- Konu Sahibi kelebek.hill
-
başta bizde bozmuyoduk kısmet vardır biyerde dioduk ama zaman geçtikçe sıkıldık bizde hep bişey çıkıo beğendik hah bu olcak dioz olmuo ne düğün günü belli ne eşyalar dün gene baktık beğendik ptesi belli olcak inşallah olur ya evimiz olsun artık eşya bakalım istiyom
sen napıon Nilüm nasıl gidio çalışmalar Mehmetle durumlar nasıl yarın mı buluşuodunuz aklımda öle kalmış
He yaAMİİİİNN Cuma alışverişee çıktık nilüm Bi sürü şey aldık Nikah içinde siyah kalem etek, limon sarısı gömlek aldırdım
Bak bu da mutfağım
Eki Görüntüle 1108920 Eki Görüntüle 1108921
ama şimdi ben o aldıklarınızı da, kıyafetlerini de merak ettimmutfağın da süpermiş esintoş, beyaz bembeyaz... eşine, misafirlerine mis gibi yemekler hazırlarsın artık bizi de bi beş çayına davet edersin
Tek tek resim çektirtmee banaAyıp ediyosun bebeğimmm, sizsiz boğazımdan geçmez
kızlaar napıonuz benm moraller bozuk ya hala ev bulamadık bakmaktanda sıkıldık artık oluruna bıraktım bakmıom onurunda mral bozuk hiç bi işimiz olmadı kaldık böle ilerleyemioz
He yaAMİİİİNN Cuma alışverişee çıktık nilüm Bi sürü şey aldık Nikah içinde siyah kalem etek, limon sarısı gömlek aldırdım
Bak bu da mutfağım
Eki Görüntüle 1108920 Eki Görüntüle 1108921
Nilümmm nasılsın canımm?? Haftasonu çalışıyorum elimden geldikçe genee..kız az kaldı sınava yaa
tek tek çekme minik kuşum, hepsini aynı karede çekonu da mı ben söyleyim aferin böyle cici gelin ol
Kız evini yesinler, Allah mutlu mesut yemekler yapmayı yemeyi nasip etsn mutfağında canım benimm
Şimdi resimde birşey anlaşılmaz kii :26: Ben giyeyim öyle çekerim
Gelinlik altına da converse aldırdım
tamam şekerim öyle yap ya da nikahta çekilenlerden koyarsın, azcık daha sabrederizconverse beyaz mı? ben de bu babeti istiyorum gelinlik altına Eki Görüntüle 1109965
canımmmmmiyiyim yavruşum sen nasılsın? cuma hastaneye gittim tam 3.5 saatimi aldılar benden ama orda bile soru çözmeye devam ettim işitme testi falan yaptılar ama işitmeyle ilgili bi sorunum yok ki benim strese ya da kansızlığa bağlı olarak oluşabilirmiş. bi ilaç verdi kullanıyorum ama henüz bi değişiklik yok aferin canım çalış çalış, elinden geleni yap. bu saate kadar çalıştıysan tebrik ederim seni
Şimdi resimde birşey anlaşılmaz kii :26: Ben giyeyim öyle çekerim
Gelinlik altına da converse aldırdım
Canım sağolAmin amin inşallah yakmadan yemek yaptığım günleri görmek nasip olur
Darısı Zafer'inle senin başına
10 güncük kaldı zaten şurdaBeyaz bebeğim üstelik orjinal kaç paraya aldım dersin
Çok şeker mişşşBurada da kına elbisem baakk Diğerini iptal ettim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718315
tamam şekerim öyle yap ya da nikahta çekilenlerden koyarsın, azcık daha sabrederizconverse beyaz mı? ben de bu babeti istiyorum gelinlik altına Eki Görüntüle 1109965
evet canm Allah hayırlısını nasip etsin geçen beğendiğimiz evin ipoteği varmış mesela Allahımm ya ipotekli evi ne die satışa çıkarırlar anlamıom 8 ay sonra bitcekmiş ipotek siz oturun 8 ay sonra satışını yaparz demiş bide adam 8 ay sonra ya satmaktan vazgeçerse ne saçmalık öle işte canm hep bişeyler çıkıo hayırlısı artık napalım.haklısın canım, zor işler ama Allah yardım ediyor. alıp pişman olmaktansa içinize sinenin en önemlisi de hayırlısı olanın olması. hadi bakalım, bu kez olumlu sonuç alırsınız inşallahiyiyiz biz de canım, özlem doruk noktada yavaştan heyecan da başladı o gün hava nasıl olacak, ne giysem diye düşünmeye başladım salı gelecek kuzum, bi aksilik çıkmazsa...
