- 13 Ocak 2014
- 1.232
- 302
- 103
- 35
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
İyi canm iyi az kalmış bence gayet asma suratını 50 gün sonra bızımlesınnn
Kızlar kına için düşünüyorum sizce nasıl, kına kadınlar arasında olacağı için açık olacağım tabi boyun kısmı bu kadar açık olmayacak
Eki Görüntüle 1009444 Eki Görüntüle 1009445
Tamam tamam kıyamam sanaaa
Siz kavuştunuz darısı tüm asker bekleyenlere, bana inşallah :)
:))
Oy canm benm kim kizmis benm kizimaaa canm olabilir ya keske yumusak bir dille soyleselermis keskee uzulmusn yavrusumm
Keisnlikle Deryacım yaa neler paylaştık neler atlattık..çok şükür
Doğrudur canm karışmayım ben gene de sonuçta estetiksel baktım direk o da yanlış olur yani, en rahat hissettini giysin Zeynoo
He yaaa aynen, bizim en uzun 2 hafta gerçi deünideyken rahttık ya birbirimizn evinde kalabiliyorduk rahatça tabi şimdi nerdeee anca kaçamak tatiller falan
Kızım aldın mı sen ayakkabı falan bu aradaa ??
Kızlar ben bu topiği çok sevdim çok samimisiniz. Beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim.
Ben bayıldım esinim mükemmel bence böyle bile güzel
BENDE GAYET HOŞ BULDUM ESIN RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN INŞALLAH
Ya şimdi bayan bayana olcak ya hani, şu yaka kısmı biraz dekoltik mi olsaydı acabaaaelbisenin gerisi gayet güzel de ben yaka kısmını beğenmedm çok kapalı :26:
silahlarımı yani gözyaşlarımı hemen soktum devreyemehmet'e de bunu uyguluyorum baya işe yarıyor esinim canım ben elbiseyi çok beğendim, ne açık ne kapalı bayan bayana olcek bi kınaya gayet uygun. sen bunu nette mi buldun yoksa mağazada mı? denedin mi hiç? nasıl duruyor? :44:
İnşallah eee sizler şimdi napıyorsunuz askerler geldikten sonra nasıllar :) inşallah bir ömür mutlu olursunuz.
silahlarımı yani gözyaşlarımı hemen soktum devreyemehmet'e de bunu uyguluyorum baya işe yarıyor esinim canım ben elbiseyi çok beğendim, ne açık ne kapalı bayan bayana olcek bi kınaya gayet uygun. sen bunu nette mi buldun yoksa mağazada mı? denedin mi hiç? nasıl duruyor? :44:
inşallah, Rabbim sağ salim kavuştursunuz sizleri de
aynen öyle canım ya, sonra kendime de kızdım keşke önce sorsaydım konu sahibine diye de bilemedim işte o an. olabiliyor böyle şeyler napalım
üni hayatı bambaşka ya keşke bizde Onurla aynı üniye gitseydik kısmet kaçamak tatillerin tadı da bi başka ama canm bn gene yurtdışına çıktım ya:18:ne stresliydi ya bide en kötü kavgamızı yapıp gelmiştim hey gidi günler
neler paylaştık burda ya
aldım canm çok datlı bi pembe aldımrenk katayım dedim biraz bilmiyom elbiseyle nasıl olcak ama çok beğendm rengini ya olmazsa nişandaki gümüş rengini giyerim zaten kmse olmucak
Seloşş bende bunu bekliyordum sağol bebeğimm
Derya canımm amin inşallah
Dekolteye izin yok kiKına için müzik sistemi ayarlamasını kuzenlerim yapacak(erkek) oldukları için beyefendi dekolte olmazsa kabul dedi
Hem bende istemiyorum bebeğim, ilerde kollarının iç kısmına kırmızı kumaş diktirerek özel yerlerde falan da giyebilirim diye düşündüm
Senn varyaa hıııı çok fenasın nilümAhahaha çok güzel taktik Mehmet Abi'ye duyurayım ben bari
Moda Evi var bebeğim, bizim bu tarafta onun netten sitesine baktım falan bunu buldum. Büyük ihtimal gelinlik falan işlerinide orda halledeceğiz, bunu denemeye en kısa zamanda gidicem o zaman giyerim, çekinirim, atarım
Bu arada Yakup yarın gel de bizim burdaki gelinlikçilere de bakalım dedi. Onların oraya gidiyorum yarın annemle, anneleri eve tıkcaz biz bakmaya gitcez nilümm ayşş heyecanlıyım ya
hoşgeldin kardeşAllah kavuştursun az kalmış maşallah
İyi Kübracım iyi nolsunn, valla biz askerden gelince güzel bir tatil yaptık önce, sonra işe girdi, derken tanışma ardından isteme derken Temmuz'da gelmişti Kasım'da nişanlandık çok şükür. Biz askerde aşırı kavga edip birbirimizi çok yıprattık ama gelince düzeldi çok şükür şimdi sadece rutin kavgalar
Darısı başına canm amin.
