Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Amin bebeğim seninde iyi dileklerin için teşekkür ederimm :KK68:
Şimdi antlayadamısın canım? nasıl gidiyor hazırlıklar?
Hem istanbulda hem antalyadamı yapıcaksın düğünü yavrum?:KK65:

Amin bebeğim seninde iyi dileklerin için teşekkür ederimm :KK68:
Şimdi antlayadamısın canım? nasıl gidiyor hazırlıklar?
Hem istanbulda hem antalyadamı yapıcaksın düğünü yavrum?:KK65:
Antalyadan evimden sesleniyorm su an canm :) hazirliklar guzel cok sukur ev bugn temizlendi gelen ablaya ben de yardim ettm zaman zaman derken anca bitti.. Buyuk esyalar tamamlandi kucukleri yavas yavas acmaya basladm yoruldm su an oturdm birz ;)

Iki dugunumuz olcak canm saha da yorucu olcak ama babam da boyle istedi olmadi baska turlu.. Cok az zaman kaldi gercwkten arrk arada bi heyecan oluyo :) gecen arkadasin dugune gittik hem cok eglendk hem de cok heveslendk demistm belki ama cidden cok etkisi oldu cunku butun arkadaslarn da hep dilindeyz arrk bizim dugunu bekliyorlar :) ins cok guzel gecerr kuaforle de sac tasarladk az cok pek geriye bi sey kalmadi insallahhh ha bi de dun Zaferimin damarligini da aldk sukurrr lacivert yakasi siyah papyon ve kusagi da siyah olacak o sekil guzel olduuu cokkk oleyyy hehehe :)))

Aynen oyle canm ya valla birindne biri hep hasrete yeniliyor... Ama ilerde ins ailemi de tasiyacam Antalyaya hehe :)
Babam da oyle diyor ya zaten onu da bilmesek karai tarafa guvenmesek hic gonderemeyz...
Ama dedigin gibi bi saat artk yani sık sık gider geliriz Allahım izniyle... Nasip ya işte naparan yaş tanımıyor :)
Ohooo ileride onlar da gelecekse hiç sıkıntı etmeyin ;-) bence ailelerin konusunda çok şanslısın canım maşallah... Evlendikten sonra hemen çalışmaya başlıcan mı canım? İnşallah atanırsın tabii de...

İnşallah atanırsın nilümm ya.. biran önce atandaa başlasın hayırlısıyla hazırlıklarr :KK68:
Gelsinlerr kurbanda nilüm tanışın söz olsun ciddiyeete binsin olaylar bişey olurmuki o_O
Ablamın evliliği Maşşallah güzell gidiyor bebeğim evleneli 2 ayı geçtii daha erkenmiş şimdilik istemiyorlaa keşke isteselerde bende biran önce teyzee olsammm

:KK46::KK46: :nazar::KK68::KK46:
Canım tanışma söz falan olursa bir an evvel nişan düğün de olsun isterler. Ailemden ve çevremden mutlaka baskı olur. Ben de buna hiç hazır değilim, kafam rahat böyle. Bir de atanır atanmaz olursa atandın da paran için mi geliyorlar falan derler. Ben de bi yıl kadar aileme yardım etmek istiyorum. Mehmet de hala ailesine yardım ediyor zaten. İkimiz de ekonomik olarak hazır değiliz. Daha nice iki aylara yıllara kavuşurlar inşallah. Daha erken cidden birbirlerini yaşasınlar biraz. Ben de evlendikten sonra 2 3 yıl düşünmüyorum bebek falan ;-)

Antalyadan evimden sesleniyorm su an canm :) hazirliklar guzel cok sukur ev bugn temizlendi gelen ablaya ben de yardim ettm zaman zaman derken anca bitti.. Buyuk esyalar tamamlandi kucukleri yavas yavas acmaya basladm yoruldm su an oturdm birz :KK66:

