Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

erken uyanmakla iyi ettim de çalışamadım ki kuzum kulağımdaki uğultudan hala da geçmedi. öğleden sonra başladım, Türkçe paragraf çözüyorum çoğu kişi de aynı sorun var nedense ben de kontrol ettim sıkıntı yok. gerçi benimkinde tabii olmaz mezun olalı 5 yıl olmuş fotoğrafımı da ygs'ye girerken güncellemiştim. ben netten yapcam önce parayı yatırayım da... 3 oturum 120 lira iyi bari canım, kabul etmişler yine. ooohh o ara çalışırsın bol bol

21 yaşındayım Eskişehirde öğrenciyim
Sen(siz) Bilemedim hangisini demeliyim

Sen de gitsin kızz bu başlıkta siz mi olur hehe
Oh ne güzell üni öğrenciliğii..
Ben de 23 yaşında tazecik avukatım canm memnun oldmm ama isim neydii :44:

Haa doğru bak onu da yazmıştın ama kafa mı kaldı Nilüm ya beynim sulandı bu ara, dersanede hoca ders koymuş işten çıktım derse,tarih olunca gittim mecbur, ordan geldim saat 9 buçuk, az oturim dedim on duş muş tel uyudum derken daha uyuyamadm işte bu haldeym
Valla nere yetişsem şaşırdm, çalışsan yoruluyon çalışmasan vicdan azabı Geçmiş olsn canm geçti mi kulağın neden olur ki o yaa :44:
Anladım canm iyi bari netten kolay başvuru ben 1 saatten fazla sıra bekledm yaa evet sınava giriş bile külfetli yaa 120 lira nedir Ben de 2 oturum yatırdım hukuktan da yapim bi şeyle rgirmişken belki işe yarar bi yerde dedm

Aaa ne güzel ya hayırlı olsunnnn
İsmim Esra :) senin

ayy yavrum yaa, senin için de çok zor, inşallah bedelini alırız çalış canım çalış valla ben dün o durumdayken bile oturdum çalıştım. dediğin gibi vicdan azabı çekiyorum çalışmayınca, zaten çok az kaldı ne kadar sıkarsak o kadar kar... geçmedi kuzum ya hala devam ediyor sol kulağımdan kaynaklanıyor sanırım. randevu alcam yarın gitcem hastaneye artık, bugün geçer diye bekledim ama yok. benimki de 3 oturum ya. ben de eğitimle alana sırf elimde puan olsun diye giriyorum yoksa bildiğim bir şey yok :26: iyi yapmışsın olur ya çok alım olur puanlar düşer... sonra pişman olmayalım...

Aaa ne güzel ya hayırlı olsunnnn
İsmim Esra :) senin

Ben de Hilal canm, sağol; sen ne okuyorsun?

İnşallah canm ya karşılığını alırz inşallahh
Aynen ya ben de elimden geldikçe çalışıyorum yoksa içim içimi yiyor hayatımız da hep böyle sınav telaşlarıyla geçiyor yaa..şu sınavdan da inş güzel bi puan alayım bi daha sınava girmicem ya hayatım boyu
Git Nilücümm ihmal etme nedir ne değildir öğrenelm..

Aynen ben de büyük ihtimal alan puanımı kullanmayacam ama gireym dedm gene de bi

İktisat okuyorum canimm

Diğer sayfaya yazdığım kopyaladım yapıştırdım ve paylaşıyorum kaderdaşlarımla

Dün çok güzeldi herşey Evime adım attığım an çığlığı bastım
Lakin sarjım bittiği için pek resim çekemedim :26:

Bu eviiimm

Eki Görüntüle 1105826

Bu mavişş küçük oturma odamız (Üst kat)
Güneşte açık, karanlıkta koyu Parkeler aslında gri ama kahve tonu çıkmış resimlerde

Eki Görüntüle 1105833 Eki Görüntüle 1105835

Bu yatak odamız
Biraz karışık duruyor hemen anlatayım İlk resim de siyah gözüken sağ tarafta köşedeki yer yatak odasının girişii. Yanlarında iki açık ortada duvar olan ise yatağın geleceği tavanı yatağa göre ayarlandı. O iki boşluktanda giyinme odasına girilebiliyor. 2. resim giyinme odası. 3. resim de yatak odasına ait

