askerim tetik parmagini kullanmıyo ve çürük almak istemiyo:(

güzelim mi ? bu samimiyet nerden .. hakaretlerin için de kib ledim muhattap olmaya değmezsin Sanırım
bende sizin konu sahibiyle dalga gececek kadar samimi oldugunuzu sanmiyorum.
biraz saygili olmak gerek.
size yakisan birr hareket tebrikleer :)

Varoş maros ne var bunda kizlar. Varoslarin cani yokmu insan degillermi sevmeye haklari yokmu insanlari yaftalamayin hemen. Konu sahibi arkadasimiz sahiplenme anlamında "askerim" demiş nerden vardiniz varoş kanisina bilemedim.
Konu sahibi arkadasim gerekli bir durumsa tabiki rapor alması yerinde olur. Ama küçük bir operasyonla duzelebilecek bir seyse ameliyat olsun. Çünkü askerlik dedinmi akan sular durur yoktan bir sebeplere vazgecmesin askerliginden .

gerçekten bni anlayan birinin olmasina cok sevindim canim..
ewet o da düzelir diye istemiyo hayırlısı olsun bakalım

askerlik sırasında çürüğe ayrılanlara aylık bile bağlanıyor yanlış bilmiyorsam.. böyle durumlara çok dikkat ediliyor.. kaza ne şekilde oldu ona bağlıdır ama belki.. çürüğe çıkmak istememesini anlıyorum erkekler askerlik sonrası yaşantılarında özellikle işe girerken bunun onları etkileyeceğini düşünüyorlar hep öyle duydum.. bir de manevi olarak bitirmeden dönmek zor geliyor olmalı.. onun isteğine bağlı bir durum değildir sonuçta sorunu bilinir ve görülür.. gereğine karar verirler.. hakkında hayırlısı olsun.. sağlıkla ameliyatı da askerliği de sonuçlansın inşallah..

bu istemiyo cunku ozrum yok yabanci cisim var onu cikarsalar biticek diyor..neden curuge cikariyolar diye kiziyo. .

bence bu kadar istekli iken o siz çok fazla ısrar etmeyin.. zaten durumuna bakılınca kararı ona bırakmayacaklar.. ileride sizinle ilgisi olmasa bile içinde kızgınlık mahcubiyet oluşunca siz kötü olmayın.. o da herşeyin yakınen farkındadır..

insallah canim iyi dileklerin icin tsk ederim

durumlar cok kotu,ortalik karisik.bu fırsatı kacirmasin istiyorum. .ama tabi bi erkek gozunden bakamam.

Tatlım, askere gitmeden önce sağlık muayenesine girmediler mi? Orada bu bir sorun olmamış askere alındığına göre. Söylemedi mi yoksa?
Tamam çürük raporu almak istemiyor olabilir, ama bak bu büyük sorun. Ayağı topallıyor desen hadi diyeceğimde silah kullanamayan asker olur mu kuzum?

soylemedi iste tatlim o yüzden tedirginim bide Tunceli'de yapıcak

İsteyen istediğini desin aralarındaki sözcükler onları bağlar. Neden konudan çok buna takıldınız ? Herkesin sevgi gösterisi farklıdır. Benim erkek arkadaşım da askerde şuan ve ben de aklıma ne gelirse söylerim yani sevginin kuralı yok.
Her neyse konu sahibi yapacak bir şey yok gitmeyiversin askere. Söylesin komutanlara da durumu Zaten askerlik vatan borcu olmaktan çıktı komutanların ego tatmin yeri oldu.

haklısın ..bu arada seni de Allah kavuştursun. .

bas parmağıyla basiyomus..çürük olayini düşünmedi revire gitti onlarda usta birliginde yaptir die başlarından atmislar

Ailesi mi baski yapiyo askerlik icin. Arkadas ortamindan mi? Cok sasirdim ben bu konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…