Iki dugunumuz olcak canm saha da yorucu olcak ama babam da boyle istedi olmadi baska turlu.. Cok az zaman kaldi gercwkten arrk arada bi heyecan oluyo :) gecen arkadasin dugune gittik hem cok eglendk hem de cok heveslendk demistm belki ama cidden cok etkisi oldu cunku butun arkadaslarn da hep dilindeyz arrk bizim dugunu bekliyorlar :) ins cok guzel gecerr kuaforle de sac tasarladk az cok pek geriye bi sey kalmadi insallahhh ha bi de dun Zaferimin damarligini da aldk sukurrr lacivert yakasi siyah papyon ve kusagi da siyah olacak o sekil guzel olduuu cokkk oleyyy hehehe :)))

Hiloşummm evincağızın fotolarını isteremm :KK48: kolay gele bacım ohh ne güsel kendi evini temizlemek yerleştrmek ee çeyiz serme olmucak mı canm neden açtın ki eşyaları sizde nasıl oluo bilmiyom ama bn bişey ellemdim gelcekler yıkayıp yerleştrlcek pazar günü tabi canm baban haklı sizin tarafın da düğünü görmesini ister bzde araba tutcaz artık yoksa gelinmez uzak kına zaten bzm orda
bzde onurun arkdaşlarnın düğünüe gitmiştik güsel oluo ya eşinle olmak düğünde falan hoşuma bile gidebilir düğünler he :KK48:
Damatlıkla görünce ayrı bi yakışıklı oluolar dimi bnmkide krem ceket kuşak kremli siyahlı papyon takcak çok yakışıştı bnde çok beğendm yanıma yakışcak yani :KK8:

Ohooo ileride onlar da gelecekse hiç sıkıntı etmeyin ;-) bence ailelerin konusunda çok şanslısın canım maşallah... Evlendikten sonra hemen çalışmaya başlıcan mı canım? İnşallah atanırsın tabii de...
Canm ins gelirler diyorm yani net bi sey yok ama ;)
Evlendikten sonra hemen baslamicam canm ilk atamalara bakicam bi bu arada disardan alimlara falan basvurucam anca hic bi devlet olmazsa ozele o zaman bakarm ;)
Sen de cok geciktirme canm kervan yolda duzelir ;)

Hiloşummm evincağızın fotolarını isteremm :KK48: kolay gele bacım ohh ne güsel kendi evini temizlemek yerleştrmek ee çeyiz serme olmucak mı canm neden açtın ki eşyaları sizde nasıl oluo bilmiyom ama bn bişey ellemdim gelcekler yıkayıp yerleştrlcek pazar günü tabi canm baban haklı sizin tarafın da düğünü görmesini ister bzde araba tutcaz artık yoksa gelinmez uzak kına zaten bzm orda
bzde onurun arkdaşlarnın düğünüe gitmiştik güsel oluo ya eşinle olmak düğünde falan hoşuma bile gidebilir düğünler he :KK48:
Damatlıkla görünce ayrı bi yakışıklı oluolar dimi bnmkide krem ceket kuşak kremli siyahlı papyon takcak çok yakışıştı bnde çok beğendm yanıma yakışcak yani :KK8:
Hehe aynen yakissinlar yanimiza da :D
Canmben pek ev serme yapmicam ya yabanci insanlar istemiyorm pek de evimde yani biz pazartesiden baslayip uc gun icinde evin butun edyalarini annemlerle yerlestircez ha bu arada gormek isteyen bi kac kisi gelecek eve, ondan sonra da evimi kitleyip ist a gidecem bi daha da kimse girmeyecek ikimzden baska ;)
Oyle canm insanin kendi eviyle ugrasmasi baska bi sey yaaaa super Allah agzimizin tadini daim etsn ins ;)

Canm ins gelirler diyorm yani net bi sey yok ama :KK66:
Evlendikten sonra hemen baslamicam canm ilk atamalara bakicam bi bu arada disardan alimlara falan basvurucam anca hic bi devlet olmazsa ozele o zaman bakarm :KK66:
Sen de cok geciktirme canm kervan yolda duzelir :KK66:
Anladım canım inşallah gelirler o zaman :-) özele gerek kalmadan kasımda atanırsın inşallah... Hiç cesaretim yok hiloşum :-(

Merhaba canım arkadaşlarım....

