• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askere giden erkek neden değişir...

kızlar değerli vaktinizi harcayıp bana cvp verdiğiniz için teşekkür ediyorum..dün biz ayrıldık bir daha asla barışmamak şartıyla..bana ailemle yaşamazsan silerim sesi dedi.bende olmaz dedim ve bitti..değiştiğini düşünürken boşuna kuruntu yapmamışım :( 1 ay sonra 6. senemize girecektik ama kısmet olmadı..dualarınızı eksik etmeyin :((((((

Hayırlısı olsun canım

Bazen olacak dediğimiiz şeyler en olmadık anda imkansızlaşabiliyor

Oda daha iyisinin olacağından

Bundan sonra umarım karşına sana layık biri çıkar

Hayırlısı olsun canım

Bazen olacak dediğimiiz şeyler en olmadık anda imkansızlaşabiliyor

Oda daha iyisinin olacağından

Bundan sonra umarım karşına sana layık biri çıkar

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.umarım bundan sonra aynı şeyleri yaşamam... 6 sene sonunda kocaman bir hayal kırıklığı elimde kalan :( Allah herşeyin hayırlısını versin diyebiliyorum sadece..

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.umarım bundan sonra aynı şeyleri yaşamam... 6 sene sonunda kocaman bir hayal kırıklığı elimde kalan :( Allah herşeyin hayırlısını versin diyebiliyorum sadece..

Rica ederim.

Haklısın 6 sene az bir zaman değil ama iyi düşünmek en güzeli

Olduğu kadar olmadığı kader.

Senin için daha hayırlı olan var demekki

kızlar değerli vaktinizi harcayıp bana cvp verdiğiniz için teşekkür ediyorum..dün biz ayrıldık bir daha asla barışmamak şartıyla..bana ailemle yaşamazsan silerim sesi dedi.bende olmaz dedim ve bitti..değiştiğini düşünürken boşuna kuruntu yapmamışım :( 1 ay sonra 6. senemize girecektik ama kısmet olmadı..dualarınızı eksik etmeyin :((((((

Canım benım hayırlısı neyse o olsun senin için umarım mantıklı karar vermişsinizdir. Hakkında hayırlısını diliyorum insanlar bazen farklı psikoloji altında olabiliyorlar. ama 6 sene az buz zaman değil. Çok fazla umarım kalıntılar izler çabuk unutulur..:31:

Canım benım hayırlısı neyse o olsun senin için umarım mantıklı karar vermişsinizdir. Hakkında hayırlısını diliyorum insanlar bazen farklı psikoloji altında olabiliyorlar. ama 6 sene az buz zaman değil. Çok fazla umarım kalıntılar izler çabuk unutulur..:31:
teşekkür ederim canım umarım hayırlısı olur.. sanırım en mantıklısı buydu..içim çok acıyor ama hayat devam ediyor inş hakkımda en hayırlsı olur :)

ay kızlar burda ki mesajları gördükce psikolojim bozuldu benim sevgilim henüz askere gitmedi..Biz her gün mesajlasan konusan tipler değilizzz..Oraya gidince değerim artar diye düşünüyordum ama her erkek aynı deilmiş ya bazıları iyi yönde yada kötü yönde değişiyorlarmış.Hepinize Allah kolaylık versin umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur

Genelde olumlu yönde değişirler denir. Ben eşimin değişmesini hiç istemiyorum. Ne olumlu ne olumsuz. Yalnız izne geldiğinde artık uyurkenki diş takırtılarımın onu rahatsız etmediğini söyledi (böyle bir değişiklik oldu yani:)

Genelde olumlu yönde değişirler denir. Ben eşimin değişmesini hiç istemiyorum. Ne olumlu ne olumsuz. Yalnız izne geldiğinde artık uyurkenki diş takırtılarımın onu rahatsız etmediğini söyledi (böyle bir değişiklik oldu yani:)

Aynen askere gidip gelsin adam olur olgunlaşır derler dimi .Bizde kavga ederdik arada ama askerde sanki kuzu gibi oldu tel.laşırken ses tonu bile bir değiştiki sormayın :21:Değerini daha iyi anlıyorum burada diyor :39::46:

anladığım kadarıyla burada çokk sevgili sözü dinleyen höyt dedimmi susan tipler askere gidince açılıyor serpiliyolar.. ama normalde tribinden geçilmeyen orta şekilde davranan kisilerde daha cok baglanıyorlar galibaa :D

kızlar değerli vaktinizi harcayıp bana cvp verdiğiniz için teşekkür ediyorum..dün biz ayrıldık bir daha asla barışmamak şartıyla..bana ailemle yaşamazsan silerim sesi dedi.bende olmaz dedim ve bitti..değiştiğini düşünürken boşuna kuruntu yapmamışım :KK43: 1 ay sonra 6. senemize girecektik ama kısmet olmadı..dualarınızı eksik etmeyin :KK43:(((((
canım konuyu açalı 2 yıl geçmiş barıştınız mı merak ettim.

canım konuyu açalı 2 yıl geçmiş barıştınız mı merak ettim.

merak edip sorduğun için teşekkkür ederim canım.. hayır barışmadık , buraya ayrıldık yazdığım gün sildim onu.ben şuanda başkasıyla evliyim.. Allaha binlerce şükürler olsun musmutlu bir evliliğim gözümün içine bakan bi eşim var..

sorunumuz var ama aşılamayack kadar büyük değil..benim değişme dediğim bi kaç huyu değil her şeyi giyim tarzından konuşması hareketleri bana davranışları fikirleri hayat görüşü bile değişti..biz aslında çok tartışırız ama ilk günden beri böyleydik..yani sonradan olmadı..oda çok sürmez gönlümüzü alırız birbirimizin..birde kapanma konusu var ben açığım diye evlenmek istemiyorum seninle dedi...o ayrı bi mesele zaten.. :KK43: bi arkadaşımın sevgilisi askere gitti gelince onu terk etti ve hemen başkasıyla evlendi..çevremde bunun gibi çok örnek var..erkeklere askerde ne oluyor gerçekten merak ediyorum :KK43:

konu tekrar çıkınca 2 yıl önce yazdıklarıma bakayım dedim.. içim hem çok acıdı ( bana çektirdikleri için ) hemde sevindim ayrıldığıma... bu mesajda yazmışım kapalı değilsin diyerek terk edilmiştim.. bahane yada değil bilemiyorum..belkide sevmiyordu o yüzden bitti.. ama 6 yıl boyunca hep açıklığımı başıma kaktı durdu.. senden sonra asla başı açık biriyle evlenmem diyen insan şimdi benden çok daha açık biriyle nişanlı.. çok büyük sözler söylemişti ilkini gösterdi Allahım..
evlenince mutlu olamazsam boşanırım ben çekemem lafının gerçekleşeceği günüde göreceğim..

Back
X