Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün kızılaya kan verdiler. ama nişanlım ilaç kullandığı için veremedi.
keyfi yerinde. bi sorunu yok çok şükür. sabah aradı ve az önce aradı. çok iyi geliyodu sesi.:1hug::asigim:
günaydın kızlar.
nişanlımın rahatı şimdilik yerinde. inş ustadada böle olur.
cmrtsi tiyatro izlemeye gitmiş.dünde sinemaya gitmişler. onun adına seviniyorum. boş boş zaman geçmez orda.en azından bu şekilde daha iyi.
günaydın kızlar.
nişanlımın rahatı şimdilik yerinde. inş ustadada böle olur.
cmrtsi tiyatro izlemeye gitmiş.dünde sinemaya gitmişler. onun adına seviniyorum. boş boş zaman geçmez orda.en azından bu şekilde daha iyi.
benim aşkımda mersinde denizci astsubay çavuş kızlar yazdıklarınızı okudumda ne güzel günleri sayıp bitiriyorsunuz benm günler saymayla bitmicektabi ben yinede mutluyum
Allah hepimize bekleme sabrı onlarada eğitimlerinde çalışmalarında güç kuvvet versinn:Saruboceq:
Maalesef yok sanırım aynı kışlada ama aynı şehirlerde olanlar vardı en azından burada günlük neler yaptıklarını,izinlerini bildiklerimizi paylaşırsak merak ettiklerimizi öğrenmiş oluruz,mesela ben bu bayram izne gelmesi için neler yapmazdım ah ah :çok üzgünüm:
Balıkesir'de bugün 28.günü daha cuma yemin töreni var senin nerede
balıkesirde benim erkek arkadasım oturuyordu ah ahh :gitme:
benimki taaaaa erzurumda 9 ay var daha :sinifsinif:
Benimkide hem orada okudu hemde askerliği oraya çıktı,acemilik daha orası bakalım 2 ay sonra usta birliği neresi çıkar bilinmez,:bbo:1 ay oluyor görmedim daha yüzünü bayrama izin versinler diye iple çekiyorum bayram gelsin diye :1hug: