çekmedi zaten yasak gidemezsin demişti. Eşime de güvenirim yalan söylemez. Siz bir daha okumayın ve sevgilinizin aklına da bunları koymayın.
Yanlış anlama, saçmalayan gördüm de bu kadarını görmedim.. Son zamanlarda açılan konular içerisinde en saçma seninki.Evet. Çarşı izinlerinde bu aldatma olayları çok oluyormuş. Masaj salonları ve uygunsuz yerler ve artı internet üzerinden. Bir yerde okudum, askerken sevgilisini aldatanlar yazmış. iyice paranoyak oldum okudukça..
Evet.Kıbrısta mı yapmış yoksa? Bu konuya rastlamam da çok güzel oldu şu an
korkutmak istemiyorum ama aynı tedirginlik bende de olabilir biliyorum benimki de daha gitmedi askere:/Çarşı izninde masaj salonları vs varmış. Ayrıca topluca o uygunsuz yere giderlermiş. Ayrıca artık telefon kullanılabildiği için facebookdan bir sürü kızlarla konuşurlarmış. daha neler neler. tabi doğruluğunu bilemiyorum, o kadar çok şey okudum ki.. son cümlenize katılıyorum, çok haklısınız. teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için. :)
için rahat olsun canım güzel güzel atlatacaksınız bu dönemi, o duyduğun şeyler de herkes için geçerli değil yapacak mı yapar mı diye zihnini boşuna bulandırma.umarım inşallah dediğin gibi olur. en azından içimi rahatlattın, bu bana yeter bile. ankaraya 5 saat uzaklıktayım. gitmek aslında çok iyi olur dediğin gibi. :) çok teşekkür ederim. :)
Yanlış anlama, saçmalayan gördüm de bu kadarını görmedim.. Son zamanlarda açılan konular içerisinde en saçma seninki.
korkutmak istemiyorum ama aynı tedirginlik bende de olabilir biliyorum benimki de daha gitmedi askere:/
bunu ben de çok duydum
askerdeki bir arkadaş söylemişti hatta çarşı izinlerinde eşi olan sevgilisi nişanlısı olanlar hep kadınlara gidiyormuş toplanıp çarşı izinlerinde
ama aldatmak gerçekten karakter meselesi işte
güvenmiyorsanız hiç uğraşmayın...
Baslikta başlık yani askere mi gondermeyelim napalım .. gidicek gelecek ne olacak yahu mesleği askerlik olan adamların esleri napsın ? ? dogudalar zor şartlar altinda
Ben size öyle bir şey demedim. Amaç sadece sizin fikrinizi almak.. tabi ki onların durumu bin kat daha zor. Allah yardımcıları olsun Allah hepsini korusun. sadece üzüldüğüm bir konuyu paylaştım, bu kadar. rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın yine de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?