Böyle şeyleri düşünme, olacağı varsa olur
Değişecekmiş fikrini düşündükçe farketmeden o yönde davranırsın senin o şekilde davranman da onu değiştirebilir
Birde ona bu kaygılarını söyleme adamın yapmayacağı varsa bile "nasıl olsa o biliyordu böyle olacağını kendini buna hazırlamıştı" diye düşünüp sana rahatlıkla ayrılmak istediğini söyleyebilir
En iyisi bu fikirleri kafandan atıp kendin olmak ve sonuçları görmek
benm sevglmde askerdn glckk c.tesii korktm bnde şimdii yaa çokk seviyo benii çk güveniyorm onaa değişicni dşnmüyormama allah blir herşeyi
sana birşey diyim mi canım sakın korktuğunu belli etme vee çok rahat davran hani onsuz da mutluymuşsun gibi o zaman daha da bağlanıyorlar zaten yoktum alışmasın bensizliğe diye daha çok üstüne titriyo eskiden yapmadığı şeyleri bile yapıyorlar mesela benim ki pek alttan almazdı ama şimdi kavga bile etmiyoruzz maşallah diyim deyanii hiçç korkmaaa biraz ilk zamanlar sıkıntılı oluyo üstüne gitmeee herşey gönlünce olur
aramz suan ck iyi maşallah :) oda cok anlayışlı biri zatnn çokk sviyo bnii bliyormm bnde onu krmamak içn elmden geleni ypıyorm ama hep onu üzn bnm o bnm üzmemeştr bugüne kdr
yanii herkes aynı olur değişir diye birşey yok mesela benim ki iyi yönlü değişti hiç de değişmeyebilir birde nerde ve ne zorlukda askerlik yaptğna bağlı yaniii çok sevipde ayrılanlarda var gelincee ama giderken çok bişey hissetmeyip gelince aşık olanlarda benim bir arkadaşm öyle oldu geir gelmez 3 ay içinde evlendiler ki giderken o kadar bişey yoktu aralarındaaa burcu ne askerinin ve senin
canım inşallah değişmez ve beni suanki gibi svmeye devam eder...aslnda insnlarrdn gerçktn çabk değişebliyo.ama bu bnm içnde geçerlii tabii o değişcek diye bşy yok illa..
aynen öyle sen gönlünü ferah tut canımmm merak etmeee herşey yolunda giderrr
umarım dediğin gibi olr canımm :) benim fkirlerim birzz çabk değişiyoone blmm onuda kendimide üzmek istemem askerden bi gelsinde bakalmm zaman gstericek herşeyii kimn değişp kimn değişmicenii..
evet canım çok değru söylüyosunnnn hayırlısı olsun gelincee haber ver tamam mıı merak ederimmm
tamam cnımm:) c.tessiii geliyoooo bitiyo askerlkk...çookk heycanlıyımm.onaa ilk sarılışm olcakk :):):):)
benim aşkımda 1 hafta önce geldi..şimdilik aynı bakalım..
benim aşkımda 1 hafta önce geldi..şimdilik aynı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?