başıma gelenı anlatıyım, benım erkek arkadasımda ocak 17 de askerden dondu, 32 yasındaydı.geldi bir ay boyunca bırbırımızden hıc ayrılmadık sonra bı 10 gun ortadan kayboldu ve 10 mart gunu gece 12 gıbı bı mesajla ben baskasıyla bırlıkteyım dedı....
Askerdeyken ıse hıc olmadıgımız kadar yakın ve muhtesemdı..
Ne dıyım degısecekse de ıyı yonde degısır umarım sevgılın, hakkında hayırlısı
Başıma gelenı anlatıyım, benım erkek arkadasımda ocak 17 de askerden dondu, 32 yasındaydı.geldi bir ay boyunca bırbırımızden hıc ayrılmadık sonra bı 10 gun ortadan kayboldu ve 10 mart gunu gece 12 gıbı bı mesajla ben baskasıyla bırlıkteyım dedı....
askerdeyken ıse hıc olmadıgımız kadar yakın ve muhtesemdı..
ne dıyım degısecekse de ıyı yonde degısır umarım sevgılın, hakkında hayırlısı
Başıma gelenı anlatıyım, benım erkek arkadasımda ocak 17 de askerden dondu, 32 yasındaydı.geldi bir ay boyunca bırbırımızden hıc ayrılmadık sonra bı 10 gun ortadan kayboldu ve 10 mart gunu gece 12 gıbı bı mesajla ben baskasıyla bırlıkteyım dedı....
askerdeyken ıse hıc olmadıgımız kadar yakın ve muhtesemdı..
ne dıyım degısecekse de ıyı yonde degısır umarım sevgılın, hakkında hayırlısı
gelince bir süre normal hayata alışamıyorlar. Bazen çabuk sinirlenebiliyorlar, ki bence de bu çok normal. Benim askerimde geleli 31 gün oluyor, ilk geldiğinde sinirliydi ama anlık sinirler, birden kızabiliyordu herhangi bir şeye ama bir süre sonra özür diliyordu. bunun dışında kötü anlamda herhangi bir şey yok, son bi kaç gündür bu siniri daha da azaldı ve bugün iş başı yaptı. umarım bundan sonra daha iyi olur.
Bu arada 31 yaşında bir insan artık daha olgun daha mantıklı düşünen bir insandır ve askerliğin onu kötü anlamda değiştireceğini sanmıyorum. dediğim gibi ilk zamanlar pek kendinde olmayabilir ama zamanla her şey yoluna giriyor. tabi kişiden kişiye değişiyodur orasını bilemem. gerçekten aşıksa da zaten vazgeçmez aksine daha çok bağlanır...
Gerçek şu ki, erkekler askerden çok gergin dönüyo. fides arkadaşımızın dediği gibi ilk bi ay uyum sorunu yaşanıyo... Ani çıkışları oluyo, sebepsiz yere sinirleniyo, biraz sonra bi bakmışsın herşey süt liman. Sana sadece biras sabretmek düşüyo... Ama sen nekadar destek olursan, bu süreci okadar çabuk atlatırsınız
Birde olaya iyi tarafından bakmalısın bence. Askerlik gibi zorlu süreçte yanında olduğun için erkek sevgilisine daha da çok bağlanıyo... benim sevgilim 5 yıllık ilişkimizden snra askere gitti, 2 ay önce döndü, hemen nişan yaptık, 26 hazirana da düğünümüz var kısmetse
sen sadece sevgiline kavuşma heyecenı duy canım, başka şeyleri hiiiiç düşünme, herşey güzel olurrrr...
17 ocakta askerden dondu.askerdeyken ınanılmaz guzel telefon konusmaları,muhtesem hayaller,donus planları,evlılıkle ılgılı cesıtlı muhabbetler...hergun bunların ıcındeydık...3.5 yıldır bırlıktey-dık demeye dılım varmıyor.
askerden dondukten sonra adapte olma sıkıntısı cektı.cok saskındı.daha sakindi.cok normal bir durumdu bu.buarada izmir-istanbul arası ilişki yaşıyoruz.3.5 yılın 1 senesi bu sekılde oldu.bundan tam 2.5 hafta önce izmirden döndü.burdayken de iyiydik.ama genel olarak 17 ocaktan berı olan surecte cok da ıyı olduk cok sacma kavgalar da ettık.
yaklaşık 1 hafta önce cok sacma bır sebepten kavga ettık ve ayrıldık.henuz kabullenemedıgım ıcın ayrıldık dıyemıyorum.barısma ıhtımalımızın oldugunu dusunsem de sonuc olarak ayrıldık.
askerlıkle alakası var mı bılmıyorum ama cok cok uzun suredır ayrılık lafı hıc gecmıyordu aramızda.
canım bence sizinki pek askerlikten değil gibi ama bence barışcaksınız bu kadar emek verilmiş hemen bitirmek öyle kolay değil çok kısa bi zaman sonra oda hatasını anlar bence hiç canını sıkma
çok doğru söylemişsin canım haklısınız aslında ben desteğimi asla bırakmam tabiki ama işte bi endişe maşallah çok sevindim evlenicek olmasınaAllah nazardan saklasın darısıda başıma olsun inş 15 gün kaldı 15 gün sonra burdan anlatırım size durumumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?