• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlerimizin rütbelerini ve günlerinin nasıl geçtiğini paylaşalım

balıkesirde benim erkek arkadasım oturuyordu ah ahh :gitme:
benimki taaaaa erzurumda 9 ay var daha :sinifsinif:

aaa dogru daha usta birligi var ins iyi biyere cıkar zemuszemus
sen 1 aymı dedin ben 4 ay goremedim biliyomusun :gitme:
en son gecen haftalarda geldi de hasret giderdik :kedi:

Ne diyosun 4 aymı görmedin aman aman kafayı yerim düşünemiyorum bayrama gelicem galiba dedi o gelemezse ben giderim yakın yer ama sonraki zamanları bende bilemem Allah sana sabır vermişde 4 ay görmeden dayanabilmişsin canım eminim kalan 9 ayda çabuk geçer

Ne diyosun 4 aymı görmedin aman aman kafayı yerim düşünemiyorum bayrama gelicem galiba dedi o gelemezse ben giderim yakın yer ama sonraki zamanları bende bilemem Allah sana sabır vermişde 4 ay görmeden dayanabilmişsin canım eminim kalan 9 ayda çabuk geçer

oyle bi dayanıyorsunki :sinifsinif: zor geliyor bazen cıldırcak gibi oluyosun ama belli etmiyordum cunku askerde olanlar daha fazla özluyor ayrılık korkusuda cok oluyor beklermi beklemezmi diye :1no2:
ins bayramda gelir ya o heyecanı bilirim insan acayip mutlu oluyor opuyorumnanaktan
hele hazırlanması varya super ya :asigim:

oyle bi dayanıyorsunki :sinifsinif: zor geliyor bazen cıldırcak gibi oluyosun ama belli etmiyordum cunku askerde olanlar daha fazla özluyor ayrılık korkusuda cok oluyor beklermi beklemezmi diye :1no2:
ins bayramda gelir ya o heyecanı bilirim insan acayip mutlu oluyor opuyorumnanaktan
hele hazırlanması varya super ya :asigim:

Yani özlemek çok farklı bişeymiş yanımdayken değerini gerçekten bilememişim,şimdiden başladı zaten bekliyeceksin dimi beni yani içim rahat etmeli dimi diye,dedim canım rahat ol bekliyeceğim elbette,hergün 2 yada 3 kez arıyor mutlaka sesimi duyunca motive oluyomuş diyorum sen orada askerlik yapıyosun ama banada burada yaptırıyosunkaydirigubbakcemile3 inşallah canım gelmesini çok istiyorum bayrama o gelmezse ben gidicem mecburen bu haftadan alışverişe çıkıcam zaten :1rolleyes::1rolleyes:

bende göremiycem tam 5.5 ay 1 aydır görmüyorum geriya kaldı 4.5 ay allahım nasıl dayanıcam bilmiorum burdayken 1 hafta göremesem gözlerim dolardı offfff offff

Yani özlemek çok farklı bişeymiş yanımdayken değerini gerçekten bilememişim,şimdiden başladı zaten bekliyeceksin dimi beni yani içim rahat etmeli dimi diye,dedim canım rahat ol bekliyeceğim elbette,hergün 2 yada 3 kez arıyor mutlaka sesimi duyunca motive oluyomuş diyorum sen orada askerlik yapıyosun ama banada burada yaptırıyosunkaydirigubbakcemile3 inşallah canım gelmesini çok istiyorum bayrama o gelmezse ben gidicem mecburen bu haftadan alışverişe çıkıcam zaten :1rolleyes::1rolleyes:

evet genelde hep gidince seviyonmu beni sevcenmi hep gibi sorular soruyolar kaydirigubbakcemile3
gelmesede gidiceksen iyi gorusceksiniz yinede yerimseniben
bende ocak ayını bekliyorum izne ozaman gelicek akannehir

[
bende göremiycem tam 5.5 ay 1 aydır görmüyorum geriya kaldı 4.5 ay allahım nasıl dayanıcam bilmiorum burdayken 1 hafta göremesem gözlerim dolardı offfff offff

Görürsün arada canım mutlaka izin kullanmıyacakmı gerçi kısa dönem seninki ama bizden şanslısın 4 ay en fazla benim daha 11 ayım var sağlık olsun sağlıcakla gelsinler :1hug:

bizim 46 günümüz kaldı opuyorumnanaktan
biran önce bitmesini diliyorum Allah'tan
benim şafağımın vee herkesin sşafağının
herkese sabırr diliyorumm...
benim günlerim onsuz boş anlamsız geçiyor
onun ise zor... sıkılmış bunalmış artık yeter sevdiklerime kavuşmak istiyorum havalarında geçiyo mafoldumben

bu arada bizde sevdiğini özleyenler (genelde asker bekliyenler Şeniz) bölümündeyiz dertleşmek için her zaman burdayız beklerizzz
Sevdiğini özleyenler buyurun - Sayfa 4776 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

veee ben onu 3 aydır göremiyorum mafoldumben
bu arada uzun dönemiz :turkbayragi:

