- 13 Ocak 2017
- 64
- 99
- 3
- Konu Sahibi mavifeslefen
Öncelikle şimdiden kolay gelsin diyorum. Bende asker bekledim. Sevdiceğim askerden geleli daha 6 ay kadar oluyor. Bende sizin gibi ilk zamanlar internette yazılanları okurken çıldırmıştım tamamen psikolojimi etkilemişti. Ama askere gitti ilk zamanlar ruh gibi dolanıyordum etrafta benim için gittiği ilk 3 ay ayda 1 kere yanıma geldi, benim hiç gitme şansım olmadı malaasef Gitmek çok isterdim özellikle yemin törenine. Sonrasında usta birliğine gittiğinde 7 ay görüşmedik izne geldiğinde çocuklar gibiydik ikimizde, öyle bir heyecan aldı ki beni o da öyleydi hatırlıyorum ne giyeceğimi saatlerce düşünüyordum elele tutulmamız bile sanki ilk defaymış gibiydi. (1 buçuk yıllık sevgili olsak bile) ama bu zamana kadar telefonda kaç kere kavga ettik kaç kere ağlama krizleri geçirdik İnan'ın hatırlamıyorum askerlik zor bir psikoloji o orada Yen'i bir düzene alışmaya çalışıyor, ben burada onunla kurduğum düzene onsuz alışmaya çalışıyorum. Neyse gel gelelim izni kullanıp gittikten sonraki döneme resmen yaşadığım en zor süreçti şafak mı ne sıkıştırıyormuş her gün kavga ben iyi bir şey söylüyorum o tam tersine sanki kötü bir şey söylüyormuşum gibi algılıyordu. :/ ama o askerden gelişi herşeyin gittiği gün bambaşkaydı. Açıkcası bu karşınızdaki kişinin karakteriyle değişir ama sizin ona verdiğiniz destek ile size böyle kötülüğü yapacağını sanmam. Ama sabır sabır sabır tek diyeceğim budur. Onu anlarsanız, bu dönemde size kızacak,ağlatacak belki ama herşeyin temeli atılacak. Umarım herşey dilediğiniz gibi olur ( askerlik denilince her konuda yardıma açığım )
Böyle uzun uzun anlattığın için çok ama çöl teşekkür ediyorum. çok sağ ol gerçekten. :) aynı durumu yaşamışız demek ki, internetten araştırıp psikiloji çökme konusunda. en iyi sen anlarsın beni.. bu telefonda kavgalar ne sebepten ötürü oluyor? yani konuşma "nasılsın, ne yedin içtin, nasıl gidiyor, seni özledim, seviyorum" tarzında olmuyor mu?ona telefonda nasıl davranacağım nasıl konuşacağım bilemiyorum açıkçası? gerçekten şimdiden yüreğime bir şey oturmuş gibi hissediyorum. zorluğunu tahmin edebiliyorum, nasıl geçecek acaba koskoca 1 yıl.. sizin ne güzel bitmiş sağ salim gelmiş, daim olsun mutluluğunuz inşallah. :)