bayan komutan oluyomu yaa:)askerim yazınca komutansın sandımdedim niye o kadar üzülüo ki
orda da sıkıntı çekti ama usta birliginde goster dedi komutan nedenseZamansiz birkac gundur sana denk geliyorum senin sevgilin inat inat adamada soz gecirilmez usta birligine geldi ee acemide nasil atis yapti
cok saol canim ..aynen bncede ilgilendirmiyor o yüzden o yorumları ciddiye almıyorum:)ALLAH sevgilinizin ve sizin yardımcısı olsun. Ama bir şekilde ikna et sağlığı önemli.
Bu arada Askerim tabiri hoş. Sahiplenme belirtiyor bence.
Ben de derdim askerime. İnsanların sevgilisine nasıl hitap ettiği başkalarını ilgilendirmez.
bayan komutan oluyomu yaa:)
ewet bnde konuştum. .ztn curuk olmaz operasyon gecirir..ozru yok sonuçta. hava değişimi alabilir belki..yani inşallah öyle olurTabi ki oluyor.
Gitsin göstersin gurur yapacak bir şey yok. Başına bir şey gelirse başkalarını da yakar.
bu istemiyo cunku ozrum yok yabanci cisim var onu cikarsalar biticek diyor..neden curuge cikariyolar diye kiziyo. .Şu askeriyede yanlışlıkla arkadaşını vuran askerlerin düşünce rahatsızlığı belli oldu : aman çürüğe çıkmayalım...
Ee varos diyene niye cevap verdin o zamancok saol canim ..aynen bncede ilgilendirmiyor o yüzden o yorumları ciddiye almıyorum:)
sacma erkek dusuncesi isteÇürük olunca ne oluyormuş anlamadım. Erkek olmuyor muymuş öyle?
varos mu? :) nerede yasiyorsun guzelim?bende koptum askerimm ne varoş bi tabir. kusura bakmasın arkadaş ama D:
yazdiklariniz hic hos degil. cok itici ve seviyesizsiniz sanirim.erkeğimmm delikanlım kocişkom
aa cok guzel olursa ya canim ne yap et ikna ett valla millet curuk raporu almak icin ugrasiyo senin ki gurur yapiyo hic sirasi degil vallaa.. insallahh olurkizlar. .sevdigim iki aylık asker. gecirdigi is kazasi nedeniyle sag işaret parmaginda yabanci bi cisim var..tetige basamiyo kesinlikle..acemikte revire gidip baktirmisti,ustada baktir demişlerdi,acemi birliginde ki komutani da ustada mutlaka baktir bu sebepten çürük bile alabilirsin demisti..ve askerim curuk almk istemiyor..ya doktora bu şikayetini soylemezse? bide tuncelide kotu bi karakola dustu nasil koruyacak kendini
esi,dostu,sevdigi bu durumu yasayan var mi kizlar bi yardimci olun.
aynn cnm iki gündür yalvariyorum alsin die yaa inşallah verirleraa cok guzel olursa ya canim ne yap et ikna ett valla millet curuk raporu almak icin ugrasiyo senin ki gurur yapiyo hic sirasi degil vallaa.. insallahh olur
dimi ya bnde oyle düşünüyorum:)Ahh ne güzel çürük alma durumu varmış daha neden zorluyor alsın raporu gelsin.
Askerim mi .. öfff ne itici bi kelime. Konu sahibi bosuna alinma, cidden bu kelimeyi kullanma hicbi yerde bundan sonra. Gercekten itici ve komik..
Onun disinda, bi arkadas da belirtmis. Bunu saklamasi suctur bana gore de. Bedelini caniyla daha fenasi yanindaki masum kisilerin caniyla odeyebilir!!! Curuge cikma gibi sacma korkusu yuzunden insanlarin basina is acmasin.
herkes senin gibi açıksözlü olsa keşke takdire şayan bir kızsın :)Asker yolu beklerken insanin ustune gereksiz bir kiroluk cokuyor arkadaslar.ben neler demedim askerim yarim sevdicegim.kokuna hasret kaldim mi demedim, gozlerin muhurlenmis yuregime mi demedim daha neler neler : D varosluktan degil o cok fazla ozlemekten : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?