Nasılsınız? Epeydir uğrayamadım biliyorum ihmal ettim ama hiç KK ya giremedim aylardır, dün akşam girmeye çalıştım site bile nasıl değişmiş rumuzumu bile kabul etmediler :KK57: yeni düzelttirdim...

Hamileydim ya hatırlıyorsanız biraz sıkıntılı geçti, başlarda düşük riski vardı, dikkat etmek zorunda kaldım hatta annemler geldi yanıma kısa bir süre.... Bebeğime kız demişlerdi, bir ay kız bildik sonradan ayrıntılı ultrasonda bebeğimde genital bölge anomalisi olduğu ve erkek olduğu anlaşıldı. Doğumdan sonra ne olduğu anlaşılacak dediler.

Ardından evimiz satılacağı için taşınmak zorunda kaldık, 7 aylık karnımla taşındım, annemler de gelemediler, her şeyi ben yapmak zorunda kaldım... Hamileyken ev taşımak ne zormuş valla son aylar beni strese soktu. Bir de herkese alındım bana bu halde yardıma gelmediler diye.... O dönem bir de şeker hastalığı teşhisi koydular bana sadece gebelikte olan bir şey diyet yapacaksın dediler. Aklınıza gelebilecek her şeyi yemem yasaktı, hamileyken insanın aklı kalıyor, zaten iştahı olmayan biriydim, her gün ot çöp yemekten bir de saatli yemekten iştahım kapandı. Haftalarca parmağımdan cihazla kan alıp ölçtüm özel doktora diyetisyene gittim, bebeğimde gelişim geriliği oluştu iştahsızlıktan... Sonra şüphelendim başka bir hastaneye gidip damardan ölçtürdüm kan şekerimi meğer bende şeker falan yokmuş, hata yapılmış onca hafta boşa diyet yapmışım strese girmişim, nasıl sinir olmuştum.

Hamileliğin son ayında da her hafta kontrole gittiğimde doktorum bebeğin gelişmiyor sen yemiyorsun kilo almıyorsun dedi, yiyemediğim şeyleri bile yedim ama her kontrolde bebek hep aynı kilodaydı hiç gelişmedi, benden kaynaklanmıyordu yani artık son kontrolde doktor bu bebek yine gelişmemiş bir ay oldu artık suyu da tamamen bitmiş acil almamız lazım dedi. Akşam akşam acil sezeryan oldum, bebeğim 5 gün küvezde kaldı. Genital bölgedeki o probleminden kaynaklı çişini yapamıyordu, delik yok dediler, sonra delik bulduk ama arkada dediler, sonra sonda ile çişini yapabildi, en son sondayı da çıkardılar kendisi yapabilince taburcu ettiler.

İlk haftadaki kontrolde kalbinde üfürüm duyuldu, çocuk cerrahi harici bir de çocuk kardiyolojiye gideceksiniz dediler, üniversite hastanesinden randevular aldım, ilk önce genel pediatri, çocuk cerrahi sonra da çocuk kardiyoloji baktı, 20 günlük bebekten kaç tüp kan aldılar, röntgen çektiler, ultrasona soktular, kalpten eko çektiler, erkek mi kız mı ondan bile şüphelenip hormon testleri yaptılar genital bölgedeki sorun yüzünden. Genital bölgeyi 18 aylık olunca ameliyatla düzeltecekler. Kalbinde de iki delik çıktı, artık sürekli kontrollerimiz var hem çocuk cerrahiye hem de kardiyolojiye... İnşallah zamanla daha iyi olacak bebeğim.

Şimdi 50 günlük olduk benim sarı kafa oğlum Berkin'imle.... İnşallah herkescikler iyidir... Ne durumdasınız lütfen bilgi verin... Sanırım Hilal evlenecek ya da evlenmiş de olabilir, Nilüfer sen nasılsın canım? Diğer yarenler??? Herkesi öptüm çok:KK15:

Merhaba canım arkadaşlarım....

Nasılsınız? Epeydir uğrayamadım biliyorum ihmal ettim ama hiç KK ya giremedim aylardır, dün akşam girmeye çalıştım site bile nasıl değişmiş rumuzumu bile kabul etmediler :KK57: yeni düzelttirdim...