Eki Görüntüle 1105839

Bu da ebeveyn banyomuz, alt kattaki banyoyla aynı şekil Resimde karanlık çıkmış bu da parkelerimize uygun gri

Eki Görüntüle 1105846

Bu da alt katta uzunca olan misafir oturma odamızın sadece bi yarısı Asma tavanlı olacak

Eki Görüntüle 1105852

Çekebildiklerim bu kadar :26:

Ve davetiyemizi seçtiiikk :123:

Eki Görüntüle 1105855

Son düzenleme:

ayy sinir oldum hiloşum ya, hacettepenin online randevu sayfası açılmıyor arıyorum şebeke meşgul diyor alamadım bi türlü al benden de o kadar canım, zaten bundan sonra torpil yoksa hiç girmeye gerek yok sınava mınava

Evine bayıldıımm çok tatlıı güle güle oturun canımm davetiyende süper ötesiii

esinim çok güzel görünüyor maşallah canım huzurla oturun ama eleştircem bikaç yer var dışardan baya büyük görünüyor ama içi sanki o kadar geniş değil :26: bir de o yatak odası neden mavi ayol, rengi sen mi seçtin? parkeler de koyu gibi geldi bana keşke beyaz olaydı dış cephe rengine bayıldım ama aa pardon orası oturma odasıymış ama yine de keşke beyaz olaydı

Son düzenleme:

Kuzum tam çekemediğim ki yarım yarım çektim resimleri bu yüzden küçük duruyor, bi odanın ortasında durdum öyle çektim yani sarjım bitmek üzereydi o yüzden O maviş yer yatak odası değil nilüm, yukarıdaki küçük oturma odamız. Parkeler elegant meşe yani açık gri ama resimde öyle görünüyor

İnşallah canım inşallah bakalım görebilicek miyiz o günleri :)

Bende böyle bahçeli bi ev istiyorummmm

Bunu siz mi yaptırdınız canım

Göreceksiniz tabi, boşuna mı bekliyon askeri

Darısı başına inşallah gönlünce, daha güzeli senin olur tatlım
Evet biz yaptırdık, 3 ayda ortaya çıkan hali

bi dahakine tam çek esintoş ölüyoz burda meraktan hee sonradan farkettim orası oturmaymış, nasıl bi oturma grubu alcan sen oraya şimdi, ne renk olcek :26: yatak odasındaki giyinme bölümü fikri süper olmuş ben de istiyom esinim böyle bi ev yaa

Ben benimkine söyleyim şimdidennnn

İnşallah sağolasın gülüm güzel dileklerin içinn

Ağızınızın tadı ile oturunn o bahçede küçük bebişler dolaşsınn tez zamanda

Tamam bi dahakine tam çekicem bebeğim Oturma odasında kırmızı düşünüyorum mavi ve kırmızının uyumunu seviyorum Ama her an değişebilir fikrim krem bi koltuk renkli renkli kırlentler Yatak odası mimar çizimi kuzum, asma tavan falan tam 150 metre kare o duvar Kayınpederim o giyinme odasına girilen iki yerden birini kapattırmak istemiş mimar karşı çıkmış
Daha güzeli senin olsun canımmm, Allahın izniyle Rabbim gönlüne göre verecek
Ben benimkine söyleyim şimdidennnn

İnşallah sağolasın gülüm güzel dileklerin içinn

Ağızınızın tadı ile oturunn o bahçede küçük bebişler dolaşsınn tez zamanda

Söyle söylee askerden gelmeden ikna çabasına başla
Tez zamanda falan bak olmuyo şimdi böyle tez zamanda deme uzun zaman sonra de

İktisat okuyorum canimm

Ay benm de hiç beceremediğim ders Kolay gelsn oku oku okumak güzel canm :129:

Hadi ya Allah Allahh Sıhhiye tarafında bi devlet hastanesi daha vardı ya olmadı orayı ararsn da adını unuttm bak şimdi

Valla ben en çok davetiyeyi sevdm :129: Çünkü ev pek anlaşılmıyor hehe, ama güle güle oturun canm inş mutlulukla, önemli olan içine s,nmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…