çabuk gel bitanem sana ihtiyacım var mafoldumben turkbayragi

hayır hic görmedim webcamden bile.. 6,5aydır sadece sesiyle yetinmeye calısıyorum..
Maalesef bende gidemiyorum cunKu Şırnakta daglarda, izinde kullandırmıyorlar :(:(
Bu kadar sürede hiç görmedinmi yani o gelemediysede sen gitseydin keşke çok zor çünkü bu kadar zaman Allah sabır versin

çok özledim çok.
izin umudumuz yok oldu.
dağıtım vardı,oda olmadı..
kavuşmak 2 ay soraya kaldı. :gitme:

çok özledim çok.
izin umudumuz yok oldu.

Canım benim dayan biraz bu günlerde geçicek elbet görüceğin günler gelicek 2 ay da olsa geçicek görüceksin biraz sabır sadece,benimkide cuma günü gelicek 3 gün görücem ama yeni olduğu için gönderiyolar yarın öbürgün bende uzun aylar göremiycem onu özlemek çok acı bişiy dayanmakda zor oluyor ama sesini duyunca herşeye değiyior onu bekleme değiyor bunu anlıyosun bu günlerde biticek son şafaklarımızı yazıcağımız günler gelicek umutluyum ben sende ol tamammı

:teselli:

Canım benim dayan biraz bu günlerde geçicek elbet görüceğin günler gelicek 2 ay da olsa geçicek görüceksin biraz sabır sadece,benimkide cuma günü gelicek 3 gün görücem ama yeni olduğu için gönderiyolar yarın öbürgün bende uzun aylar göremiycem onu özlemek çok acı bişiy dayanmakda zor oluyor ama sesini duyunca herşeye değiyior onu bekleme değiyor bunu anlıyosun bu günlerde biticek son şafaklarımızı yazıcağımız günler gelicek umutluyum ben sende ol tamammı

:teselli:

cnm bnm çok teşekkü ederim:1hug:
gerçekten paylaştıkça insan daha bir dayanıklı oluyor.
evet bugünleride geçirip son şafağı saydığımz günüde görücez:dance:

onu görmeden nefes aldıgım 200. gün bugun ve daha bi 141 gün var nasıl dayanıcam bilmiyorum :(

çok özledim çok.
izin umudumuz yok oldu.

cnm benm ya sennle aynı durumdayız..senağlama
yarın yemin töreni var ve biz ne umutluyduk meslek seçilip gelicek izne diye ama ne izin çıktı nede meslek 2 ay daha orda ve banada büyük ihtimal doğu dio senağlama

hastaymış bide artık öksürüğümü taa derinden hissediorum dedi ve ben mahvoldum elimdende bişey gelmio ufff :sinifsinif:senağlama

benim askerimin görevi nöbet tutmakmış sadece bugün akşam 20:00da 00:00a kadar nöbet tutacakmış.

Merhaba kızlar benim eşimde kısa dönem havacı piyade çavuş Adana'da...
Bizim de 121 günümüz var izin de kullanmıyor.Çarşı izni bile yok.
Kök söktürüyolar yemin ederim.
Acemilikte ço rahattı ama şimdi gece 3 te bile eğitim yapıyorlarmış.
Yarın görevleri belli oluyor.Sanırım şansımıza kantin ya da gazinoya vereceklermiş.Hayırlısı bakalım.
İnşallah biran önce kavuşuruz.

cnm benm ya sennle aynı durumdayız..senağlama
yarın yemin töreni var ve biz ne umutluyduk meslek seçilip gelicek izne diye ama ne izin çıktı nede meslek 2 ay daha orda ve banada büyük ihtimal doğu dio senağlama

bizimkine meslek çıktı, şöför oldu ama yinede kaldı orda.
şans işte gerçekten. şuan tören başladı.
çok garip duygular içindeyim diyordu.herkes birbiriyle vedalaşıyormuş.:gitme:

bizimkine meslek çıktı, şöför oldu ama yinede kaldı orda.
şans işte gerçekten. şuan tören başladı.
çok garip duygular içindeyim diyordu.herkes birbiriyle vedalaşıyormuş.:gitme:

Orada kalması kötü mü oldu onun için,şöför olmanın iyi olduğunu duymuştum ama yemin törenine sende gidemedin tabi ay bende gidememiştim şirketten izin almak problemdi sağlık olsun canım sen şimdi ona moral ver pozitif düşünmesini sağla mutlaka:teselli:

Back
X