evet canm nerden nereye geldik herkes işleriniz çabucak hallodu ne güsel die die kaldık burda işte nişan tayin işim falan çabucak oldu çok şşükür neyse en azından aynı şehirdeyiz güsel telaşlardayız oda olcak inşallah darısı başınıza canm hayırlısıyla evinizin kurun sizde
Canım ya halledersinz inşallah moral bozmayınn, bak nerden nereye geldinz eskiyi düşünsenee..
İnşallah yakın zamanda yoluna girer her şey tatlım, kolay mı ev kuruyosunuz, Allah yardım etsn canım
Nilüüüüü bize de sıra gelecek bacım az daha sabır biz de gelinlikti ayakkabısıydı seçecez hehe babetini yirim
Bak ben de gelinlik bakıyorum netten arada bunu da beğendm :
http://www.hennagelinlik.com/2014-Gelinlik-Modelleri/Gelinlik/HGB0184/1/138
10 güncük kaldı zaten şurdaBeyaz bebeğim üstelik orjinal kaç paraya aldım dersin
Çok şeker mişşşBurada da kına elbisem baakk Diğerini iptal ettim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718315
Ben de iyiyim canım nolsun anneler günü şeysi arkadaşın doğumgünüsü derken çok az da ders çalıştım gün bittii
Hadi ya baya sürmüş canım da ah ahh her şeyin başı stres yaa poff bu hayat yedi bitirdi bizi inşallah hemencik geçer canmm..aferin kız her fırsatı değerlendir :129:
Canım dün o saate kadar ders çalışmadım malesef dizi falan takıldım öyle ikilere kadr aylak aylakdersaneden gelince prensip olarak ders çalışmam ben hhahaha
Nilüüüüü bize de sıra gelecek bacım az daha sabır biz de gelinlikti ayakkabısıydı seçecez hehe babetini yirim
Bak ben de gelinlik bakıyorum netten arada bunu da beğendm :
http://www.hennagelinlik.com/2014-Gelinlik-Modelleri/Gelinlik/HGB0184/1/138
evet canm Allah hayırlısını nasip etsin geçen beğendiğimiz evin ipoteği varmış mesela Allahımm ya ipotekli evi ne die satışa çıkarırlar anlamıom 8 ay sonra bitcekmiş ipotek siz oturun 8 ay sonra satışını yaparz demiş bide adam 8 ay sonra ya satmaktan vazgeçerse ne saçmalık öle işte canm hep bişeyler çıkıo hayırlısı artık napalım.
ooo yarın bvuluşma var desene ne güsel canm hasret giderin güzelce Allah sizede göstersin bu günleri inşallah
bu arada hastane olyları olmuş canm hayırdır geçmiş olsun
Nilüm babetler bakılmış seçilmiş çok güsel canm Allah giymeyi nasip etsin inşallah rahat rahat hoplayıp döktürürsün hehe
kaç para kaç paraeneee kırmızıdan vaz mı geçtin ama bu da güzelmiş kuzum, beğendim orayı da yorumlayım hemen
ne aldın annene kuzumbizimkiler tencere tava almışlar bize daha çok yemek yapsınlar diye, annemi değil de kendilerini düşünüyorlar daha iyiyim artık kuzum, verdiği ilaç işe yaradı. mehmetle de telde daha az konuşuyorum, geceleri teli kapatıyorum o da iyi geldi sanırım. ben de o saate kadar ders çalıştım hiloş ahaha ben de öyleyim ya zaten dışarı çıkınca otomatik olarak uçuyorum
prenses mi olcen hiloşyavrum modeli beğendim farklı güzel ama sanki o önü korse gibi olmasa mıymış :26: ben dreamon'un modellerini çok beğeniyorum, onlara baktın mı?
aaa manyaklığa bak kafayı yemiş insanlarhayırlısı canım sıkma canını, en zor şeyleri geride bıraktınınz askerlikti, tayindi. gerisi de gelcek inşallah evet canım yaa acayip özledim artık bi gün daha ayrı kalcanız deseler sabredemezdim kulağımda bi uğultu vardı da ders falan çalıştırmıyordu bugün daha iyiyim çok şükür...