Hamileydim ya hatırlıyorsanız biraz sıkıntılı geçti, başlarda düşük riski vardı, dikkat etmek zorunda kaldım hatta annemler geldi yanıma kısa bir süre.... Bebeğime kız demişlerdi, bir ay kız bildik sonradan ayrıntılı ultrasonda bebeğimde genital bölge anomalisi olduğu ve erkek olduğu anlaşıldı. Doğumdan sonra ne olduğu anlaşılacak dediler.

Ardından evimiz satılacağı için taşınmak zorunda kaldık, 7 aylık karnımla taşındım, annemler de gelemediler, her şeyi ben yapmak zorunda kaldım... Hamileyken ev taşımak ne zormuş valla son aylar beni strese soktu. Bir de herkese alındım bana bu halde yardıma gelmediler diye.... O dönem bir de şeker hastalığı teşhisi koydular bana sadece gebelikte olan bir şey diyet yapacaksın dediler. Aklınıza gelebilecek her şeyi yemem yasaktı, hamileyken insanın aklı kalıyor, zaten iştahı olmayan biriydim, her gün ot çöp yemekten bir de saatli yemekten iştahım kapandı. Haftalarca parmağımdan cihazla kan alıp ölçtüm özel doktora diyetisyene gittim, bebeğimde gelişim geriliği oluştu iştahsızlıktan... Sonra şüphelendim başka bir hastaneye gidip damardan ölçtürdüm kan şekerimi meğer bende şeker falan yokmuş, hata yapılmış onca hafta boşa diyet yapmışım strese girmişim, nasıl sinir olmuştum.

Hamileliğin son ayında da her hafta kontrole gittiğimde doktorum bebeğin gelişmiyor sen yemiyorsun kilo almıyorsun dedi, yiyemediğim şeyleri bile yedim ama her kontrolde bebek hep aynı kilodaydı hiç gelişmedi, benden kaynaklanmıyordu yani artık son kontrolde doktor bu bebek yine gelişmemiş bir ay oldu artık suyu da tamamen bitmiş acil almamız lazım dedi. Akşam akşam acil sezeryan oldum, bebeğim 5 gün küvezde kaldı. Genital bölgedeki o probleminden kaynaklı çişini yapamıyordu, delik yok dediler, sonra delik bulduk ama arkada dediler, sonra sonda ile çişini yapabildi, en son sondayı da çıkardılar kendisi yapabilince taburcu ettiler.

İlk haftadaki kontrolde kalbinde üfürüm duyuldu, çocuk cerrahi harici bir de çocuk kardiyolojiye gideceksiniz dediler, üniversite hastanesinden randevular aldım, ilk önce genel pediatri, çocuk cerrahi sonra da çocuk kardiyoloji baktı, 20 günlük bebekten kaç tüp kan aldılar, röntgen çektiler, ultrasona soktular, kalpten eko çektiler, erkek mi kız mı ondan bile şüphelenip hormon testleri yaptılar genital bölgedeki sorun yüzünden. Genital bölgeyi 18 aylık olunca ameliyatla düzeltecekler. Kalbinde de iki delik çıktı, artık sürekli kontrollerimiz var hem çocuk cerrahiye hem de kardiyolojiye... İnşallah zamanla daha iyi olacak bebeğim.

Şimdi 50 günlük olduk benim sarı kafa oğlum Berkin'imle.... İnşallah herkescikler iyidir... Ne durumdasınız lütfen bilgi verin... Sanırım Hilal evlenecek ya da evlenmiş de olabilir, Nilüfer sen nasılsın canım? Diğer yarenler??? Herkesi öptüm çok:KK15:

Hesna ablacımmm neler yaşamışsınn böyle yaaa şok oldummm...
Allah yardımcın olsn inşallah ve bebeğine uzunnnn sağlıklı ömür versin inş huzurlu yuvanızda, her şeyi tek başına halletmişsin helal olsn sana, başka dert vermesn Allahım inşallahh.. Berkincimize kocaman öpücük, inşallah sorunsuzca devam eder gelişimi de sorun olmaz..:KK46:

