- Konu Sahibi kelebek.hill
-
Herkese selamlarr nasilsiniz ahalii gorusmeyeliii :) bizim gelismeler guzel simdilik, Eylul Ekim gibi yer ayarlayabilirsek dugunumuzu yapiyoruz hayirlisiylaa :)) oyle mutluym kii cok da heyecanliyimm ama oncelik sinavin sinava kadar biraz sakin kalacaz mecbur ama Temmuz' da tam gaz dugun hazirligii bikac aya hallederim onumde engel olmayinca zaten sorun olacagini sanmam 2-3 haftaya kadar isten ayriliyorum ve yeni rotama geciyorum. Allah yuzumuzu kara cikarmasn insallahh.
Gittikçe çoğalıyo bebeğimm 1 kamyonla gelecekler almayaAmin canımm amiin inşallah Cuma günüde provam var pek bi heyecanlıyım
Koltuklarımızı aldık 2 gün öncede
Bu maviiş odamıza
Eki Görüntüle 1139819
Bu alt katta ki salona
Eki Görüntüle 1139820
Sorma bebeğim bu ara çok sakarım, ters gidiyor çoğu şey. Okuttum okuttum dedeciğime adamın ağzı iki metre açıldıDün yine misafir geldi, eski mahalleden komşularımız ve yeni gelincikleri kızın teki çerezlik almış ama bi tatlı ki, tam açtım yerine koyucam pat düştü elimden kırıldı :26:
Herkese selamlarr nasilsiniz ahalii gorusmeyeliii :) bizim gelismeler guzel simdilik, Eylul Ekim gibi yer ayarlayabilirsek dugunumuzu yapiyoruz hayirlisiylaa :)) oyle mutluym kii cok da heyecanliyimm ama oncelik sinavin sinava kadar biraz sakin kalacaz mecbur ama Temmuz' da tam gaz dugun hazirligii bikac aya hallederim onumde engel olmayinca zaten sorun olacagini sanmam 2-3 haftaya kadar isten ayriliyorum ve yeni rotama geciyorum. Allah yuzumuzu kara cikarmasn insallahh.
anammm kız onumuzdekı eylül ekım mı kız kuzumm evlenıyonmu senne güzel gelişmeler olmuş ole hayırlı uğurlu olsun kuzumm
dikkat et kendine canım yaa, düğün öncesi bi yerine bi zarar gelmesin. mavi odaya mor koltuk mu aldınAllah seni ne etmeye o köşede ne keyif yapılır amaaa güle güle kullan canım
hayırlı olsun hiloşumRabbim alnızın akıyla çıkmayı nasip etsin
dikkat et kendine canım yaa, düğün öncesi bi yerine bi zarar gelmesin. mavi odaya mor koltuk mu aldınAllah seni ne etmeye o köşede ne keyif yapılır amaaa güle güle kullan canım
Dikkat etmeye çalıştıkça daha da zorlanıyorum bebeğim dün elime kestim, bugün ayağımı burktum. Yine bi okutturcam kendime
Eveeet yastıklarından dolayı onu seçtim kuzum, hani tam mavi değil oda gökyüzü mavisi ya o yüzden çok şeker durdular ama
Sağol canımm benimmm
Slm Kizlar nasilsiniz simdi sen kimsin diceksiniz ecrin desem ? Hatirlarmisiniz ?
Hiloşş hayırlısı olsun canımm inşallah stressiz bu yoluda tamamlarsınız
Dikkat etmeye çalıştıkça daha da zorlanıyorum bebeğim dün elime kestim, bugün ayağımı burktum. Yine bi okutturcam kendime
Eveeet yastıklarından dolayı onu seçtim kuzum, hani tam mavi değil oda gökyüzü mavisi ya o yüzden çok şeker durdular ama
Sağol canımm benimmm
Slm Kizlar nasilsiniz simdi sen kimsin diceksiniz ecrin desem ? Hatirlarmisiniz ?
Merhaba kızlaaaar
Şafak 46
off, o zaman çok çok çok dikkat et yavrucum ya da hiçbir şey yapma sakınılan göze çöp batar misalihee tamam o zaman anlamsız bir bütün oluşturmuyorsa sorun yok sanki benim evim, ben yaşıcam :82:
Canım Zeynom çok sağol hepimiz alnımızın akıyla inşallah çıkalm bu işlerden demekan bakıyorlar Antalya'da şu an düğün içinn
Sen de kendine dikkat et sakar ŞakirrKöşe takımın çok hoş bence, renk olayını tam vakıf değilm ama uydurmuşundur sen bi şeylerr
Ahh hilosum ahh neler oldu bi bilsen sizleri okudukça mutlu oluyorum ggerçekten ama bnm herşey terse dondu iste
İnşallah canım benim inşallahErken bakmakla çok iyi etmişler, yer bulamayınca zor oluyor. Sıkıntı biniyor vs vs.. İnşallah istediğiniz bi tarihe tutarsınız hiloşş Çok sakarım çook, bu yüzden bi süre mutfağa girmeyi düşünmüyorum dışarıdan yiyelim diyorum
Uydu uyduu herkes bayıldı
Millettt Allah'ın izniyle inşallahhh 7 Eylül'de düğünümüz varr
Allah hepinize nasip etsnn hazırlıklar yavaş yavaş başladı, Antalya'daki mekanı seçtik bugün anlaşıyorlar onlar, İstanbul'da da 2 gün önce mecbur düğün yapacaz, evirdik çevirdik tek düğün falan olmuyor; Antalya'da ya havuz başı ya da sahil kenarı 2 mekan beğendm ikisinden hangisiyle anlaşırsanız o olsn dedm geldim, İstanbul'da henüz hiç bakmadım; gelinliğe de ara ara bakacağım ama sınava kadar çok yoğunlaşmayacağım, önce sınav zaten haftaya işten ayrılıyorum yavaş yavaş..arada belki uğramam gerekebilir tabi uğrarım o zman... son durumlar böyleee
oyy kuzummm zaten aldım güzel haberlerını ama yınede buradan yazmadan edemedim cok guzell burada hem kına hem dugunmu yapacaksınız kuzum sonrada antalyaya gıdıp orada düğün yapacaksınız cokk güzel günler sızı bekliyor hiloşummm maşallah Rabbım bır omur boyu yuzunuzu güldürsün.
Allah hepinize nasip etsnn hazırlıklar yavaş yavaş başladı, Antalya'daki mekanı seçtik bugün anlaşıyorlar onlar, İstanbul'da da 2 gün önce mecbur düğün yapacaz, evirdik çevirdik tek düğün falan olmuyor; Antalya'da ya havuz başı ya da sahil kenarı 2 mekan beğendm ikisinden hangisiyle anlaşırsanız o olsn dedm geldim, İstanbul'da henüz hiç bakmadım; gelinliğe de ara ara bakacağım ama sınava kadar çok yoğunlaşmayacağım, önce sınav zaten haftaya işten ayrılıyorum yavaş yavaş..arada belki uğramam gerekebilir tabi uğrarım o zman... son durumlar böyleee
Aynen öyle olacak Dİlekcim çok teşekkür ederm merak edip sormuşsun
Biraz yorucu olacak ama çok güzel duygular valla
Canım hayırlı uğurlu olsunAllah utandırmasın Herşey gönlünce olur inşallah tatlımm, mutluluklar
dilekçim derken cok kırıldım yalnızzzzbenim ismim dilekmi kızzz
Amin canım çok sağoll..senin içn de geçerli çok az kaldı hadi hayırlısıııı
Deryaaaa idare et bu ara napalım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?