Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Ebruşum benm sağol, hepsini hatırlıyorm, ablan için de mutluluklar dilerim canm, çok sağol alo derim tabi ki ne için olursa

Bittiğine hem inanamıyorum hem de seni haklı buluyorum, dışardayken konuştuklarımızı falan hatırlıyorum çünkü.. hakkında inş hayırlısı olur canm snei gördüğüme çok sevindmm..peki sen nasılsın iyi misin?? ne zman ayrıldınız yeni bi şeyden mi eski şeyler mi?

Sağoll hiloşumm Allahım güzelliklerle seninkinde geçmesini nasip etsin. Çok güzel şeyler ama çok yorucu şeyler bir de senin 2 kereee Alllah yardımcın olsun bebeğimm..

Bende pek inanamıyorum ama böyle olması lazımdı ve oldu. yeni tatlım daha 2 hafta falan oldu. İyiyim çok şükür ikimiz içindee hayırlısı buydu yoksa daha da yıpratıyoruz birbirimizi.. Eski şeylerinn değişmediği şeyler oldu yane yavrum değişmedi pek ben yoruldum falan artık yağamıyordum ve bitti..

Bende çok özledim seni bebişim smsin olmadığı için msj atamıyordum ama hep aklımdaydın ve bu kadar erken olucağını bilmiyordum yeni öğrendimm yani evlenmişin bile nikahın kıyılmış Allahım hayırlısını nasip etsinn bitanem inşallah hep mutlu olursunuzzz :):)

Aynen öyle Ebrulim benm, gerçekten çok yorucu bir de ben sürekli şehir değiştirmek zorunda kalıyorum, yani Zafer tabi çalışmaya devam ettiği için bana daha çok iş düşüyor, ona göre kendimi ayarlamam gerekiyor bazen Ant da haftaiçi sırf haftasonu gelsin diye bekliyorum mecburen ki işimize bakabilelim diye.. ama napalım güzel telaşlar tabi ki Allah herkese de nasip etsn heyecanı da bambaşkaa.. ben de artık sms kullanmıyorum pek ama ararm canm inş unutmam bu ara beni mazur görürsün

Anladım Ebruşm, en iyi sen bilceksin, o kadar uzun süren bi ilişkiyi bitirme kararı almışsan vardır bir bildiğin mutlaka..henüz çok gençsin Allah bi ömür mutlu olabileceğin insanlarla karşılaştırsın seni inş canım benm.. neden bütün ömür de tedirgin huzursuz yaşayasın ki...

Ebrum, esinim, fatoşum çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Kardeşimin telden giriyorum kk nın yeni halinden hiçbir halt anlamadım alıntı yapamadım. Esinim kuzum nerelerdesin sen evlendin daha da uğramadın. Nasıl gidiyor yeni evinde yeni hayatın alışabildin mi yeni düzene, Yakup nasıl aranız nasıl? Ebrum seni tekrar aramızda görmek çok güzel ne iyi ettin de döndün. Ayrılmışsınız hakkınızda hayırlısı olsun. Hiloşun da dediği gibi daha çok gençsin Rabbim daha ne kapılar açacak. İnşallah böyle de çok mutlu olursun. Fatoşum nasıl gidiyor hazırlıklar çok az kaldı artık. Bi hafta kaldım izmirde buraya da yazdım gittiğimi ama karşılaşamadık hiç. Bi dahakine inşallah. Evlenme teklifine gelince sizde daha güzel daha somut adımlar atıldı nikahlandınız daha ne olsun. Teklifi önceden almak çok güzel gerçekten ama olsun er geç elbet yapacaktır. Hiloşum kasım gelsin ve atan inşallah. Bugün branş sıralamaları açıklandı artık söz mebde bakalım kaç kişi alacak. Geçen yılki gibi bi alım olursa atanabilirim ancak yoksa şubata kalırım tabii o zaman da alım yapılırsa. Çok stresli ama beklemeye devam...

Olsun bacım geç olsn da güç olmasn
bişey düşünüyo ama ne yapcak bilmiyom çokta önemsemiom artık napam isterdim evlenmedn teklf etsin ama şartlar elvermedi herhal ne düşündüyse artıkın beyimiz evlendkten sonrada abes olcak yani
tektaştan yırttm ben hahahah diyo bide gıcuk

yoğunuz baya canm daha çok eksiğimiz var yetişemiyoz evle uğraş düğün hazırlıkları kına derken baya oyalıo işler çok azda zaman kaldı olduğu kadar artık darısı başına canm
buraya pek girmiyom ya canm görmedm sende sık gelmion artık zaten izmire atancağın için görüşüruz artık
öle canm teklif olmasada evlendk böle oldu artık
inşallah atanırsın canm olmadı şubatta olur ya olsunda biraz daha beklenir Rabbim hakkında hayırlısını versin

Hiloşummm Allah yardımcın olsun tatlım tabikide mazur görürüm az çok biliyorum bu halleri benim aramam lazım :) ama ciddiyimm birşeye ihtiyacın olursa falan hemen gelirim yakınsın zaten hallederiz hemencik
Öyle tatlımm uzun bir ilişkiydi ama olmadıı ikimiz içindee hayırlsı olsunn..