Ayy inşallah darısı tüm bekleyenlerin ve sevenlerin başına:) çok şükür bizim bir kere büyük bir tartışmamız oldu sonrası ufak tripler. Senin adına çook sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah bir ömür mutlu ve huzurlu olun. Kalpleriniz birbiriniz için atsın.
Anladım Zeynom dedm ya zaten senin düşüncen önemli benmki kendimce bir fikirdien rahat ettiğini en huzurlu olduğunu giy sen inş güzelim
Hoşbuldum:) Allah razı olsun canımmm. Az kaldı ben de bittim ama:)
Ayy inşallah darısı tüm bekleyenlerin ve sevenlerin başına:) çok şükür bizim bir kere büyük bir tartışmamız oldu sonrası ufak tripler. Senin adına çook sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah bir ömür mutlu ve huzurlu olun. Kalpleriniz birbiriniz için atsın.
Olur mu kız öyle şeyy aaa sizin fikirlerinizde benim için önemli
Aminn inşallah bebeğimm
aaa yeni topiğimiz hayırlı olsun çok iyi oldu valla herkese selammmm kızçelerim
Yarin bu saat esim oluo hehe
Ayy haftasonu gene başladı mı snaa ne giycem telaşesiiisoğuk da olcakmış sanrım, etek giymek istiyorum çok sveerm ama Zafer de kesin laf eder yolda etek mi giydn diye ama bir yandan da zaten ameliyattan beri pantolon giyemiyorm hala, acım baya azalsa da sıkışınca acıyor gene.. tayt falan da Adana'da mecbur giydm sürekli giyesim yok şimdilk ama bugn akşam iş çıkışı biraz bakınayım olmadı belki şık bi tayt tunik falan bulurm bir gün de kiloş etek gömlek giyerm bananem akşam çıkarsak da elbise şık bi çanta da götüreym de benn aabooo
Hilosumm eskisehire mi gidiyodun ohhh ne gusel farkli sehrlerde bulusmak havalarda sogudu cnm dkkt et etek yolda rahat olmyblir gnede sen blirsn tayt tunik iyi fkr etegde snra gyersn insallh hersey cook gusel gecercnm
He yaa yarin buyuk gun :))
Selam fıstıkkk
Ayy haftasonu gene başladı mı snaa ne giycem telaşesiiisoğuk da olcakmış sanrım, etek giymek istiyorum çok sveerm ama Zafer de kesin laf eder yolda etek mi giydn diye ama bir yandan da zaten ameliyattan beri pantolon giyemiyorm hala, acım baya azalsa da sıkışınca acıyor gene.. tayt falan da Adana'da mecbur giydm sürekli giyesim yok şimdilk ama bugn akşam iş çıkışı biraz bakınayım olmadı belki şık bi tayt tunik falan bulurm bir gün de kiloş etek gömlek giyerm bananem akşam çıkarsak da elbise şık bi çanta da götüreym de benn aabooo
Yarin bu saat esim oluo hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?