Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

haklısın canım, zor işler ama Allah yardım ediyor. alıp pişman olmaktansa içinize sinenin en önemlisi de hayırlısı olanın olması. hadi bakalım, bu kez olumlu sonuç alırsınız inşallah iyiyiz biz de canım, özlem doruk noktada yavaştan heyecan da başladı o gün hava nasıl olacak, ne giysem diye düşünmeye başladım salı gelecek kuzum, bi aksilik çıkmazsa...

ama şimdi ben o aldıklarınızı da, kıyafetlerini de merak ettim mutfağın da süpermiş esintoş, beyaz bembeyaz... eşine, misafirlerine mis gibi yemekler hazırlarsın artık bizi de bi beş çayına davet edersin

Tek tek resim çektirtmee bana Ayıp ediyosun bebeğimmm, sizsiz boğazımdan geçmez

kızlaar napıonuz benm moraller bozuk ya hala ev bulamadık bakmaktanda sıkıldık artık oluruna bıraktım bakmıom onurunda mral bozuk hiç bi işimiz olmadı kaldık böle ilerleyemioz

Canım ya halledersinz inşallah moral bozmayınn, bak nerden nereye geldinz eskiyi düşünsenee..
İnşallah yakın zamanda yoluna girer her şey tatlım, kolay mı ev kuruyosunuz, Allah yardım etsn canım

Kız evini yesinler, Allah mutlu mesut yemekler yapmayı yemeyi nasip etsn mutfağında canım benimm

Nilümmm nasılsın canımm?? Haftasonu çalışıyorum elimden geldikçe genee..kız az kaldı sınava yaa

Nilümmm nasılsın canımm?? Haftasonu çalışıyorum elimden geldikçe genee..kız az kaldı sınava yaa

canımmmmm iyiyim yavruşum sen nasılsın? cuma hastaneye gittim tam 3.5 saatimi aldılar benden ama orda bile soru çözmeye devam ettim işitme testi falan yaptılar ama işitmeyle ilgili bi sorunum yok ki benim strese ya da kansızlığa bağlı olarak oluşabilirmiş. bi ilaç verdi kullanıyorum ama henüz bi değişiklik yok aferin canım çalış çalış, elinden geleni yap. bu saate kadar çalıştıysan tebrik ederim seni

Son düzenleme:
tek tek çekme minik kuşum, hepsini aynı karede çek onu da mı ben söyleyim aferin böyle cici gelin ol

Şimdi resimde birşey anlaşılmaz kii :26: Ben giyeyim öyle çekerim
Gelinlik altına da converse aldırdım

Kız evini yesinler, Allah mutlu mesut yemekler yapmayı yemeyi nasip etsn mutfağında canım benimm

Canım sağol Amin amin inşallah yakmadan yemek yaptığım günleri görmek nasip olur
Darısı Zafer'inle senin başına

Ben de iyiyim canım nolsun anneler günü şeysi arkadaşın doğumgünüsü derken çok az da ders çalıştım gün bittii

Hadi ya baya sürmüş canım da ah ahh her şeyin başı stres yaa poff bu hayat yedi bitirdi bizi inşallah hemencik geçer canmm..aferin kız her fırsatı değerlendir :129:

Canım dün o saate kadar ders çalışmadım malesef dizi falan takıldım öyle ikilere kadr aylak aylak dersaneden gelince prensip olarak ders çalışmam ben hhahaha

Amin canım inşallahh sağoll

Pişirirsn pişirirsn tabiiii...

Kız bu elbiseyi kat be kat daha çok sevdmm güle güle giy canm benmmm bence de dediğin gibi almak daha mantıklı olmuşş :129:

Son düzenleme:
evet canm Allah hayırlısını nasip etsin geçen beğendiğimiz evin ipoteği varmış mesela Allahımm ya ipotekli evi ne die satışa çıkarırlar anlamıom 8 ay sonra bitcekmiş ipotek siz oturun 8 ay sonra satışını yaparz demiş bide adam 8 ay sonra ya satmaktan vazgeçerse ne saçmalık öle işte canm hep bişeyler çıkıo hayırlısı artık napalım.
ooo yarın bvuluşma var desene ne güsel canm hasret giderin güzelce Allah sizede göstersin bu günleri inşallah
bu arada hastane olyları olmuş canm hayırdır geçmiş olsun

Canım ya halledersinz inşallah moral bozmayınn, bak nerden nereye geldinz eskiyi düşünsenee..
İnşallah yakın zamanda yoluna girer her şey tatlım, kolay mı ev kuruyosunuz, Allah yardım etsn canım

evet canm nerden nereye geldik herkes işleriniz çabucak hallodu ne güsel die die kaldık burda işte nişan tayin işim falan çabucak oldu çok şşükür neyse en azından aynı şehirdeyiz güsel telaşlardayız oda olcak inşallah darısı başınıza canm hayırlısıyla evinizin kurun sizde

