Askerlerin ayrılıkları

Evlilik meraklısı mısındır peki normalde? 2 ayda ne ciddi düşünmesi ne anneyle tanışması? Adamın dengesizligi zaten baştan belli
Hayır tabiki de kendi açtı daha ilk buluşmamızda. Ben böyle değildim beş kızla sevgili oluyodum. Ama sen beni değiştirdin diyip duruyordu. Ve kendine kızıyordu nasıl sana aşık oldum ben bu kadar diye değişen ne pat diye çözmek istiyorum.

Gidersen iş engeli olmazsa gelmeyeceğini sanmıyorum ama sen önce sorunun kaynağını öğrenmelisin
Yani ne bileyim seviyorda bu meslekle gelecek mi hayal edemiyor
Senin bekleyebileceğinimi düşünmüyor
Güven problemimi var
Uzaktan ilişkimi zor geliyor vs

Nasıl öğrenicem ki bunu? Ya arkadaşına direk sevmiyorum derse yıkılırım.

Benimki de çok sinirli ve ağzı çok bozuk. Maşallah iyi olduğunuza sevindim ama siz bari mutlu olun.

Tüm yorumlarını okudum tatlım. Ben olumlu bir yan görmedim. Gelecek hayalleri kurma. Dost acı söyler ama doğru söyler. İnan ki mutlu olmazsın onunla. Seviyorsun bu belli ama onun düşüncesi öyle değil. Şimdi bana kızacaksın ama belli bi zaman sonra anlayacaksın doğru insan olmadığını.

nerede görev yapıyor? kötü bir yer mi?

eşimin yüksekovadaki konuşmaları gibi, döndükten sonra her şey düzeldi tabi çok şükür...

Ne desem bilemedim. Ama son kez konuşmaya ihtiyacım var sanırım.

İki aydır tanışıyorsunuz ama bir hafta önce kabul etseniz şimdi evliydiniz değişik bir durum.

Evlilik teklifini erteledin diye bozulmustur. Kendini kotu hissetmistir belki. Oyle birsey olamaz mi?

Evet zaten herşey 4 gün önce bu duruma geldi. Biz gorustukten sonra yani.
İki ayda evlilik kararı alınmaz siz çok hızlı tüketmişsiniz.
Ama lütfen psikoloji olarak düşünmeyin bunu kendinize bahane etmeyin karşı tarafı ettirmeyin.
Kendimden örnek vereyim nişanlım o dışarı çıkma yasağı olan bölgelerin en en tehlikeli yerinde çatıştı hemde tam 3 ay birgün bile dinlenmeden okullarda yattılar kumanya ile beslendiler kaç arkadaşını şehit verdi terörün tam ortasında ora temizlendi başka yere geçtiler aynı şekilde ora devam etti ve uzman çavuştan daha tehlikeli bir işi var ölümlerden döndü ama o psikolojisini bana yansıtmadı gel git yaşatmadı benden sadece destek istedi. Burcu ikizler ben Türkiye'nin bir ucundayım o diğer ucunda Şarkta. Burda başka bir arkadaşta var aynı benim durumumda onun sözlüsüde aynı yerde ve aynı şekilde gelgitlerle maruz kalmadı. Hatta yakında değiliz dönüp sarılma şansımız yok diye tartışmalarımızı uzatmaya kırmaya kıyamadık tek şansımız telefon
2 ayda çok hızlı yaşanmamalı iyice tanımadan hayaller kurulunca düşmesi daha kötü oluyor henüz yol yakınken kendinizi daha fazla üzmeyin üzmesine izin vermeyin diye anlatıyorum. Belki örneklendirirsem daha yerleşir birşeyler diye. İçinizde kalanları kesinlikle söyleyin içinizde hiç bir şey bırakmayın ama öfkelenmeden ne kendinizi ne karşınızdakini tahrik etmeden hislerinizi duygularınızı anlatın. belki anlar değişir ama değişmezse siz psikolog değilsiniz psikoloji düzeltemezsiniz böyle bir sorumluluğuda kimse yükleyemez size sadece destek olabilirsiniz herşeyi göze alıp beklemeye karar vermişseniz baş üstünde tutulmanız gerekir.

Sanmıyorum öyle olsaydı söylerdi. Keşke kafasının içine girebilsem. Hayır sosyal medyada da takılmıyor napıyor bilmiyorum.
Seni sevip sevmedigini ogrenmen lazim. Bence acik acik konus. Seviyorsan eger. Nedenini sor neden boyle davraniyorsun de. Sevmiyorsan soyle bir daha gorusmeyelim falan de. Benim niyetim ciddi. Oyle laylom konusup gorusupp oyle bitirememde. Baslayacaksak bir yola cikacaksak iyisiyle kotusuyle birbirimizin yaninda olalim de. Sen boyle davrandikca ben cok uzuluyorum falan de. Acik acik konus ama. Eger 2 yil evlenmek istemiyorsan gecerli bir sebep soyle. Mesela nisan yapmayi dusunebilirsin istiyorsan tabi. Atiyorum bi istemeye gelirler. Yuzuk takarsiniz 4 5 ay sonra nisan yaparsiniz. Oyle daha rahat gorusursunuz. 1 yilda oyle gecirirsiniz sonra istedigin gibi evlenirsiniz. ama istemiyorsan baska tabi. Bunu acikla ama hic istemiyoruma da getirme olayi. Istiyorum bende de ama suan degil de seni seviyorum falan de iste birseyler. Ama konus. Konusmadan cozemezsin hicbirseyi

Çok haklısınız. Çok fazla konuşmak çabuk ayrılık getirir sanırım bilemiyorum. Sizin gibi olsaydık belki daha çok bağlı olurdu bilemiyorum gerçekten. Ben dusunucem bunu. Arkadaşı umarım ağzından laf alır onu bir kez daha görürsem ve olumsuz konuşursa perişan olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…