Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim askerlik yapan yakınım yok cnm paylaşacak birşeyimde yok tabi ama
Yinede yazmak istedim.. hayırlı teskereler olsun..
Allah sağ sağlim yanınıza kavuştursun inşallah..
Askerlerimize allah kolaylık versin...
Sizede mutluluklar.. eh tabi orda kendi başına kalınca..sevgi özlem ağır basar..
Ciddiyete dökmek istemesi bundandır.. yerimseniben
Benim askerlik yapan yakınım yok cnm paylaşacak birşeyimde yok tabi ama
Yinede yazmak istedim.. hayırlı teskereler olsun..
Allah sağ sağlim yanınıza kavuştursun inşallah..
Askerlerimize allah kolaylık versin...
Sizede mutluluklar.. eh tabi orda kendi başına kalınca..sevgi özlem ağır basar..
Ciddiyete dökmek istemesi bundandır.. yerimseniben
bende varım canım.
15.günümüzdeyiz biz. şuan kastamonuda jandarma. şöför olacak. sınavı kazandı. ve bugün dediki kndni hazırla. doğu çıkacak sanırım diyo.:gitme:
hergün konuşuyoruz. günde 4defa bile konuştuğumuz oluyor. 18 eylülde yemin töreni var.
en çok düşündüğüm yemek konusuydu.çok yemek seçen bi insan. ama yemekleri çok beğendi. dışarda yapılıp geliyomuş yemekler. bende rahatladım. şuan grip. terimiz sırtımızda soğuyo diyo. inş iyileşir. yarın revire çıkacak.
hayırlısıyla askerliğin bittiğinide görürüz inş.
Bende varım bende varımm =))
Sevqılım Tekirdağ / Çorlu da kararqah çavuşu + bölük yazıcısı .. Uzun dönem.
Acı tatlı geçiyo qünlerimiz...Bu ara cok streslıyızz .... Onu cok sevıyorummm =)
Şafak 177:asigim:turkbayragi
Hoşgeldin uzun dönem beklemesi zor daha başındayız gerçi 300 lüleri sayıyoruz senin şafak çok az kalmış bizde görebilicekmiyiz bakalım 100 lü rakamları :bbo:
Eşim Ağrı'da Piyade Onbaşı benimde.. 74 günümüz kaldı uzun dönem telsiz operatörü+yazıcı olarak askerliğini yapıyor bitmek bilmiyo ama günlerÇok özledim mis kokulumu..
Benim askimda uzun dönem gitti ve cenderme -tatlicadiarzu-
Ilk günlerimiz cok cok cok kötü gecti ama insan zamanla alisiyor, alismak zorunda kaliyor...
Merak etmeyin kizlar zaman hepimizi egitiyor vereliniortak
Suan safak sükürler olsunki 79
Bitiyor bitiyorr zemuszemus