çok sevindim kızlar ya beğenmenizeben böyle biraz çocuksuyum galiba fatoşum biz sadece nikah yapcaz büyük ihtimalle, mehmet oynamayı falan pek sevmiyor ben de öyle curcunaya gelemiyorum :44: tabii aileler ne dicek ne isticek bilmiyorum...
Amin canım inşallahh sağoll
Pişirirsn pişirirsn tabiiii...
Kız bu elbiseyi kat be kat daha çok sevdmmgüle güle giy canm benmmm bence de dediğin gibi almak daha mantıklı olmuşş :129:
kaç para kaç paraeneee kırmızıdan vaz mı geçtin ama bu da güzelmiş kuzum, beğendim orayı da yorumlayım hemen
evet canm Allah hayırlısını nasip etsin geçen beğendiğimiz evin ipoteği varmış mesela Allahımm ya ipotekli evi ne die satışa çıkarırlar anlamıom 8 ay sonra bitcekmiş ipotek siz oturun 8 ay sonra satışını yaparz demiş bide adam 8 ay sonra ya satmaktan vazgeçerse ne saçmalık öle işte canm hep bişeyler çıkıo hayırlısı artık napalım.
ooo yarın bvuluşma var desene ne güsel canm hasret giderin güzelce Allah sizede göstersin bu günleri inşallah
bu arada hastane olyları olmuş canm hayırdır geçmiş olsun
evet canm nerden nereye geldik herkes işleriniz çabucak hallodu ne güsel die die kaldık burda işte nişan tayin işim falan çabucak oldu çok şşükür neyse en azından aynı şehirdeyiz güsel telaşlardayız oda olcak inşallah darısı başınıza canm hayırlısıyla evinizin kurun sizde
Hiloşummm ay benim düşündüğüm tarzda gelinlikstraplez hiç istemiiyom herkeste bi straplez tutturmuş çok güsel bu model canm Allah giymeyi nasip etsin içimize sindirsin inşallah o günleri görelim oyy heyecanlandım
ne aldın annene kuzumbizimkiler tencere tava almışlar bize daha çok yemek yapsınlar diye, annemi değil de kendilerini düşünüyorlar daha iyiyim artık kuzum, verdiği ilaç işe yaradı. mehmetle de telde daha az konuşuyorum, geceleri teli kapatıyorum o da iyi geldi sanırım. ben de o saate kadar ders çalıştım hiloş ahaha ben de öyleyim ya zaten dışarı çıkınca otomatik olarak uçuyorum
prenses mi olcen hiloşyavrum modeli beğendim farklı güzel ama sanki o önü korse gibi olmasa mıymış :26: ben dreamon'un modellerini çok beğeniyorum, onlara baktın mı?
aaa manyaklığa bak kafayı yemiş insanlarhayırlısı canım sıkma canını, en zor şeyleri geride bıraktınınz askerlikti, tayindi. gerisi de gelcek inşallah evet canım yaa acayip özledim artık bi gün daha ayrı kalcanız deseler sabredemezdim kulağımda bi uğultu vardı da ders falan çalıştırmıyordu bugün daha iyiyim çok şükür...
çok sevindim kızlar ya beğenmenizeben böyle biraz çocuksuyum galiba fatoşum biz sadece nikah yapcaz büyük ihtimalle, mehmet oynamayı falan pek sevmiyor ben de öyle curcunaya gelemiyorum :44: tabii aileler ne dicek ne isticek bilmiyorum...
İnşallah bebeğim
Gerçekten miSen bi de üstümde gör yakup bi daha aşık oldum sana dedi ama tabi açık olduğu için kıskançlıktan çatladı
En güzelleri senin olsun hiloşumm
Bide gelinlik bakmaya başlamışsın boşuna bakma kuzum, inan o zaman hayalindeki gelinliğin çok farklı bi tarzını beğeniyorsun benden söylemesi
35 tlBende şok oldum ama gerçekten 35
Kararsız kaldım ama beğenip aldım sonunda bebeğim şükür ki bunu da hallettik
Sağol canm benm cidden öyle gerçek fikrimm
Gelinliğe öyle bakıyoruz canm illa ki deneme farklı olacakk
Fikrini yesinler
Gerçekten deneme çok farklı oluyor bebeğim.
Son şafaklarım ; 0939 :123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?