Ben iyiyim çok şükür, 4 Eylül kına, 5 Eylül İstanbul 7 Eylül Antalya düğünüm var inşallahhh:nazar:

Hesna ablacımmm neler yaşamışsınn böyle yaaa şok oldummm...
Allah yardımcın olsn inşallah ve bebeğine uzunnnn sağlıklı ömür versin inş huzurlu yuvanızda, her şeyi tek başına halletmişsin helal olsn sana, başka dert vermesn Allahım inşallahh.. Berkincimize kocaman öpücük, inşallah sorunsuzca devam eder gelişimi de sorun olmaz..:KK46:

Ben iyiyim çok şükür, 4 Eylül kına, 5 Eylül İstanbul 7 Eylül Antalya düğünüm var inşallahhh:nazar:

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için çok teşekkürler...

İyi olmana sevindim, çoook az kalmış düğüne ya hadi gözün aydın kavuşuyorsunuz artık, biz kurban bayramında Antalya da olacaktık, o zaman olsaydı düğün gelirdim yaa bebişle birlikte neyse sağlık olsun...

Şimdiden tebrik ediyorum, mutluluklar diliyorum canım Allah bir yastıkta kocatsın, mutlu huzurlu güzel bir yuvanız olsun inşallah...

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için çok teşekkürler...

İyi olmana sevindim, çoook az kalmış düğüne ya hadi gözün aydın kavuşuyorsunuz artık, biz kurban bayramında Antalya da olacaktık, o zaman olsaydı düğün gelirdim yaa bebişle birlikte neyse sağlık olsun...

Şimdiden tebrik ediyorum, mutluluklar diliyorum canım Allah bir yastıkta kocatsın, mutlu huzurlu güzel bir yuvanız olsun inşallah...

Aynen HEsna ablacım bi şey kalmadı düğüne ama hazırlıklar da bitti şükür, annemle bikaç gün dinlenelim dedik salıya da zaten misafirler gelmeye başlar haftasonu zaten dinlenemicez...

Ayyy bebişle gelirdiniz hakkaten yerim yaa çok tatlıdır o şimdii :) :) hem kucağıma da alırdım adettir bizde :D

Çok sağol ablacım amin inşallahhh

Hesnaa ablacımm ben ebru. neler yaşamışsın öylee inanamıyorum ya çok üzüldümm.. Ama Çok şükür bebeğini sağ salim kucağına almışşsın.. İnşallahh bütün olumsuzluklarınız çözülürr..
Kalp deliği bütün yeni doğan bebeklerde oluyormuş ve zamanla kapanıyormuş inşallah kapanır ablacım. hatırlıyorsundr belki benimki hala duruyor çok şükür küçük olduğundan beni çok rahatsız etmiyor inşallahh bütün rahatsızlıkları geçerr mutlu, huzurlu, sağlıklı güzel yuvanızda yaşamaya devam edersnizi ablacım.. Sen takma kafana bol bol dua et Allahın iziniyle herşey hallolurr..
Arada sırada fırsat bulabildiğince girip bizi haberdar edersen sevinirim ablacımm .çünkü bende bir ara girememiştim vee ilk aradığım ve merak ettiğim kişilerdendinn iyiki yazdın bizi bilgilendirdin ablacım.. Küçük berkinciğimi yerimee koklaa ve öp hesnoşumm.. İsminii çok beğendim inşallah bahtıda ismi gibi güzell olurr.. :KK46::KK46::KK68:

Bendeki tek değişiklik iboyla tamamen ayrılmamız ablaa herkesin hakkında hayırlısı..

Hesnam hem çok büyük geçmiş olsun hem de gözün aydın. Çok zor günler geçirmişsin inşallah gider ve bi daha gelmez o günler. Rabbim yardımcınız olsun bebeğin de sağlığına kavuşur inşallah tez zamanda. Sen nasılsın sağlığın yerinde mi? Ben iyiyim çok şükür bi sıkıntım yok. Atamayı bekliyorum hayırlısıyla...

Back
X