- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
doğru dedinayy bir de çeyiz mi seriyorsunuz Allah yardım etsin tamam tatlım bekliyorum
Malesef kuzum, tek kız olmanın ve karadenizli olmanın kötü yanları. :26: Haftaya da eve gidiyor eşyalarım
oyy oyy oyybizde de var canım o ama yavaş yavaş terk ediliyor yapanlar da var tabii... işteeeeee o eşyaların gitmesi süper çok zevkli, çok heyecanlı. geçen yıl arkadaşımın eşyaları giderken ben de gitmiştim eğlenceli oluyor
Artık çok fazla yapmıyorlar bu tarz adetleri ama :44: Süper mii :26: Senin arkadaşın evinden çalgılı çengili mi gitti ki bebeğim
Bizde çok duygusal geçer, her eşya bi gözyaşı.
bazı adetler de çok gereksizleşti amaben ne sercem ki kpss kitaplarımı mı yok kuzum çalgı çengi yoktu ama çok kalabılıktı hiç öyle ağlama mağlama da olmadı gelin çıkarken oldu ama o zaman çok eğlendik biz çoğunlukta gençler vardı
Tabi ki öyle kuzum, misal şu dantel işleri. Babam anneme hep derki, bi kızım daha olsa hayatta yaptırmazdım diye. O da sevmez benim gibi, maksat gösteriş olsunYapmadı demesinler diye.. Boş işler yani, annemde düğünden sonra ne kadar dantel varsa alıp getirecek eve o şartla kabul ettim
Gençler olunca eğlence olur tabi bebeğim, benim arkadaşlardan gelen olmaz. Ya evli, ya ünivdelerDavetiye yolladım bakalım gelecekler mi
Kuzum seni alan almış, seni seven kpss kitaplarınla sevmiş ne düşünüyon
Ve davetiyemi cuma günü aldık nilüm bakk
Eki Görüntüle 1129109 Eki Görüntüle 1129110
öyle tabii canım, arkadaşım misafir gelmeden seriyor dantelleri gittiklerinde topluyor. otantik şeyleri çok severim dantel bile ama öyle her yerde her şeyin üstünde takım halinde olmayacak. gelirler canım ya gelmezler mi, müsait olurlarsa yanında olmak isterler bu en güzel günündeçok şirinmiş ya, ömür boyu mutlu olursunuz inşallah
Hiç sevmem kuzum ben danteli, annem yeni dantelciklerini serdi onlarda daha benimkiyle arada birşeyler yokken annem kaynanama parayla dantel yaptırmış bende al senin olsun dedim şimdi onları serdiÇok uğraşıyorlar yavrum, ben hayatta sevmem. Ama dikiş nakış işlerini severim, makine sözü aldım babamdan bakalım alacak mı Gelsinler ya, vallahi çok arıyor insanın gözleri en çokta yakın arkadaşlarını.. Amin bebeğiimm
dikmek de güzeldir ya, hele ki kendine kıyafet dikebiliyorsan ne mutluben de bi ara ahşap boyamaya merak saldım ama annemle sürekli didişmekten sıkıldım artık kendi evim olduğunda devam etcem tabii ya ne güzel olur gelirlerse... istediğin bir kişi bile gelemese yalnız, eksik hissedersin kendini
Ben elbise işlerinden anlamam bebeğim, anneme banyo takımı yapmıştım çiçekli böcekliAhşap boyamaya da kayıt olmuştum ama sonradan gitmek nasip olmamıştı ya çok eğlenceli geçiyo Annelerle didişmediğimiz zaman var mı ya hu ? Ah aynen öyle nilüm
bence ufaktan başla kıyafete deben kendi başıma başladım öyle heves ettim de işte elde olmayan sebeplerden dolayı yarım kaldı kandilin mübarek olsun kuzum, unutmadan...
Vallahi ya kandili kutlamayı unuttukSeninde kandilini kutlarım bebeğimm
Kıyafet dikersem koca parası yiyememDevam edersin ilerde kuzum, insan vakit geçiriyor iyi oluyor ya.
canımmm gidiyor musun yarın? ohh ne güzel maşallahbi tane kondurma yavrum öpücük manyağı yap
kocişko heeevli, mutlu... sırada da çocuklu var fotoları da sildiğin gibi hemencecik geri yükle
Gittim geldim bileee Nilümm
Haftasonuna da dünür ziyareti var İstanbul'u basmaya babamı ikna etmeye geliyorlarrrSüprüz gelişmeler olabilirrr
Ne dıye ikna edecekler kuzum yoksa dugun için mı
aynen canm öyle bir niyetleri var, bakalım kısmet artk
Selamlar kızlllar
Zeynooooom evlenmiş evli bir bayan olmuş tebriklerimi iletiyorum bir ömür boyu mutluluklar diliyorum bebeğimm
Hiloşuuuum ufukta düğün var galiba hadi hayırlısı bakalım
Nilü kpss hazırlıkları nasıl gidiyor yavru kuşum
Ve hepinz toplucana iyisinizdir umarııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?