Nilümmm bendee döndüğüme sevindimm, hele de hepinizi böyle mutlu gördüğüme çok sevindimmmm Allahımm hiçbirinizin mutluluğunu bozmasın bebeğim :)Bende de öyle değişiklik oldu nilüm Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.Valla bende anlamadım bu kk'nın yenii halinii alıntı yapamıyorum böyle karışıyor sanki ama napalım çözmeye çalışcaz :)

Ins nilum atama sansa kaldi artk kismetse olur degilse de bakarz onumuze napalmm

Aynen canm kosturmacali bu aralarr sagol ebrusum aklimda olcan soz ihtiyacm olursa hemen aricam

Dedigim gibi sen en iyisini bilecen ebrusum gonlun rahat ve ferahsa gerisi onemli degil onune bakarsn

Zor işler valla Allah yardımcınız olsun. Ben de konularınızı okudum ama cevaplayacak kadar vaktim olmadı. Baya baya Kolaylamışsınız işleri. Hayırlısıyla da tamamlarsınız inşallah. İlk atamada izmir olmaz canım da ben de bi sene sonra eş durumuyla gelebilirim ancak. İzmirden açık göstermiyorlar hiç hayırlı bi yer olsun da... bence eniştemiz zafer enişte gibi çok özel bi teklif yapacak. Bizimki sessiz sakin sade hatta gayet klasik bi teklifti ama buna da şükür elimdekinin kıymetini bilmeye çalışıyorum :)

Sağ ol canım benim darısı senin başına inşallah :) hepimiz sevilmeyi mutlu olmayı fazlasıyla hak ettik. Zaten seni bu güzellikle kimseler daha fazla yalnız bırakmaz, adaylar sıralanmışlardır bile :) kk böyle daha mı iyi olmuş ne ama çoklu alıntı yok o uğraştırıyor

Ins nilum atama sansa kaldi artk kismetse olur degilse de bakarz onumuze napalmm
Benim de öyle canım ya her şey hükümette bitiyor artık meb ne diyecek bakalım. Ben elimden geleni yaptım sıralamam mucize gibi ilk kez bu kadar yaklaşıyorum atanmaya. Tedirginim çok... Beklemek de çok stresli olmayacaksa da bi an evvel belli olsun istiyorum. Geçen sene bizde de kasım ataması yapmışlardı bakalım bu sene kaç alım olacak yine bol seçimli bi yıl...

Bebegiimm bende telden giriyorum.Evlilik sahane gidiyor :) Kocamlada cok sukur iyi anlasiyoruz evlenimca ask yeseriyor :) Daha alisma evresindeyim sik sik annemlerle gorusuyorum oyle boyle geciyo zaman.. Insallah bu kez atanirsin kuzum :*

amin canm zor ama sonu güsel canm
olsun canm atanda bnm gibi eş durumundan gelirsin herşeyn hayrlısı canm
hehe onlarda bizim kıymetmziz bilsin yaw şükür canm iyiler maşşalah sakin sessz kuzucuklar :)

Bebegiimm bende telden giriyorum.Evlilik sahane gidiyor :) Kocamlada cok sukur iyi anlasiyoruz evlenimca ask yeseriyor :) Daha alisma evresindeyim sik sik annemlerle gorusuyorum oyle boyle geciyo zaman.. Insallah bu kez atanirsin kuzum :*
Ohh çok şükür canım, maşallah size, mutluluğunuz katlanarak çoğalsın :) evlilik olgunlaştırdı mı yakupu? Alışırsın daha kocaman bi ömür var önünüzde. İnşallah esinim ya hayırlısıyla olsun da...

Amin bebegim amin..Sizde bu attiginiz ilk adimda, ileriye donuk hep musmutlu olursunuz insallah :)
Benim herif cok degisti cok masallah de nilum Tek sorun kv ile karsi karsiya olmak

amin canm zor ama sonu güsel canm
olsun canm atanda bnm gibi eş durumundan gelirsin herşeyn hayrlısı canm
hehe onlarda bizim kıymetmziz bilsin yaw şükür canm iyiler maşşalah sakin sessz kuzucuklar :)
Ayy güzel olmaz mı hiç kendi geleceğini kendi ellerinle kuruyorsun. Evinde düğününde baktığın her köşede kendi emeğini göreceksin bence çok güzel bir şey... Ben Şu an evlilik muhabbetini bi kenara bıraktım tek düşündüğüm şey atanmak :) iyiler iyiler çok şükür bundan iyisi can sağlığı :) en yakın arkadaşımla tanıştırma fırsatı buldum iyi biri çok yakışıklı konuşması çok düzgün giyimini falan çok beğendim ağırbaşlı dedi çok mutlu oldum çok hoşuma gitti :)

Amin bebegim amin..Sizde bu attiginiz ilk adimda, ileriye donuk hep musmutlu olursunuz insallah :)
Benim herif cok degisti cok masallah de nilum Tek sorun kv ile karsi karsiya olmak
amin kuzum bu sefer bütün görüşmelerimizden çok daha güzeldi artık olduk biz dedim ama hayat tabii ne olacağını bir tek Rabbim biliyor. Maşallah maşallah 41 kere hem de :) çocuğa o kadar yüklendin tek derdi bi an evvel evlenmekmiş canımcım o kadarına da katlancan artık maalesef ki her güzel şeyin bi bedeli oluyor. Kapını kapadıktan sonra rahatsız edilmiyorsan takma hiç onu

Siz olduysaniz bi an once kiyalim nikahi :) Siz bu yola bas koydunuz bi kere Rabbim devamini getirir hayirlisiyla kuzum.. Aaa benmi yuklendim adamin triplerinden usanmistim artik yav Bakalim kuzum ileride uzaga gitmeyi dusunuyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…