Hiloşummm ay benim düşündüğüm tarzda gelinlik straplez hiç istemiiyom herkeste bi straplez tutturmuş çok güsel bu model canm Allah giymeyi nasip etsin içimize sindirsin inşallah o günleri görelim oyy heyecanlandım

kaç para kaç para eneee kırmızıdan vaz mı geçtin ama bu da güzelmiş kuzum, beğendim orayı da yorumlayım hemen

ne aldın annene kuzum bizimkiler tencere tava almışlar bize daha çok yemek yapsınlar diye, annemi değil de kendilerini düşünüyorlar daha iyiyim artık kuzum, verdiği ilaç işe yaradı. mehmetle de telde daha az konuşuyorum, geceleri teli kapatıyorum o da iyi geldi sanırım. ben de o saate kadar ders çalıştım hiloş ahaha ben de öyleyim ya zaten dışarı çıkınca otomatik olarak uçuyorum

prenses mi olcen hiloş yavrum modeli beğendim farklı güzel ama sanki o önü korse gibi olmasa mıymış :26: ben dreamon'un modellerini çok beğeniyorum, onlara baktın mı?

aaa manyaklığa bak kafayı yemiş insanlar hayırlısı canım sıkma canını, en zor şeyleri geride bıraktınınz askerlikti, tayindi. gerisi de gelcek inşallah evet canım yaa acayip özledim artık bi gün daha ayrı kalcanız deseler sabredemezdim kulağımda bi uğultu vardı da ders falan çalıştırmıyordu bugün daha iyiyim çok şükür...

Nilüm babetler bakılmış seçilmiş çok güsel canm Allah giymeyi nasip etsin inşallah rahat rahat hoplayıp döktürürsün hehe

çok sevindim kızlar ya beğenmenize ben böyle biraz çocuksuyum galiba fatoşum biz sadece nikah yapcaz büyük ihtimalle, mehmet oynamayı falan pek sevmiyor ben de öyle curcunaya gelemiyorum :44: tabii aileler ne dicek ne isticek bilmiyorum...

Son düzenleme:

özlenmezmi canm ya ne kadar çok görsek kar atanda hayırlısıyla bol bol görürsün nişan faln hop evlenmişin ohh
geçmiş olsun iyi yapmışın ihmale gelmez ders de çalışırken sıkıntı oluosa dikkat etmek lazm
çocuksu demiyelm de rahatlık dielim canmbende az topuklu giymiştim zaten normalde de pek giymem ama şık oluo biraz dahi topuk olunca
he Nilüm he sadece nikah yapcakmış al bizde öle dioduk nişan nikah yapar çıkarız dioduk noldu sonra kına düğün birarada olsun hadi dedik şimdi son durum kına düğün ayrı al sana bizzde oynamıoz amaa insan heveslenio işte gelinlikti falan bide kınayı daha çok seviym ya adetler falan güsel oluo zaten ailelr girince onlar bizzden hevesli olmaz öle faln aman olsun dedik bizde annesi bnden hevesli zaten çarşıya gittik nişanda kınalıklara bakalım dio testi kırma var bizde onu gösterio faln kandilde de tepsi yapmış kıyafet almış tülbent terlik faln baya hevesli böle şeylere bende içinde kalmasın yapsın diom hehe gelsin kıyafetler iki tane kız çeyizi oldu

Son düzenleme:

Amin canım inşallahh sağoll

Pişirirsn pişirirsn tabiiii...

Kız bu elbiseyi kat be kat daha çok sevdmm güle güle giy canm benmmm bence de dediğin gibi almak daha mantıklı olmuşş :129:

İnşallah bebeğim

Gerçekten mi Sen bi de üstümde gör yakup bi daha aşık oldum sana dedi ama tabi açık olduğu için kıskançlıktan çatladı
En güzelleri senin olsun hiloşumm
Bide gelinlik bakmaya başlamışsın boşuna bakma kuzum, inan o zaman hayalindeki gelinliğin çok farklı bi tarzını beğeniyorsun benden söylemesi

kaç para kaç para eneee kırmızıdan vaz mı geçtin ama bu da güzelmiş kuzum, beğendim orayı da yorumlayım hemen

35 tl Bende şok oldum ama gerçekten 35
Kararsız kaldım ama beğenip aldım sonunda bebeğim şükür ki bunu da hallettik

Amin canm sağol
Siz bi halledin de her şeyininzi sıra bize de gelir

Amin canm çok sağoll, bn de straplez istemiyorum üstü bu çeşit daha güzel geliyo; ya da havuz yaka gibi falan çok hoşlarr.. sen d ebi bakmaya başla bakalmm

Ya aslnda ben anneme arada bi bi şeyler alıp duruyorum ama anneler günü hediyesi olarak beğendiği bi bluzu aldık. bi de güzel bi hediye olarak dün hiç yeme içme uğraltırmadk hep hazır yedk Olsn canm ev eşyası da annelerin hep hoşuna giderr..

İyi canm geçmiş neyse ki kulağınn sevindm canımm

Gelinlik olayına gelince de aslında o korse kısmı arkada olsa daha güzel olabilir bence de ama bu da hoşuma gitti gibii.. bakalım ya ylesine bakıyoz iste canım, ama yaka kısmı baya güzell
Ayrıcaa dreamonun bazı modelleri bence de süperr :129: bakmıştımm

Sağol canm benm cidden öyle gerçek fikrimm

Gelinliğe öyle bakıyoruz canm illa ki deneme farklı olacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…