- Konu Sahibi kelebek.hill
-
:-d :-d :-d :-d ne bılım lınkte gozukuyor ya kuzummm cok şükür rebbıme
Deryaaa ben genelde gün içinde telden girdiğim için görmem link mink açıkla her şeyii
Ah ah al benden de o kadar aman oldugu kadr artik ya elimizden geleni yapiyoz napalm)
koçişime kavuşuyorum dıye nülücüm dün evlililk yıldonumumuzdu hatunlar o yuzdendı heyacan
olcek hiloşum olcek inşallahbugün içimde acayip bi inanaç var arada geliyor böyle...
oyy oyy oyy daha nice yıllara kavuşursunuz inşallah canım benimneler yaptınız bakalım
ne acıklım kız bacım evlılık yıl donumumuzdu işte tatlı tatlı gecırdık gectı gıttı bıttı
kuzummmnerelerdesin sen, hiç uğramadın kaç gündür???
Slm hiloş ,nülü, zeynoo
Selam kızlar
Evli bi bayan olarak döndüm aranızaa
Artık nişanlım değil, eşim diyebiliyorumNikah salonuna gittiğimizde çok kalabalık gittik, en çok kız tarafı vardı tabi
Masaya oturduk ki ben tir tir titriyorum, sonunda o önemli soru geldi ben ' bi ömür evet ' derken, eşim ' ölene kadar evet ' dedi. Salonda bi alkış sesleriBütün gün evlilik cüzdanına bakıp durduk. Darısı bekarlarımızın başına
Yeni davetiyemiz ise bu dur
Eki Görüntüle 1125038
Nikah durumları işte bebeğim hallettik çok şükürDavetiye seçtik yeniden falan falan
Sen napıyosun bakiim
Derya naber canımm
Zeynoo canım benm yaaa Allah bir yastıkta kocatsın kızzzoyy heyecanlı olmaz mı yaaa sevdiğinle artık evliisn eşim yazıyosun çok değieşik duygular tabi kiiii... Tebrik ederm canım benm yaaa aynen darısı başımızaaa
Davetiyeniz de çok tatlı canımcımmm
Selam kızlar
Evli bi bayan olarak döndüm aranızaa
Artık nişanlım değil, eşim diyebiliyorumNikah salonuna gittiğimizde çok kalabalık gittik, en çok kız tarafı vardı tabi
Masaya oturduk ki ben tir tir titriyorum, sonunda o önemli soru geldi ben ' bi ömür evet ' derken, eşim ' ölene kadar evet ' dedi. Salonda bi alkış sesleriBütün gün evlilik cüzdanına bakıp durduk. Darısı bekarlarımızın başına
Yeni davetiyemiz ise bu dur
Eki Görüntüle 1125038
İnşallahhh doğru hislerdir Nilümm amin aminn valla ben hayatımda ilk defa tarihi anlıyoruminşallah sınav soncunda da fark ederrr
HiloşşşAmin amiin Çok çok değişik, çok güzel duygular. Durup durup Allahım şimdi evli miyim diyorum, nikah cüzdanına bakıyorum bekarlık soyadı, şimdiki soyadı falan ne bilim çok başka Darısı senin başına kuzum
Bende çok beğendim, çevremde hiç dağıtmadılar böyle birşey ilk olcaz
aman Allahımmm sen nikah mı yapıp geldin artık evli misin, yakup senin kocişin mi oldu oyy süper canım yaa, geriye bir tek düğün ve o malum gece kaldı
Canım yaa kıyamamm kızz duygu yüzklendm gidim yarın nişanlıcımın yanağına bir öpücük kondurayım bu gazla
Allah bir ömür mutlu etsn canımm foto varsa atsana bakalımm
He ya artık evli barklı oldum be kuzumKocişşkoo oldu Sus kızz
Git git bu kadar hasret yeter
Atmıştım kuzum ama sildim, artık sonra bi daha atarım
Kız ne ara attn da sildin delü
Dün attım kuzum, 5 dk sonra sildim
Kız 5 dk da nasıl göreceğdikk
Sadece arkadaşlarına açık yapsana rahatca bakalım silme hemnn
Neyse haftasonu yokum ya hemen at ya da pazartesi
Haftaya atarım kuzum, telefonun sarjı yok şuan resimleri atıp silmiştim
Canım yaa kıyamamm kızz duygu yüzklendm gidim yarın nişanlıcımın yanağına bir öpücük kondurayım bu gazla
Allah bir ömür mutlu etsn canımm foto varsa atsana bakalımm
He ya artık evli barklı oldum be kuzumKocişşkoo oldu Sus kızz
Git git bu kadar hasret yeter
Atmıştım kuzum ama sildim, artık sonra bi daha atarım
kocişko heeevli, mutlu... sırada da çocuklu var fotoları da sildiğin gibi hemencecik geri yükle
Çocuklu olmasına daha çook var önce kocayı büyüteyim nilümPazartesi çeyizim seriliyor, o işler bitsin atıcam kuzum. Şimdi buralarda çok duramıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?